Pepenasi de iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
Yael spune:
Am citit in Evz, ma gandeam ca va intereseaza... www.evz.ro/articole/detalii-articol/834651/Cum-se-obtine-salariul-de-mamica/" target="_blank">CUM SE OBTINE SALARIUL DE MAMICA
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
anaco spune:
Gata, am aparut la o cescuta de cafea (se stie ca de cicoare!![]()
)
Azi este iar o zi de sarbatoare si avem atatia sarbatoriti!!!!
Sanatate si noroc la zi onomastica pentru:
IOANA Maria de AnnaBaby
Alexandru IONUT de ella81it
Rayan IOAN de Alina Maria
Denisa IOANA de a.cicel
IOANA Maria de mishuc
Patrick IOAN de pagurschimag
Laura IOANA de punca1976
IOANA Rebeca de bufi
Gabriel IONUT de NinaG
si
IOANA mami de Ilinca dar si la toate cele care se stiu sarbatorite dintre mamicile de pepenasi sau sotiorii lor!
Multe lunite peste cele 5 implinite azi pentru:
Andreea Maria de ladymina77
Antonio Matei de AndreeaOr si
Raisa Andreea de michellab

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
maitreyi spune:
la multi ani bebelusilor sarbatoriti astazi, la ioani, ioane, ionuti 

mie mi-a venit azi-noapte si sunt nitel daramata...
o zi faina 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
moni_or spune:
La multi ani mamici, tatici si pitici cu numele Ioana, Oana, Ioan si derivatele!
La multe lunite Andreea Maria, Antonio Matei si Raisa!
La multi ani Matei de Capri! Acum ai cei 7 ani de-acasa!![]()
In Ev. Zilei scrie ca adeverinta trebuie sa fie cu veniturile pe ultimele 12 luni inainte de intrarea in concediu
Care concediu? Prenatal? Cred ca iar scriu astia articole dupa ureche...
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
ileanna spune:
Mai ce de-a Ionei si Ionutzeeee 
Sa ne traiti cu numele si mamicile voastre fericite la fel!!!!
Mai e cineva care sterilizeaza biberoane??? Sau numa io???
SunSmile spune:
La multe lunite pt sarbatoritii zilei: Alessio, Deea, Antonio, Raisa
La multi ani pt Matei de Capri
Sa traiti cu numele: Ionut(ella),Ioan(Alinam), IOana (A.cicel),Ioana(Anna)Ioana(mishuc),Ioan(Magda),Ioana(Punca),Ioana(Bufi),Ionut(Ninag) mamici: Ioana, Jjovana(Oana) si toti cei care isi aniverseaza astazi ziua numelui!
Narcisa te iubesc si sunt langa tine!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
M&M spune:
Neata!!!
LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele Ioan, Ioana, !!!
LA MULTE LUNITE celor serbati azi, in special mamarutei Deea, cu un pupic special de la Mihaita!!
Capri, LA MULTI ANI LUI MATEI!!
Ileana, ziceai ca ai fost ieri al MEdlife , la dr. stamate. De ce nu ai cerut acolo pungute speciale?? EI au, dac anu incearca la Sensiblu, o prietena de acolo a cumparat. Oricum, mai bine sa ii faci sumar si uro ca sa scapi de o grija..
Yael, multumim de link..poate reusesc , in sfarsit, sa inteleg si eu ceva din nebunia asta toata.
AM vazut si eu poze cu Julia de Ariadna( ce bine ii sta in rochita albatra cu buline albe!!!
, imi place poza cu "purple angel") si cu Erika si Eliza de Anka ( Ce muult se iubesc cele 2 surioare...Si ce ciufulici simpatic e Erika, mami intreaga!!)
Asa, in articolul caruia i-a dat link Yael, scrie ca trebuie trecute pe adeverinata ceniturile ultimelor 12 luni precedente intrarii in concediu...Care concediu??? Prenatal??? CIC???
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna Mai ce de-a Ionei si Ionutzeeee ![]() Sa ne traiti cu numele si mamicile voastre fericite la fel!!!! Mai e cineva care sterilizeaza biberoane??? Sau numa io??? mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
eu...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

alexa_teo spune:
buna.
ne primiti si pe noi la voi?
la multi ani tuturor celor ce poarta numele de Ion,Ioana sau derivatele acestora.
la multi ani si pt printesa mea Ioana Teodora.
si eu fierb si sterilizez biberoanele ink.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
pica1 spune:
Ile eu una l-am pus pe Sebi in premergator cind am observat urmatoarele: isi tine spatele drept (de zic eu ca parca ar avea un bat infipt in cur), cind il puneam sa stea cu minepe canapea sa se joace am vazut ca se trage singur in fata sa prinda jucariile, vroia din ce in ce mai mult sa stea in picioar ecind il tineam in brate, cind l-am pus in premergator am vazut ca face pasi si nu se impinge in picioare ca iepurele ca sa se deplaseze, pozitia tapilor pe pardoseala este cea corecta. Nu il las de obicei mai mult de 10 minute sa misune. Adica cam atat ii ia lui sa faca un tur de parter....
LA MULTI ANI SARBATORITILOR, IONI SI IOANE SA FITI FERICITI SI SANATOSI.
SEBASTIAN (31.07.08)

, 08.07.08