Prietenie la plesneala (8)- Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 17
mihaela77O spune:
ziua buna,dragele mele!mai a ramas si pt mine o cola?si eu sunt fan cola...eu mi-s putin
,a plecat colegul meu de camera....ideea este ca nu prea sunt obisnuita...in 12 ani,e a doua oara...sper sa treaca repede timpul....noroc cu copiii ca imi mai umplu timpul
misha,multam,ca ai fost pe aceeasi lungime de unda cu mine!
eu sunt pe 16.nov.1977,iar paul pe 05.dec.1975,kupii,am vazut ca i-ai trecut!
gabriellacum se prezinta azi tatal tau?
MB,vio,hai burta pe carte!

,uite cata galerie va fac!si o sa vedeti ce bine este cu permis!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
violeta69 spune:
Mihaela(umflatel) cum adica a plecat colegul de camera?
daca e numai coleg f bine ca a plecat....duca-se
...
uite ca almeu nu vrea sa plece si ce ma mai rog de el
invatam,inavatam si iar invatam...dar nu stim cand! ![]()
pupici multi sa nu te mai gandesti la colegu' 

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 Mihaela(umflatel) cum adica a plecat colegul de camera? daca e numai coleg f bine ca a plecat....duca-se ...uite ca almeu nu vrea sa plece si ce ma mai rog de el ![]() invatam,inavatam si iar invatam...dar nu stim cand! pupici multi sa nu te mai gandesti la colegu' ![]() ![]() ![]() ![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
ce tare ai fost!am ras cu
...sti care-i faza?colegul de camera,e de fapt si de drept,e sotul din dotare,cu carre imi impart viata de 12 ani,si sa nu vreau sa ma gandesc la el,numai daca ma uit la mihaitza,il vad....oricum,
...MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui umflatel
ce tare ai fost!am ras cu ...sti care-i faza?colegul de camera,e de fapt si de drept,e sotul din dotare,cu carre imi impart viata de 12 ani,si sa nu vreau sa ma gandesc la el,numai daca ma uit la mihaitza,il vad....oricum, ...MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
puiule,am priceput ca doar de asta-s fecioara(ca zodie ...da'mai am putin si o sa fiu si pe bune!
si al meu tot sot fuse o data, de vreo 3 nu mai e ca n-a mai vrut d'nelui
pe urma s-a intors ca era mai bine la mine,dar cum nu stie ce vrea cu viata lui a rams la stadiul de coleg...
de asta zic io ca mai bine ca a plecat,ca al meu coleg nu mai vrea sa plece...cica stam si asa

si fiul meu seamana cu ta-su...dar eu amtrecut de mult de lacrimogenele astea
iti doresc sa te linistesti si sa ajungi sa nu depinzi de nimeni emotional
e cel mai bine 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui violeta69 sa nu-mi spui ca o sa-ti zici Tanta ca mor aci... MB,si tu imi esti draga rau(si te urasc la fel de rau ca esti asa mica ) ...de ani!hai sa facem o medie sa fiu si io puuuutin mai tinerica care e titulatura ca sunt curioasa?! daca nu e Tanta sa nu-mi spui ca esti presedinte ca cer daune |
Esti o dulce;
mare de tot!!Titulatura nu e Tantza
si, sa fiu sincera, nici nu mi-a trecut prin cap pana acum cand ai zis tu I never fake ... sarcasm
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
Esti o dulce; mare de tot!!Titulatura nu e Tantza si, sa fiu sincera, nici nu mi-a trecut prin cap pana acum cand ai zis tu I never fake ... sarcasm |
sunt curioasa

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui violeta69
puiule,am priceput ca doar de asta-s fecioara(ca zodie ...da'mai am putin si o sa fiu si pe bune! si al meu tot sot fuse o data, de vreo 3 nu mai e ca n-a mai vrut d'nelui pe urma s-a intors ca era mai bine la mine,dar cum nu stie ce vrea cu viata lui a rams la stadiul de coleg... de asta zic io ca mai bine ca a plecat,ca al meu coleg nu mai vrea sa plece...cica stam si asa ![]() si fiul meu seamana cu ta-su...dar eu amtrecut de mult de lacrimogenele astea iti doresc sa te linistesti si sa ajungi sa nu depinzi de nimeni emotional e cel mai bine ![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
din ce scrisesesi,mi-am dat seama,ca a fost ceva neplacut pt mine,de asta am simtit ca trebuie sa exemplific,(sper ca nu te-ai suparat),ideea este ca la noi lucrurile stau bine,a plecat ca sa munceasca,sa mai strangem ceva bani pt kupil...si sunt departe de a depinde emotional....insa sti cum se spune,rau cu rau,dar mai rau fara rau!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
violeta69 spune:
umflatel,iertare

dar macar am putut rasufla usurata ca nu e ce-mi imaginam eu...
lasa ca de acolo se intoarce!
pt ce tb sa plangi!?
ai puiutul langa tine,te uiti la el si-ti gasesti iubirea....
mai rau e sa fie coleg pe bune ![]()
![]()
![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
kokiy spune:
I'm back ...dar am o stare de blegoragie
...de la cioco mi se trage .
Fiecare cu cel doare
...
Solidaritate www.youtube.com/watch?v=5NzuEP7glUg&eurl=http://ecou.biz/" target="_blank">masculina ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui violeta69 umflatel,iertare![]() ![]() dar macar am putut rasufla usurata ca nu e ce-mi imaginam eu... lasa ca de acolo se intoarce! pt ce tb sa plangi!? ![]() ai puiutul langa tine,te uiti la el si-ti gasesti iubirea.... mai rau e sa fie coleg pe bune Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
vio,draga mea,e normal,nu stiai despre ce este vorba,important este ca la final ne-am inteles...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!