Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
PUI MIC ARE NEVOIE DE AJUTOR -URGENT!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Ellis uite ca la treaba cu pensia nu stiu ce sa iti spun dar sunt multi tineri care nu au loc de cei pensionati atat in cercetare cat si in invatamant. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
mai, iar de acum incolo nici atat loc nu vor avea, ca majoritatea vor renunta la pensie(cei de la noi au pensii de 12-14 mil, pt ca in trecut cercetarea avea salarii mici, iar acum salariile lor ating 30 mil net+ comisioane, spagi pt diferite stampile, bla bla...stii cum e ..."cand esti in treaba, toti te-ntreba", chestie care nu ar mai fivalabila daca ar sta acasa) si vor sta la serv, pe acelasi contr cu per nedeterminata si naiba ii mai poate da afara; daca era pensie + salariu, se merge de regula pe CIM cu per determinata si e mai usor asa;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
anacami spune:
celor ce poarta numele IOANA si ION - bebeici,parinti si bunici
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Adra, Cristina, aveti niste copii superbi!
Cristina,este super-tare striperul tau
! Mi se pare sau v-ati facut un loc de joaca? este si pt. copilasi mai micuti ca varsta?unde? imi cer scuze daca sunt indiscreta
Mihuta, avem si noi masina de paine, are cuva verticala (am inteles ca cele cu orizontala ar fi si mai bune) si da miroase extraordinar dupa ce coci.Partea buna este ca stii ce pui in ele (in franzelele normale se pun o multime de aditivi pt. dospit si un termen de valabilitate mai mare..); poti sa cumperi de la plafar sau magazinele specifice diverse tipuri de faina, cereale (pt. paine neagra adevarata-adica nu doar cu colorant cum sunt cele din comert
, paine cu seminte de tot felul,etc).
Am inteles ca se poate folosi si doar pentru realizarea cocai (nu stiu daca este corect cum am scris
- nu mai stai tu sa amesteci)pentru cozonac,prajituri, si sa le pui apoi la copt in cuptor normal. Cozonac nu am incercat..noi am facut doar paine normala cu coaja mai crocanta
Anca,am vazut si eru reportajul; spuneau ca au nevoie d4e timp pt. ca legea s-a aplicat de sarbatori si inca nu au primit toata documentatia,plus ca este nevoie de un timp de procesare a datelor (nici noi nu am primit din prima luna,ci dupa vreo 2 luni..)
Imi inchipui ca va fi mare nebunie pentru ca vor fi muuult mai multe mamici care vor depune actele decat intr-o luna normala...ar fi bine-zic eu- si dupa fix 3 luni, sa nu dureze mai mult in unele cazuri (sa nu mai apara incurcaturi si alte cele..).
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ancadragoman spune:
Ai si tu dreptate ,la asta nu ma gandisem...si eu tot de la mosuleti iau stampile![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
Cami acum am inteles,dar asta nu e valabila pentru noi astea care nu vrem nimic nu?![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
anacami spune:
Cristina,mi se pare sau in poza asta este Lorena de Felicici?
mami de Sebastian
si Stefania 
ellis spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Ai si tu dreptate ,la asta nu ma gandisem...si eu tot de la mosuleti iau stampile anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
doar stii ce zic, lucram in domenii similare
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui anacami Cristina,mi se pare sau in poza asta este Lorena de Felicici? mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
si au dovedit berile alea?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
cristi07 spune:
La multi ani!
Sara Ioana
George Ionut
Miruna Ioana
Amira Ioana
Ioana
La multi ani tuturor care se sarbatoresc astazi!
Cristina si Radu 3.12.2007
anacami spune:
Anca,asa ar trebui. Problema este ca la mine s-a pierdut stimulentul ala pe drum si cred ca va trebui sa fac un drumn acolo (dar nici nu ma gandesc sa ma duc acum,astept sa se termine cu ceilalti ca oricum ar trebui sa mi-i dea si retroactiv..)
Problema cu pensionarii reangajati mi se pare mai mare acolo unde chiar este lipsa de oameni, nici cei tineri nu se inghesuie- si in domeniul medical sunt localitati cu penurie de medici si asistente, pe an ce trece va fi peste tot pt. ca ne pleaca din ce in ce mai multi medici peste hotare, sunt din ce in ce mai putini interesati de Fac. de Medicina,etc; la fel si in invatamant, chiar si in Bucuresti incepe sa se faca simtita lipsa de educatori de gradinita specializati ..Daca mai sunt si intr-o localitate uitata de lume, jalnic...Un invatator sau un educator de ex. , daca lua si pensie si putea sa isi mai rotunjeasca veniturile din ore suplimentare era ok., Dar ca sa renunte la una dintre ele daca sunt comparabile ca marime, cred ca va opta pentru pensie.de ce sa se duca pe aceeasi suma sa se omoare psihic? (consider ca trebuie sa fii tare cu nervii sa lucrezi pana si cu copilasi de gradinita-mai ales daca sunt ca fii-miu) ; nu mai bine stai acasa si nu iti bati capul???
mami de Sebastian
si Stefania