Prietenie la plesneala (8)- Alaturi de Gabitza

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

asea bre, adunati-va ! noi am stat in casa azi, zi urata plus lipsa de energie de la lipsa de calorii... asea ca... nah... fi-mea s-a ingrasat... rau ! deci nu o mai cuprind pantalonii... azi ii faceam mancarea de pranzi si se tinea strans de nadragii mei si incepuse "maaa-maaa-maaa-meaaa" ea care nu a mai vb de 2 luni... deci va inchipuiti ce importanta e mancarea pt ea eu mi-am comandat o supa de pui cu lamaie calda si gustoasa, hipocalorica de altfel... aveam nevoie de ceva cald.

va

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Pai iti dai seama ca nu e tocmai visul nostru un bebe taman acum. Eu n-as zice NU din prima, sunt mai sensibila, imi plac copiii, imi doresc copii, el insa nu mai vrea si alte complicatii, mai ales in postura si in conjunctura in care e acum in materie de cariera si alte alea. N-ar fi nimeni de acord, as fi singura impotriva tuturor . Ar fi tare complicat... da' daca am comis-o de bunavoie si nesiliti de nimeni, tre sa ne asteptam la orice fel de urmari. Sper totusi sa nu fie cazul ca nu imi doresc un bebe de la 22 de ani si in situatia in care sunt cu el. Imi plac lucrurile complicate, dar nici asa

Misha,

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

pai de ce nu le analizezi? ca nu poate sa fie asa de rau.

el cati ani are? are un job ok? are unde sa stea?
tu ai un job? te descurci pe picioarele tale?
parintii vostri sunt importanti. ai tai s-ar baga? dar ai lui?
si inca una ca am obosit de caaaat gandesc aici... de cat timp sunteti impreuna? e ok relatia?

hai ca te-am zapacit

sa stii ca nici la mine n-a fost usor, dar ne-am descurcat de minune... ne-a ajutat si S ca a fost un copil minunat. eu nu stiu cum se linisteste un copil care plange fara motiv... asa ca a fost super simplu

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

inca ceva, am innebunit... ma uit la Hanna Montana... si chiar ma prinde...

S

Mergi la inceput

Kay, ma bucur enorm ca in cazul tau lucrurile au mers asa de bine, sunt convinsa ca Sonia a ajuns unde a ajuns datorita voua, a devotamentului, indarjirii si iubirii pe care i-o purtati amandoi! Apropo de asta, cand ne mai pui si noua poze noi cu ea, ca vad ca toata lumea cere .
Doar ca in cazul meu si al nostru nu ar merge... nu stiu cum ar fi in situatia in care intr-adevar as avea confirmarea asta. Stiu ca el nu isi doreste copil acum si pentru mult timp de acum incolo, nici eu nu vreau acum... dar pusi in fata faptului nu stiu cum am reactiona si gandi. Cred totusi ca e prea devreme sa ma gandesc asa departe, mai bine ma gandesc ca o sa fie ok FARA sarcina .
Mersi pentru bataia de cap

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

VA MULTUMESC !SUNTETI MINUNATE !M-ATI AJUTAT SA TREC PESTE CE E MAI GREU !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

inca ceva, am innebunit... ma uit la Hanna Montana... si chiar ma prinde...

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

gabriella,ceva vesti?dar bune sa fie!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Gabitzo, sa intelegem ca e totul BINE???

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

gabitzaaaaa bravooo !!! aici suntem, pentru asta suntem !

MB, cum e mai bine pt voi

S

Mergi la inceput