Prietenie la plesneala (8)- Alaturi de Gabitza

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

bey, nu ma lasati sa plec ,ha?
Voiam sa ,da' nu-s in stare.
Mi-am tras un platou cu parjituri langa mine si acum cateva minute mi-am dat seama c-am mancat mai mult de-un kil.Nu mai pun la socoteala un platou se spaghetti.Am mancat inconstient.
Oare raman macar c-un gram?!
Maine va rup! Ferfenita va fac!
Tantzo treci la facut copchii nu te uita la aia ca fata mare!Si recunoaste de rejimentul 14,n-o mai da cotita!
Oana, tu nu dormi, mamico?
Kokiy ,sanatate tatalui tau (scz, dar cred ca tatal tau are probleme,nu?sper sa nu ma fi tampit de tot )
Umflatel,Dodo, pupic ptr copiii minunati !
Andru, esti pe spirala lu' Jorj?
Devoska, pune-ti rusnacii sa-mi dea drumu' la gaz ca am facut un ou prajit in juma de ora.De ma -ntrebam daca nu mi-au spart tiganii casa si in loc de aragaz mi-au pus un primus !
Mariusmic ,vin la tine la prajituri !

fetili,pup.
bey,io-s ministru' de razbel.Chiar n-ati vazut?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

mi-am amintit ceva eram insarcinata in 4-5 luni si vb cu Al despre cum o sa fie Sonia... si el panicat se ridica in picioare : daca o sa aiba colici, ce-o sa facem??? daca raceste??? te-ai gandit la asta... acum de cate ori ne amintim de asta copios

si daca tot suntem la lucruri haioase... mi-am amintit acum de ceva... super fun ! ma intorc cu S din germania, prima operatie. culcam copil, stam la tv... si Al imi da sa citesc un mesaj o tipa, mai disperata asa, ii dadea mesaje ca vrea sa faca dus cu el, macar odata jur ca aveam cada muradar de la ghetele de pescuit (mda, acolo le pune cand vine de la peste)... si ma gandeam cat de aproape am fost de o cada curata

si mai am povesti d`astea, tb doar sa imi amintesc

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mai bine ai fi stiut DOAR DE COLICI, insa bine ca s-a terminat totul cu bine.

asta cu cada a fost tare!...si de ce nu i-a scris sa vina si ca are doar o mica problema: nu stie cum sa scoata mirosul de peste din bocancii din cada, dar ii lasa ei placerea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ce sa dorm, gabitzo? ca e orele 14.22 de unde atata somn?

fi-mea a luat casa la cotrobait, a inceput sa faramiteze tot ce e faramitabil pe covor lasa ca vine tanti si da cu haspiratorul

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

mi-am amintit ceva eram insarcinata in 4-5 luni si vb cu Al despre cum o sa fie Sonia... si el panicat se ridica in picioare : daca o sa aiba colici, ce-o sa facem??? daca raceste??? te-ai gandit la asta... acum de cate ori ne amintim de asta copios

si daca tot suntem la lucruri haioase... mi-am amintit acum de ceva... super fun ! ma intorc cu S din germania, prima operatie. culcam copil, stam la tv... si Al imi da sa citesc un mesaj o tipa, mai disperata asa, ii dadea mesaje ca vrea sa faca dus cu el, macar odata jur ca aveam cada muradar de la ghetele de pescuit (mda, acolo le pune cand vine de la peste)... si ma gandeam cat de aproape am fost de o cada curata

si mai am povesti d`astea, tb doar sa imi amintesc

S

Mai bine ai fi stiut DOAR DE COLICI, insa bine ca s-a terminat totul cu bine.

asta cu cada a fost tare!...si de ce nu i-a scris sa vina si ca are doar o mica problema: nu stie cum sa scoata mirosul de peste din bocancii din cada, dar ii lasa ei placerea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

misha, i-am zis eu sa vina, sa ia niste domestos si ii eliberez casa 2 h, da nu a vrut in ruptu capului acuma eu ce era sa fac? sa ma rog de ea la nesfarisit

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Stiu cati ani are Kay si o admir enorm pentru ceea ce a reusit sa faca la varsta asta!! Dar nu vreau sa o fac de capul meu, sa fiu singura si sa imi creasca parintii copilul. Imi doresc mult sa fiu mama, dar nu cred ca asta e cel mai bun moment... asa simt eu si il cunosc si pe el.

