Prietenie la plesneala (8)- Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 16
andruskandu spune:
Ia, na, poftim de la mine o [cola]...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
sorana spune:
Da, ce zapada a fost anul trecut .... eu sper ca vom parte si anul asta de derdelus, macar un pic.
Ia o cola Madame, dar vezi ca ingrasa ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Dac#259; oamenii sunt buni doar pentru c#259; se tem de o pedeaps#259; #351;i sper#259; într-o r#259;splat#259;, atunci chiar c#259; suntem o adun#259;tur#259; jalnic#259;" - Albert Einstein
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andruskandu Ia, na, poftim de la mine o [cola]... |
Saruuuumaaaaanaaaaaa!!!
I never fake ... sarcasm
kariguld spune:
| citat din mesajul lui Tzuni Romana, Ripley...multam de cafea. L-am visat pe Mircea Badea _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE ![]() |
doar atat??? si....si...si....
'neata si de la mine.
io's trista azi! da trista si de neimpacat. ai mei copii au plecat ieri, in Elvetia cu babacii mei, ca acolo fac scoala (unde oi fi fost cand mi-a venit ideea cu scoala acolo???) maine zboara si socrela, sambata hasbandu la Londra, iar io ramn sngura!
dau petrecere!
gabita, ma bucur de vestile bune despre tatal tau, se va recupera repede daca are simtul umorului! apoi, cu regim si atentie la mancare, va fii bine.
la noi a nins, duminica si ieri noapte, e ceva zapada, cam 15 cm, numa ca e frig, baaarrr, -5*.
fetelor, sanatate si la cat mai multa nebunie! ca asta ne tine in forma!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
violeta69 spune:
buna nebunaticelor
toata noaptea v-ati facut de cap,mai ales asta mica,Tantza...
Tantooo,te urmaresc ca io nu uit ca ma stii,ca-s fecioara ca tine
....auzi,nu te las pana nu iei naibii carnetu' ala o data sa ma ambitionez si sa duc dosaru la politie si intr-un final sa dau ce-oi da
Gabita,ma bucur ca e bine tatal tau...refacere rapida...
daca citeai cu atentie observai ca eu observasem ca esti ministru de raboi si eu o sa ma fac presedinte ca sa te intrec ![]()
MB,multam
(pt ce ai scris acolo...)
am vazut ca a venit inca o "nebuna" Repley
Oana cum mai e Sosonica?!
deja merge? nu tb sa stea cuminte in pat?![]()
misha,kokiy,andruskandu,umflatel,dodo,Tzuni+restul fetelor 
sa aveti o zi perfecta...
sa nu uit ...17.sep. data mea de nastere...ce vreti si anu'?!
nu-l spun
si Mihnea 08.iunie.2000
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui sorana Da, ce zapada a fost anul trecut .... eu sper ca vom parte si anul asta de derdelus, macar un pic. Ia o cola Madame, dar vezi ca ingrasa |
Ingrasa, nu zic nu, da' am voie ana in ora 6... macar acum sa-mi satisfac si eu o pofta care mi-a reaparut subit, ca scapasem de ea de cand cu regimul...
I never fake ... sarcasm
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
Saruuuumaaaaanaaaaaa!!! I never fake ... sarcasm |
si de la mine o [cola], una nemteasca. e mai buna ca cea romaneasca.
tot zicea Ripley de cafea ca nu are gustul ca cea nemteasca! am observat si eu asta, multe alte produse au gustul mai bun decat cele din Ro.
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kariguld spune:
uitasi, pup dulce pe Sonsonica, m-am gandit mult la voi de sarbatorile astea. si ai mei copii (
) ma intrebau mereu de ea. sanatate si multa voiosie!
Kay, 
. pentru ca esti puternica, pentru ca ai luptat si lupti inca! 

pe mine mama m-a nascut pe 5 august....intr-un an, nu va spun care!![]()
Kari
"
Bernard Shaw
MadameBovary spune:
Vio, am zis si mai zic daca mai vrei, ca mi-esti tare draga!! 
Sa stii ca azi ma gandeam la rezolutia mea in privinta carnetului si imi face cu ochiul cartea de legislatie. Ma gandesc sa o iau iarasi de la capat si de data asta sa o si termin
, precum si toate testele pe care nu le-am facut deja (15, adica jumate) si de-abia apoi sa ma mai duc sa mai incerc o data. Si sa le mai iau si pe alea online la puricat inca o data! Singura problema e ca n-am rabdare, ma plictisesc foaaaarte repede!! Ce naiba sa-i fac?!?
Si asa, in loc sa citesc pentru asta, eu citeam tacticoasa zilele trecute despre evolutia sarcinii pe saptamani
, da' cica eu nu vreau bebe ![]()
Aaaah, si mi-am gasit si titulatura!! Aseara am nascocit-o... ma rog, impropriu spus am nascocit-o, ca a facut-o altcineva pentru mine, da' imi place si cred ca o sa mi-o "cumpar" ![]()
I never fake ... sarcasm
violeta69 spune:
sa nu-mi spui ca o sa-ti zici Tanta ca mor aci...
MB,si tu imi esti draga rau(si te urasc la fel de rau ca esti asa mica
) ...de ani!![]()
hai sa facem o medie sa fiu si io puuuutin mai tinerica ![]()
care e titulatura ca sunt curioasa?!
daca nu e Tanta sa nu-mi spui ca esti presedinte ca cer daune ![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!