Prietenie la plesneala (8)- Alaturi de Gabitza

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

noapte buna gabitzule si sa-l visezi pe Mihai Stanisoara
na! sa mai vrei ministeru' meu mostenit din mosi-stramosi!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

da' poate o visez pe Elodia si inhat cei 200 000 euro. si-apoi sa va invit la Venetia, sa ne spargem in figuri si sa stuchim seminte in piata San Marco. Asa,ca nijte doamne ce suntem,ce numai altele? Ca io asa am vazut ca fac unele basca manelele de rigoare !
Gata,stiu. Din mailurile Elodiei s-a inspirat Tantza si a devenit sado-maso .Bey, Tantzo, pocneste bine jeneralu'? Da Batalionu' din Irak?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

mi-am amintit ceva eram insarcinata in 4-5 luni si vb cu Al despre cum o sa fie Sonia... si el panicat se ridica in picioare : daca o sa aiba colici, ce-o sa facem??? daca raceste??? te-ai gandit la asta... acum de cate ori ne amintim de asta copios

si daca tot suntem la lucruri haioase... mi-am amintit acum de ceva... super fun ! ma intorc cu S din germania, prima operatie. culcam copil, stam la tv... si Al imi da sa citesc un mesaj o tipa, mai disperata asa, ii dadea mesaje ca vrea sa faca dus cu el, macar odata jur ca aveam cada muradar de la ghetele de pescuit (mda, acolo le pune cand vine de la peste)... si ma gandeam cat de aproape am fost de o cada curata

si mai am povesti d`astea, tb doar sa imi amintesc

Super tare faza cu baia . Si deci n-a venit pana la urma? O fi zis ca daca tu esti stapana in casa, sa faci tu curat, ea sa se bucure doar de cada... si eventual sa fie si curata . O fi fost vreo fana de-a lui Alex, poti sa stii? Si pana la urma ati scapat de ea sau v-ati trezit cu ea in fata usii cu bureti in mana?

Ce amestecatura de topicuri aici.. de la incinerare pana la sarmale si ministri . Bun asa, sa aiba omu' de unde alege. Pup fetele care se duc sa presteze, sa doarma sau sa intretina alte activitati.. incerc si eu sa-mi sun barbatul ca azi a fost disparut in misiune si poate macar acum, la ceas de seara, sa dau de el

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1
Din mailurile Elodiei s-a inspirat Tantza si a devenit sado-maso .Bey, Tantzo, pocneste bine jeneralu'? Da Batalionu' din Irak?

Gabrielo, e de vis jeneralul!! Lasa de dorit din anumite puncte de vedere, dar strict ... ! Bine, e combinat cu , dar tot si rezulta . Prea multi smilies?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am scapat, dusa a fost

ti-e un somn, gabitzaaaa... numai de dormit nu-ti arde

MB, da-i cu biciu, nu-l lasa

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sa inteleg ca daca am depus cererea de divort pe masa din bucatarie (aia scrisa stiti voi - unele cand - si gasita ingalbenita de vreme in geanta de laptop) gata.... nici pe lista cu rosu bold si nici pe aia cu musafiri nu ma vrea nimeni?

Cunosc cel putin o tradatoare! Sanatate tatalui!

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

ripley, te vrem , cum sa nu te vrem !!!

si zi-ne acilea din casa !

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

MB, sa faci tu curat la mine in baie

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Din casa, Kay? Pai am 2 zgamboaice care nu se lasa la somn, aia mica kk la greu si cu 5 dinti pe iesite e toata numai eritem fesier, aia mare are a-9-a amigdalita pultacee din ultimele 9 luni, asa ca.... e totul perfect. Sotu' nu vrea sa schimbe cablu de Dolce cu ala de UPC (ca sunt fte inteligenti, acum avem 2 la care nu putem renunta 2 ani) desi io vreau crime pe UPC si el batai pe Dolce.... deh, ma consolez cu 2 snitele si niscaiva muraturi, asezonate cu un pahar de vin botezat cu Cola... ca deh, e luni 5 ianuarie si am inceput cura de slabire adica nici vorba, am bagat azi de parca in loc de prima zi de regim e prima de dupa cele 25 de kg date jos in visele mele. Desigur, tot de azi nu mai fumez, sper ca mai am ceva dosite prin sertare ca am ras tot ce am gasit pe la birou si prin bucatarie.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Edit: desigur ma gandesc la Tzuni si la magazinele ei de plinute si pozele motivante pe care nu le gaseste.

Mergi la inceput

Ripley, esti mortala !!!

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Intai ma laud cu ce am pe acasa si dupa aia citesc si comentez
http://good-times.webshots.com/album/560708337uExsgc

si cu fi-mea
http://good-times.webshots.com/album/567397592aIogyZ

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput