Pepenasi de iulie-august 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ile eu sterilizez biberoanele pt ca le bag la masina de spalat vase, dar asta nu pt ca tin neaparat sa le sterilizez, dar nu imi place sale spal de mina pt ca imi ramine miros de detergent de vase pe ele.
Voi mai aveti mult cu apartamentul nou? Ca vad ca nu mai termini. Sincer te compatimesc ca stiu ce e aia sa mergi in fiecare zi pe santier si sa ai de a face cu "meseriasi". Daca ai nevoie de ideii, informatii s.a. in legatura cu "santierul" te ajut cu mare placere.

Am vazut ca unele dinre voi ziceau ca vor sa cumpere Orajel. Eu o sa fiu plecata in US pt 1 saptamina incepind cu 18.01. Probabil ca acolo se gaseste cu usurinta, asa ca daca vrea cineva sa ii iau spuneti-mi si vi-l aduc cu mare placere.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE ION SAU IOANA!!!

lA CAT MAI MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!

Am admirat si noi pozele noi.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

LA MULTI ANI tututor sarbatoritilor zilei, mici si mari!

Mai fetelor, am si eu o intrebare, ce naiba e Orajelul si la ce foloseste?

Eu sunt cam stresata ca dodolotul meu nu prea face mare lucru, abia incepe sa se invarta dupa spate pe burta, a inceput sa prinda jucarii (cu vointa, nu intamplator), se intoarce (uneori) si dupa burta pe spate. Fii-mea la varsta lui parcase invartea non-stop. Cred ca in final ma duc cu el la neurologie, ca-s cam speriata. Mi se pare cam in urma

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragele mele, va invit la un nou capitol

Mergi la inceput