Prietenie la plesneala (8)- Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 7
misha71 spune:
Bey Tantzo, tu ai innebunit? Si daca e cu ochi, ce? Vrei sa ajungi ca mine sa-ti blestemi zilele ca nu ai stiut ca toate se fac la timpul lor, sau ca Gabitza ca mai are putin si plesneste de cite pastile ia?
Ia intreab-o pe Kay citi ani are! Ei cum i-o fi fost?
Hai ca te-am cotonogit destul ![]()
kay, cine mai e si Montana asta? ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Gabitza!!!!!!! Pot sa-ti zic in gura mare: TE IUBEEEEESC?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
Gata !ma culc azi si ma scol duminica !Ca m-a frant asteptarea,stressul,neputinta!
Tata e bine! I-au scos un pumn de pietre ,fierea, si acum are dren la ficat ca i-au gasit o infectie (puroi).I se urmareste ritmul cardiac, are jdemii de fire pe el, o masca de oxigen langa , dar am vorbit cu el.
Mi-a cerut mancare !

.Si m-a intrebat daca il mai duc in strainatate daca e viu si nu-i cenusa la borcan !![]()
Pe doctorita a intrebat-o daca e in rai sau iad !![]()
Si io ma intrebam cu cine seman.Na,aflai !![]()
Maine o iau de la capat dar sunt fericita.Am ramas odorul, mandra ,puslamaua cu mama si tata!
Dar primul lucru de maine dimineata ..ma duc sa-i multumesc lui Dumnezeu!
Va pup, ma duc la somn!
Sunteti RARE !MA INCHIN IN FATA OMENIEI DOMNIILOR VOASTRE.SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE (si ceva din nebunia mea
)

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Stiu cati ani are Kay si o admir enorm pentru ceea ce a reusit sa faca la varsta asta!! Dar nu vreau sa o fac de capul meu, sa fiu singura si sa imi creasca parintii copilul. Imi doresc mult sa fiu mama, dar nu cred ca asta e cel mai bun moment... asa simt eu si il cunosc si pe el.
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
VA IUBESC !
FARA VOI N-AS FI REUSIT!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Gabrielo, vezi ca a fost bine pana la urma? Nu degeaba ne-am tot gandit noi la voi astazi... a dat roade!!
Ma bucur mult ca e bine... tata, dupa operatie, cand mai deschidea ochii si putea sa vorbeasca, repeta obsesiv ce i-au gasit si daca e sau nu cancer. Si in secunda doi adormea la loc
, asa ca sub efectul anesteziei... intreaba multe prostii
. Mai bine ca nu-si mai aduc aminte!! Privelistea n-are cum sa fie prea frumoasa, cunosc prea bine... dar va fi si mai bine de acum incolo!!
RECUPERARE USOARA de acum incolo si sanatate in continuare cat curpinde! Va fi bine, o sa vezi!!
mare de tot!
I never fake ... sarcasm
kay spune:
mi-am amintit ceva
eram insarcinata in 4-5 luni si vb cu Al despre cum o sa fie Sonia... si el panicat se ridica in picioare : daca o sa aiba colici, ce-o sa facem??? daca raceste??? te-ai gandit la asta... acum de cate ori ne amintim de asta
copios ![]()
si daca tot suntem la lucruri haioase... mi-am amintit acum de ceva... super fun ! ma intorc cu S din germania, prima operatie. culcam copil, stam la tv... si Al imi da sa citesc un mesaj
o tipa, mai disperata asa, ii dadea mesaje ca vrea sa faca dus cu el, macar odata
jur ca aveam cada muradar de la ghetele de pescuit (mda, acolo le pune cand vine de la peste)... si ma gandeam cat de aproape am fost de o cada curata ![]()
si mai am povesti d`astea, tb doar sa imi amintesc ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
Gabitzo, nu sintem rare, maica! Daca ai sti cit de deasa sint io la 78 de kile! ![]()
Tantzo - pupe mama pe ea - tu stii mai bine pina la urma cum e si cind e momentul
Da' daca-ti faci testul si vezi dublu, sa dea
sa nu ne chemi la botez ![]()
Am niste restante la raspunsuri, viu acu'
kay spune:
MB, cum iti e tie mai bine 
da oricum
tot o sa ai nevoie de parinti. cu S a stat mama lui Al de cateva ori, mama de cateva ori. iar fara mine 24 h a stat doar 1 data... si atunci cu taica-su, au stat toata noaptea sa ma astepte... de la 1 la 6 cand a plecat el la job. si oricum daca nu ai un tatic care sa lucreze de acasa, tot mai singura o sa fii cu bb. ca daca e ca al meu care munceste de dimi pana seara, timpul impreuna e destul de limitat...
vin cu pozele, dar s-a trezit S si vrea la mine in brate sa vada Hanna Montana..
misha, nu stii? ia de-aici http://tv.disney.go.com/disneychannel/hannahmontana/photos/index.html
mie-mi place vocea ei, e dementiala si are doar 14-15 ani...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
gabriella,ce veste!super!recuperare grabnica tatalui tau,ca sa calatoriti impreuna in strainatate.....a,si nu uita,ce naste din pisica soareci mananca!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!