biiig problem!!!
Raspunsuri - Pagina 8
blanca000 spune:
Sunt multe fete chiar si aici pe forum care vor sa adopte un copil..ia legatura cu ele daca tu nu vrei/poti sa il tii. Dar nu face o crima...mai bine ajuta pe altcineva....
11+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
crissandrada spune:
Nu am citit decat primele 2 pag dar vreau sa spun ceva. Acum 2 zile am iesit din spitalul de pediatrie unde am fost internata cu fetele. Era acolo un copil de cateva luni abandonat. Nu cred ca va doareati sa-l fi vazut. Era singur si bolnavior. Nu era nimeni care sa il alinte, care sa il ia in brate dupa injectie, care sa ii poarte de grija , plang si acum cand ma gandesc la el. Era uitat in patut si se juca cu paturica, cu manutele, isi sugea degetul, se trezea si adormea uitat de toti. MAI BINE FACEA AVORT MAMA LUI DACAT SA IL LASE AL NIMANUI. EU CRED CA E UN PACAT MAI MARE SA IL ABANDONEZI DECAT SA AVORTEZI. SUFERA MULT MAI MULT COPILUL ABANDONAT.
Eu am facut un avort si nu am nici o trauma. Aveam un bb de 8 luni, nu aveam nici un ajutor in afara de sot care lucra 24 cu 48, nu prea aveam o situatie materiala buna si asta a fost. Dupa 5 ani am mai facut un bb care acum are 1 an.
Criss de Alessia si Andrada
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada Nu am citit decat primele 2 pag dar vreau sa spun ceva. Acum 2 zile am iesit din spitalul de pediatrie unde am fost internata cu fetele. Era acolo un copil de cateva luni abandonat. Nu cred ca va doareati sa-l fi vazut. Era singur si bolnavior. Nu era nimeni care sa il alinte, care sa il ia in brate dupa injectie, care sa ii poarte de grija , plang si acum cand ma gandesc la el. Era uitat in patut si se juca cu paturica, cu manutele, isi sugea degetul, se trezea si adormea uitat de toti. MAI BINE FACEA AVORT MAMA LUI DACAT SA IL LASE AL NIMANUI. EU CRED CA E UN PACAT MAI MARE SA IL ABANDONEZI DECAT SA AVORTEZI. SUFERA MULT MAI MULT COPILUL ABANDONAT. Eu am facut un avort si nu am nici o trauma. Aveam un bb de 8 luni, nu aveam nici un ajutor in afara de sot care lucra 24 cu 48, nu prea aveam o situatie materiala buna si asta a fost. Dupa 5 ani am mai facut un bb care acum are 1 an. Criss de Alessia si Andrada |
CIne a spus sa-l faca si sa-l abandoneze? Mai, solutii sunt , se gasesc doar sa vrei. Nu vrei - alegi calea mai usoara, ucizi si nu te uiti in urma. Dar vine un moment cind fiecare isi va aminti tot raul facut si va raspunde. Copilul acela n-are nici un drept sa spuna Eu vreu sa traiesc, nu? Tu adult, om cu judecata, alegi pentru el si anume moartea lui. Ti-e mila de el ca l-ai vazut, dar el exista si traieste chiar daca e mic si in burtica. Ceea ce nu vezi tu nu inseamna ca nu exista. Fiti responsabili cu ce faceti, nu se poate sterge totul cu buretele oricit de grav ar fi.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Violeta Nicolae spune:
crissandrada Posted - 08/01/2009 : 17:45:26 -------------------------------------------------------------------------------- MAI BINE FACEA AVORT MAMA LUI DACAT SA IL LASE AL NIMANUI. EU CRED CA E UN PACAT MAI MARE SA IL ABANDONEZI DECAT SA AVORTEZI. SUFERA MULT MAI MULT COPILUL ABANDONAT. |
Doamne,cum poti spune asa ceava?????????
---------------------------------------------------------------------
Off topic:Mama acestui copil este de condamnat ca l-a parasit,in nici un caz ca l-a nascut.
Sunt multi copii in aceasta situatie, si stiti din ce cauza?
1. pentru ca sunt parasiti de mama,tata,bunici, matusi etc
2. din cauza noastra pt ca nu facem nimic
-cumparam copiilor cele mai de firma haine
-cele mai de firma jucarii
-lucruri de care nici nu au nevoie
in conditiile in care acesti copii parasiti nu au nimic.
