biiig problem!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Eliza , ea a cerut sfaturi, nu ajutorul meu, daca il cere si o pot ajuta cu mare drag. Datoria mea cresineasca si morala e sa-i spun cum cred eu ca e etic, nu ii impun nici un puunct de vedere, decizia e a ei. Poate e vrea sa auda numai sfaturi de a nu-l pastra, ca sa-i fie mai usor constiintei ei, eu nu pot sa-i dau sfatul asta, cu parere de rau

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui IonescuOana

Citat:
citat din mesajul lui Anamadalina

Rocksee, la multi ani si sa ai un an .. linistit, sa gasesti armonia necesara cu tine insati pentru a lua decizia cea mai buna.

Eu privesc lucrurile asa: la momentul acesta trebuie sa iei decizia in ceea ce te priveste pe tine. Nu e dovada de egoism, dar urmatorii 18-19 ani nu-ti vor apartine in cazul in care decizi pastrarea sarcinii, iar in cazul in care va trebui sa razbati SINGURA trebuie sa stii ce responsabilitati vei avea si cum te vor apasa ele si mai ales ce impact vor avea toate acestea asupra copilului tau. Spun copilul tau pentru ca putin probabil ca tatal biologic sa-si asume vreo raspundere.
Eu nu sunt adepta avortului, dar incerc sa fiu realista.
1. Este de datoria ta morala sa il instiintezi pe tatal biologic despre sarcina. Nu idealiza momentul, exista posibilitatea sa te loveasca raspunsul lui, dar nu uita ca numai tu hotarasti cu adevarat pentru viata ta si a copilului tau, pe el doar il anunti.
2. Este necesar sa evaluezi daca vrei acest copil, daca consideri ca ai face tot ce este omenesc sa ii oferi intreaga ta putere si resursele materiale si spirituale. Este foarte important, altfel acest copil va fi un balast si iti va crea frustrari nedorite si asta va va afecta pe amandoi
3. Daca iei decizia sa pastrezi sarcina vorbeste cu parintii tai. In fond sunt singura ta legatura de sange si sunt cei mai in masura sa te sprijine. Nu te astepta la efuziuni sentimentale imediate, dar in timp s-ar putea sa reactioneze neasteptat de bine, mai ales mama ta.

Gandeste-te foarte bine, e alegerea ta, poate fi un miracol daca iti doresti cu adevarat lucrul acesta, sau poate fi un chin. In copilul tau iti vei gasi mereu alinarea, forta de a merge mai departe, fericirea, implinirea, dar trebuie sa simti ca pentru asta vrei sa traiesti, ca asta ti-e menirea. Si atunci nu vor exista greutati, ci doar solutii.

Daca te pot ajuta cu ceva sunt aici pentru tine.

Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Anamadalina, in sfarsit o opinie pertinenta

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA!

+1

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

rocksee, pastreaza copilul si roaga-te Bunului Dumnezeu sa te ajute! Sunt centre de ajutor pentru mama si copil. Contacteaza-ma si te voi sprinjini cu tot ceea ce stiu si nu numai. Imi poti scrie pe PM. Nu poti face o crima...este prea tanara, solutii sunt...numai nu ucide!

Fetelor nu mai indemnati atat de usor la crima! Mai bine sa venim cu idei constructive sa ajutam acest copil sa se nasca si pe mamica lui in prima faza sa il creasca. Sa mai si construim ceva impreuna!

Doamne ajuta!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

rocksee, pastreaza copilul si roaga-te Bunului Dumnezeu sa te ajute! Sunt centre de ajutor pentru mama si copil. Contacteaza-ma si te voi sprinjini cu tot ceea ce stiu si nu numai. Imi poti scrie pe PM. Nu poti face o crima...este prea tanara, solutii sunt...numai nu ucide!

Fetelor nu mai indemnati atat de usor la crima! Mai bine sa venim cu idei constructive sa ajutam acest copil sa se nasca si pe mamica lui in prima faza sa il creasca. Sa mai si construim ceva impreuna!