I never fake ... sarcasm

MB,sa faci cum este mai bine pt tine si eventual bb!daca nu sunt doi in treaba asta...
eu am o poveste frumoasa,am facut-o pe andreea la 19 ani jumate,eram necasatoriti,eu eram in 7 luni,paul pleca in armata,si familiile noastre nu stiau ca vor avea o nepoata!mamele noastre s-au cunsocut la cumparaturi pt nepoata,nu stiau una de alta,s-au sfatuit ce sa cumpere,si cand s-au intalnit in salon la mine,au ramas masca...ca aveau aceeasi nepoata...si iata au trecut 12 ani...dar suntem unul din cazurile fericite...asa ca MBorice decizi,noi vom fi alaturi de tine!
bei,dragutelor,ia iesiti voi la interval cu varsta,nu de alta,dar sa stim ordinea ierarhica!eu am 31,impliniti anul trecut...
misha,sunt geloasa...invidioasa....dar inteleg de ce o iubesti pe gabriella,mai ales azi,dupa o asa reusita
am o propunere,ce-ar fi sa treci in listuta si datele de nastere?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

gabriella,ce veste!super!recuperare grabnica tatalui tau,ca sa calatoriti impreuna in strainatate.....a,si nu uita,ce naste din pisica soareci mananca!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

da' sa lasati borcanu' acasa ca ala e cu alta treaba

hai ca nu mai apuc si io sa va raspund din urma, ca iar v-ati pus motoare la deshte

gabitzo cum sa nu vaza okiu' meu vijilent titulatura lu' matale? Da asteptam un semn de la tine ca e totul bine, ca sa te alerg dupe PAI SE POATE SA-MI FURI MINISTERU' DE SUB NAS? Las' ca vezi tu ce-o sa pateasca organu' de acu' inainte

Mergi la inceput

Citat:

ce sa dorm, gabitzo? ca e orele 14.22 de unde atata somn?

fi-mea a luat casa la cotrobait, a inceput sa faramiteze tot ce e faramitabil pe covor lasa ca vine tanti si da cu haspiratorul

S

si ma rog ce nu-ti place ca faramitzeaza tot? vrei sa-ti trimit fro 2 paine de Vaslui? acolo tata firimituri!
stai sa-mi bag mintile in cap ,si io scriu si tu ii citesti Sosonicai ce ar trebui sa faca in materie de "copilarii" Ce nu pricepe, ii explici,eventual arati.Ca asa fac mamele
De mizerie ,io nu raspund !

fetele, ma duc la somn.
Noapte buna ,dezmatatelor!
Pupici la puiutii cuminti. (la copii nu voua ..alea satule si/sau dorite )

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

nu mai ziceee, nu mai zice ca ma omoriii... paini de Vasluiiii mancarea de aici e ORIBILAAAA !!!

S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

gabriella,ce veste!super!recuperare grabnica tatalui tau,ca sa calatoriti impreuna in strainatate.....a,si nu uita,ce naste din pisica soareci mananca!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

da' sa lasati borcanu' acasa ca ala e cu alta treaba

hai ca nu mai apuc si io sa va raspund din urma, ca iar v-ati pus motoare la deshte

gabitzo cum sa nu vaza okiu' meu vijilent titulatura lu' matale? Da asteptam un semn de la tine ca e totul bine, ca sa te alerg dupe PAI SE POATE SA-MI FURI MINISTERU' DE SUB NAS? Las' ca vezi tu ce-o sa pateasca organu' de acu' inainte

ntz.Borcanu' de data asta a avut alt rol.
Tata ma bocea ca el moare.Io disperata i-am zis ca daca moare,il incinerez, il pun in borcan si jur ca-l duc in excursie in strainatate.pe gratis.
Nu-s normala, stiu. Dar nu mai puteam. Si cum mama o viata mi-a zis ca-s samantza lu' tata ,nu m-am dezmintit!
Acu' borcanu' se intoarce la vechiul rol .

Gabriela

Mergi la inceput

Somn usor, gabitza

S

Mergi la inceput