Hai sa facem ceva,incetul cu incetul,nu numai aici pe forum si fara sa ne "laudam" ce a facut fiecare.Haideti sa facem mai mult sa incepem in jurul nostru:cunostinte, vecini,prieteni.Copii care considerati voi ca au nevoie de ajutor.
Ajutorul poate fi in multe feluri,eu nu ma refer numai la cel financiar:
-vecina o vezi ca pleaca la piata cu copilul mic cand afara sunt minus 10 grade,i-ai tu copilul la tine sa se joace cu al tau pana vine mamica lui de la piata
-un copil parasit in spital,nu-l poti adopta,dar viziteaza-l,du-i o jucarie,o hainuta,un iaurt,strange-l in brate,urmareste ce se intampla cu el,stai in umbra.
-copii sunt minunati,sunt niste ingeri puneti-le ca sunt frumosi,ca o sa traca buba daca s-a lovit(nu doar la ai nostri)
-haideti sa facem tot anul ceea ce am facut de Craciun,sa daruim si sa fim mai buni
Mi-au venit in minte niste versuri pe care copiii mei le-au cantat de Craciun:
Astazi e Craciun,astazi e Craciun
Azi e timpul sa iubim
Opriti-va 2 minute si ganditi-va.Atat.
Sunt multe fete care fac lucruri MARI chiar si aici pe forum,dar se pare ca este nevoie de si mai multe.Haideti sa fim mai multe.
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
fara referire la nimeni anume, dar eu nu am auzit o asemenea ineptie! nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, mai ales cu xio. dar e o ineptie si lipsa multa de cunoastere! fara suparare! Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
Lipsa de cunoastere din partea ta . Ceea ce e normal , ca nu esti din domeniul sanitar.
Ineptie o fi din punctul tau de vedere.
Si din al meu este o ineptie sa dai lectii medicilor fara sa ai habar despre ce vb (si am vazut destule cazuri la spital) , sa dai sfaturi si sa te contrazici cu inginerii fara sa stii nimic din domeniul lor , samd.
http://dexonline.ro/search.php?cuv=fetus
http://dexonline.ro/search.php?cuv=embrion
E ok sa nu stii , dar nu-i face pe altii tampi doar pt. ca tu nu esti de acord cu ceva stiintific.
Si nu ma refer la mine , ca mi-e complet paralel daca ma contrazici sau nu , din pacate inca nu am vreo teorie general vaabila si recunoscuta peste tot ca aceasta, mi-au luat-o altii inainte cu studiul embriologiei.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui XIO
Lipsa de cunoastere din partea ta . Ceea ce e normal , ca nu esti din domeniul sanitar. Ineptie o fi din punctul tau de vedere. Si din al meu este o ineptie sa dai lectii medicilor fara sa ai habar despre ce vb (si am vazut destule cazuri la spital) , sa dai sfaturi si sa te contrazici cu inginerii fara sa stii nimic din domeniul lor , samd. http://dexonline.ro/search.php?cuv=fetus http://dexonline.ro/search.php?cuv=embrion E ok sa nu stii , dar nu-i face pe altii tampi doar pt. ca tu nu esti de acord cu ceva stiintific. Si nu ma refer la mine , ca mi-e complet paralel daca ma contrazici sau nu , din pacate inca nu am vreo teorie general vaabila si recunoscuta peste tot ca aceasta, mi-au luat-o altii inainte cu studiul embriologiei. "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/greecky/ |
fata draga, habarnai nimik despre mine.
eu nu m-am referit stict la tine.
nu ai tu idee cate materiale am studiat eu cand tu te jucai inca cu papusile.
chiar nu am nimik cu tine, nu ma intereseaza viata ta, dar afirm inca o data, e o ineptie sa afirmi ca o sarcina de trei luni nu este fiinta umana!
o fi mutant? maimuta?
eu am vazut-o pe fimea in burta, la 4 saptamani, inimioara ii pulsa. deci, daca nu e fiinta umana ce se formeaza in pantec, ce mama naibii este?
scuteste-ma de alte explicatii!
chiar nu am nevoie. cand o sa ai doua facultati si doua mastere, atunci mai vb.
