Prietenie la plesneala (8)- Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 9
kokiy spune:
Mey Gabi,daca vrei sa candidezi la guvernul DC eu zic sa te inspiri de www.youtube.com/watch?v=OulvOlaL3Wk&eurl=http://ecou.biz/?paged=2" target="_blank">aici ...cu toate ca tanti mi-o inspira mai mult pe b.nica
...a draq pielea pe mine ...numai la barfa ma gandesc...
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay nu mai ziceee, nu mai zice ca ma omoriii... paini de Vasluiiii mancarea de aici e ORIBILAAAA !!!oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Moama,si dac-ai sti ce sramale am !
Eh,cam pe alterare,ca-s de pe 31 ...da' la foame merg !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
noapte buna gabitzule 

si sa-l visezi pe Mihai Stanisoara
na! sa mai vrei ministeru' meu mostenit din mosi-stramosi!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
gabriella,fugi si odihneste-te,maine incepe o noua zi!noapte buna!
ma retrag si eu sa fac un
,maine imi pleaca colegul de pat,pt vreo 3 saptamani,si avem si noi ceva treaba de genul
,ca deh...urmatoarea perioada pauza!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
hai ca am innebunit, nu ma mai opresc din scris... de cand am de platit nspe mii de euro la tel, ma abtin sa-mi mai sun iubitu... cred ca ma intorc acasa cat de repede posibil...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 ntz.Borcanu' de data asta a avut alt rol. Tata ma bocea ca el moare.Io disperata i-am zis ca daca moare,il incinerez, il pun in borcan si jur ca-l duc in excursie in strainatate.pe gratis. Nu-s normala, stiu. Dar nu mai puteam. Si cum mama o viata mi-a zis ca-s samantza lu' tata ,nu m-am dezmintit! Acu' borcanu' se intoarce la vechiul rol . Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Da bre, am vazut ce ai scris si tocmai de asta am zis ca ala-i pt.
si nu pentru incinerat si fugit cu el in strainataturi 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
umflatel sa aveti spor ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
umflatel, succese
stiu cum e cu bagat mare inainte de plecare...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kokiy umflatel sa aveti spor **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
multumim!
sunt atat de imprastiata...multa sanatate si tatalui tau!
of,de ce trebuie sa trcem prin lucruri atat de urate...copii,parinti bolnavi,,,

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
fi-mea si-a suflecat manecile si vine spre mine cu violenta... deci va pup si va las.
misha,
si noapte buna ! sa nu mai absentezi maine ca ne suparam !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S

mancarea de aici e ORIBILAAAA !!!