Prietenie la plesneala (8)- Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 10
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 noapte buna gabitzule ![]() ![]() si sa-l visezi pe Mihai Stanisoara na! sa mai vrei ministeru' meu mostenit din mosi-stramosi! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
da' poate o visez pe Elodia si inhat cei 200 000 euro. si-apoi sa va invit la Venetia, sa ne spargem in figuri si sa stuchim seminte in piata San Marco.
Gata,stiu. Din mailurile Elodiei s-a inspirat Tantza si a devenit sado-maso .Bey, Tantzo, pocneste bine jeneralu'? Da Batalionu' din Irak?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui kay mi-am amintit ceva copios si daca tot suntem la lucruri haioase... mi-am amintit acum de ceva... super fun ! ma intorc cu S din germania, prima operatie. culcam copil, stam la tv... si Al imi da sa citesc un mesaj o tipa, mai disperata asa, ii dadea mesaje ca vrea sa faca dus cu el, macar odata jur ca aveam cada muradar de la ghetele de pescuit (mda, acolo le pune cand vine de la peste)... si ma gandeam cat de aproape am fost de o cada curata si mai am povesti d`astea, tb doar sa imi amintesc |
Super tare faza cu baia
Ce amestecatura de topicuri aici.. de la incinerare pana la sarmale si ministri
I never fake ... sarcasm
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Din mailurile Elodiei s-a inspirat Tantza si a devenit sado-maso .Bey, Tantzo, pocneste bine jeneralu'? Da Batalionu' din Irak? |
Gabrielo, e de vis jeneralul!!
...
! Bine, e
combinat cu
, dar tot
si
rezulta I never fake ... sarcasm
kay spune:
am scapat, dusa a fost ![]()
ti-e un somn, gabitzaaaa... numai de dormit nu-ti arde
MB, da-i cu biciu, nu-l lasa ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Morgano spune:
Sa inteleg ca daca am depus cererea de divort pe masa din bucatarie (aia scrisa stiti voi - unele cand - si gasita ingalbenita de vreme in geanta de laptop) gata.... nici pe lista cu rosu bold si nici pe aia cu musafiri nu ma vrea nimeni? 

Cunosc cel putin o tradatoare!
Sanatate tatalui!
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
kay spune:
ripley, te vrem , cum sa nu te vrem !!!
si zi-ne acilea din casa !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
kay spune:
MB, sa faci tu curat la mine in baie ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
Morgano spune:
Din casa, Kay? Pai am 2 zgamboaice care nu se lasa la somn, aia mica kk la greu si cu 5 dinti pe iesite e toata numai eritem fesier, aia mare are a-9-a amigdalita pultacee din ultimele 9 luni, asa ca.... e totul perfect. Sotu' nu vrea sa schimbe cablu de Dolce cu ala de UPC (ca sunt fte inteligenti, acum avem 2 la care nu putem renunta 2 ani) desi io vreau crime pe UPC si el batai pe Dolce.... deh, ma consolez cu 2 snitele si niscaiva muraturi, asezonate cu un pahar de vin botezat cu Cola... ca deh, e luni 5 ianuarie si am inceput cura de slabire
adica nici vorba, am bagat azi de parca in loc de prima zi de regim e prima de dupa cele 25 de kg date jos in visele mele.
Desigur, tot de azi nu mai fumez, sper ca mai am ceva dosite prin sertare ca am ras tot ce am gasit pe la birou si prin bucatarie.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Edit: desigur ma gandesc la Tzuni si la magazinele ei de plinute si pozele motivante pe care nu le gaseste. 
kay spune:
Ripley,
esti mortala !!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
sorana spune:
Intai ma laud cu ce am pe acasa si dupa aia citesc si comentez ![]()
http://good-times.webshots.com/album/560708337uExsgc
si cu fi-mea
http://good-times.webshots.com/album/567397592aIogyZ
Sorana si Monica (6 ani)