Doamne ajuta!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Imi place cum gindesti. Deci un mare adevar-trebuie sa mai si construim, nu doar sa distrugem!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Mergi la inceput

pentru cine are timp si vrea sa vada ce inseamna un act medical
http://www.youtube.com/watch?v=cjNo_0cW-ek

Numai ginduri bune tuturor

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

pentru cine are timp si vrea sa vada ce inseamna un act medical
http://www.youtube.com/watch?v=cjNo_0cW-ek

Numai ginduri bune tuturor

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Daca vrei iti fac si eu un filmulet in care fac medicamentele sa para unealta diavolului . merge?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Xio, tipul facuse sute de avorturi inainte, era militant pt avort si dreptul femeii la avort, deci era de partea cealalta. Filmul nu e o facatura, ci cum bine ai spus, unealta diavolului.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui

Se face pana in luna a 3-a pt. ca pana atunci nu este o fiinta umana.

fara referire la nimeni anume, dar eu nu am auzit o asemenea ineptie!
nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, mai ales cu xio.
dar e o ineptie si lipsa multa de cunoastere! fara suparare!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

In primul rand vreau sa-ti spun ca tu a-i postat aici unde sunt mai mult mamicii,evident ca-ti vor spune sa pastrezi copilul.

Este o intrebare foarte grea,in cazul tau.Si daca ne intrebi este CLAR ca nu sti ce sa facI(a-i disparut si am impresia ca avortul a castigat)
Parerea mea este ca trebuie in primul rand sa stai de vorba cu tatal acestui copil.
Daca vezi ca nu-i pasa atunci parerea mea este sa nu stai prea mult(sub 6 sapt)dute si avorteaza.
Ce rost are sa-l nasti sa se chinuie/chinuiti?
Sa afle ca asa s-a nascut,ca tatal lui avea o relatie stabila si poate mama s-a bagat peste?(chiar daca nu e asa,el o sa se intrebe)
Pe cuvant!Daca a-i fi fost casatorita sau cel putin acel om ar vrea copilul ti-asi spune CLAR:lasa-l ca te ajuta Dumnezeu,doar i-ai implinit porunca:a-i fost cinstita,casatorita totul era ok.
Sa fiu sincera, in cazul tau nu a-si putea spune sa nasti un copil pt. ca nu-i vad rostul si bucuria de la aceasta viata.Chiar daca tu i-l vrei el cand v-a creste se v-a simti fara rost si v-a suferi mult psihic(nu zic cat de greu i-l vei creste fara nici un spijin)
Insa trebuie sa sti ca,este posibil dupa avort sa nu poti avea niciodata copii.Este foarte important sa te gandestio bine.Daca i-l pastrezi incearca sa-l faci pe tatal macar sa recunosca ca-i copilul lui (in acte)si fa tot posibilul sa te impaci cu a-i tai.

Daca s-a produs avortul,incearca sa fi atenta sa nu se mai intample.Intelege ca asa a fost sa fie si incearca sa cauti drumul cel drept.
Termina-ti studiile,fa-ti un camin al tau cauta-ti perechia potrivita,apoi poate veni si copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Sunt sute de filme si poze de acest gen pe net. Nu vreau sa postez linkurile pt. ca nu fac bine persoanelor impresionabile.
Ceea ce pot sa spun insa cu siguranta este ca ca la 10 (ZECE) saptamani de sarcina, fetita mea avea membrele formate, fatza i se vedea foarte clar si facea o gramada de gesturi. Am si acum filmuletul acelei ecografii si este deliciul ei, sa se uite "ce facea cand era la mami in burtica".
Imi pare rau, din toate fetele care au nascut si-au vazut puii la astfel de varste pe ecograf, nu cred ca va crede cineva ca este numai "o celula".
Parerea mea este ca ii putem da sfaturi, dar nu cred ca e un lucru bun sa indemnam la avort.

Mergi la inceput