clar?!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
XIO spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui kariguld
fata draga, habarnai nimik despre mine. eu nu m-am referit stict la tine. nu ai tu idee cate materiale am studiat eu cand tu te jucai inca cu papusile. chiar nu am nimik cu tine, nu ma intereseaza viata ta, dar afirm inca o data, e o ineptie sa afirmi ca o sarcina de trei luni nu este fiinta umana! o fi mutant? maimuta? eu am vazut-o pe fimea in burta, la 4 saptamani, inimioara ii pulsa. deci, daca nu e fiinta umana ce se formeaza in pantec, ce mama naibii este? scuteste-ma de alte explicatii! chiar nu am nevoie. cand o sa ai doua facultati si doua mastere, atunci mai vb. clar?! Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
Fata draga
N-am nevoie de 2 facultati si 2 mastere Sorry .
Cand o sa faci medicina sa-mi dai lectii Ca sa fiu in ton cu tine , ca vad ca-ti cam sare tzandara foarte usor.
Kari , chiar ti-am spus ca imi este total paralel daca ma contrazici sau nu pt. ca in acest caz nu ma contrazici pe mine ci contrazici stiinta.
Nu am descoperit eu asta si nu am spus eu asta , ca pana in luna a 3-a nu e o fiinta umana.
Ai si definitia din dex , ca sa nu mai spun ca daca tot studiezi atat poate iei si o carte de embriologie , sa studiezi din domeniu.
Lol
Daca nu vrei explicatii de ce ma mai intrebi?
Si asa , pt. tine: poti sa ai si 10 facultati cu 10 mastere si 5 doctorate , daca nu le ai in domeniul respectiv(si aici medicina) , sunt egale cu zero ca argument , asa cum vrei sa le folosesti tu .
Eu ma jucam cu papusile , tu invatai.
Si? Multi ani inainte si felicitari pt. mastere
Degeaba te razvratesti aici ca nu schimba nimeni medicina doar pt. ca tu crezi altceva;)
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
olim spune:
si iar vine Xio cu tratatele si definititile din DEx, si io care credeam ca poate pui un MERK mai bine
diferenta intre :
N-am nevoie de 2 facultati si 2 mastere Sorry .
Cand o sa faci medicina sa-mi dai lectii
si
chiar nu am nevoie. cand o sa ai doua facultati si doua mastere, atunci mai vb.
clar?!
4 diplome publicate in monitorul oficil si O diplome E O DIFERENTA TORUSI NU
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Violeta Nicolae spune:
Se face pana in luna a 3-a pt. ca pana atunci nu este o fiinta umana. |
daca nu este fiinta umana,atunci CE ESTE?
spune-ne si noua ca tu esti in domeniu
XIO spune:
citat din mesajul lui olim si iar vine Xio cu tratatele si definititile din DEx, si io care credeam ca poate pui un MERK mai bine diferenta intre : N-am nevoie de 2 facultati si 2 mastere Sorry . Cand o sa faci medicina sa-mi dai lectii si chiar nu am nevoie. cand o sa ai doua facultati si doua mastere, atunci mai vb. clar?! 4 diplome publicate in monitorul oficil si O diplome E O DIFERENTA TORUSI NU Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
Olim , e chiar atat de greu?
Sici se discuta despre EMBRIOLOGIE. Materie care se invata la FACULTATEA DE MEDICINA SI FARMACIE.
Nu ma incalzeste ca cineva ma contrazice spunand "asta e o ineptie" alaturi de "am 2 facultati si 2 mastere" , daca nu vad ca are facultatea de medicina si farmacie.
Mie mi se pare logic
Poti sa ai 100 de facultati , 100 de diplome, 1000000 de articole publicate in toate jurnalele de specialitate , daca nu sunt din domeniul din care dezbatem subiectul sunt inutile.
Eu consider ca daca un om nu stie si spune ceva gresit este normal sa-l corectezi si sa-i arati ce a greit.
Vrei sa vin cu definitii din altceva?
hai , va las pe voi doctorii si cei cu facultati si mastere sa reinventati medicina, ca pe forumul asta deja sunt prea multi polivalenti si eu in fond sunt doar o studenta care habar n-are ce vorbeste.
E OK.
Daca stiam ca ajung doctor daca citesc pe net nu ma mai chinuiam cu faculta , da' acum e prea tarziu
***Fur is for petting**