Colectia de toamna-iarna 2005 (225)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Anda hai cu noi, ca la 5 stele mergem....all incl Acu ma uitai pe site, sunt 8 restaurante in hotelul nostru dar avem acces la toate restaurantele celorlalte 4 hoteluri, nu avem acces la cel de 5 stele lux - ca e interzis accesul copiilor

Intre timp am calatorit virtual in lumea exotica a lui Lavi, printre palmieri, pe stradutele stramte, am admirat casele albe si florile....si rochitza rosie cu bretele. Cum o fi domle sa fie cald? Raspuns: in februarie!

Noapte buna colectie!

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

PS: editez ca nu puteam sa dorm, aveam dubii la ortografia pluralului de la hotel....am corectat, mama ei de batranete si sclerozeala. Ma duc sa dorm....adica sa o citesc pe Anna....pana adorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata dragelor. Intrucat eu dormeam de vreo 3 ore cand filozofati voi imi permit sa continui folosofia cu cafeaua la nas.
Eu nu as putea emigra in veci, nici barbata-miu, iar copilul singur inca nu s-a decis.Interior suntem profund legati de oameni si de modul de viata, de familiaritatea care mi-o inspira fiecare bucata de asfalt din tara.
Legat de povesti si mai ales de capra cu 3 iezi, am un caz realde pelada, adica chelire precoce la un copil de 4 ani. Este vorba de prietena mea, avocat de succes, familie super ok, copil unic. In copilarie i se povestea la cerere Capra cu 3 iezi in fiecare serara. tatal ei un om savuros si un povestitor senzational, poveste cu intonatie, respectand toate detaliilea. Dupa vreo 3 luni de poveste Danei a inceput sa ii cada parul, pe portiuni mari, fara a ii mai creste la loc. Au dus-o la doctori, i-au facut toate analizele, i-au facut infiltratii in pielea capului cu tot felul de medicamente. nimic. La un moment dat parintii au fost anchetati de politie ca au fost suspectati ca o maltrateaza, nu o mai primeau la gradi ca presupuneau ca are vreo boala rara, nedescoperita. Dupa 1 an au mers toti la psiholog, pe vreme lui ceausescu, era considerata oricum o mare erezie. Dupa vreo 5 sedinte comune psohologul s-a prins ca e de la poveste, copilul nu realiza diferenta intre ralitate si fictiune, credea ca intrr-un colt de tara sta un ied cu capul taiat in fereastra. De atunci le-au interzis parintilor sa ii mai spuna povesti pana nu intelege ca totul este fictiunea, li s-a interzis sa ii spuna ca exista Mos Craciun, Nicolae etc. Dupa vreo 6 luni de regim psihologic a inceput sa ii creasca parul. Asa ca eu ii cosmetizes lui Titi toate povestile cu mama vitrega, mama buna decedata etc, pentru ca am realizat ca nu face diferenta intre fictiune si realitate, inca mai are momente cand vrea sa intre in televizor etc. Sunt convinsa ca este un caz rar, cazul Danei dar efectele sunt atat de naspa ca nu ma risc, mai ales ca Titi inca nu distinge realul de imaginar.
Dupa ce v-am ingrozit pe voi cu pelada ma duc sa ma stropsesc, sa folosesc un cuvant a la Creanga, la colegii mei, asa sa nu uite cine e seful.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Hello dragelor si la multi ani!

Vad ca vorbiti de prezente/absente, liste si panouri! Eu din pacate am avut un deces in familie in noiembrie: a murit socrul meu, moment din care n-am mai postat absolut nimic pe forum, din motive lesne de inteles. Nici pana atunci nu eram eu cea mai activa, daca aveam o postare pe saptamana, insa de atunci chiar n-am mai avut chef de absolut nimic. Totusi, sunt la zi cu cititul si, vorba lui corap, daca mai e posibil sa trimit poza de panou pana luni, o sa ma ocup in w/e.

Si ca sa raman si in subiectul cu excursiile/concediile, eu sunt intr-o mica-mare dilema: banca la care lucrez ma trimite o luna in liban, la un curs, trebuie sa plec in 2 saptamani, si am o strangere de inima: niciodata nu am lipsit atat de mult de acasa, mi-e groaza ca nu o sa rezist fara vlad atat de mult timp. Pe de alta parte, nici conjunctura nu e chiar favorabila, stau de cateva zile p realitatea si ma rog sa inceteze conflictul din Gaza.

In fine, sper ca ma mai intorc... hihihi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mitza, nici nu-ti dai seama cati autori tocmai ai cenzurat pentru cativa ani de acum incolo, cu postul tau:)). util, oricum, o sa aplic si eu asta, eu tindeam sa nu-l crut pe nichita de detalii mai naspa ca sa se faca mai "dur", stiind cu toatele de pe acest forum ca eu am un copil excesiv de bland. acuma ma gandesc sa nu fac vreo nefacuta cu detaliile mele...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Si daca nu as fi stiut povestea prietenei mele zau ca nu as fi putut nicioadata sa ii descriu lui Titi faza cu capul de ies in geam ranjit. Iar la prima povestire cu Alba ca Zapadanu a inteles ce e aia mama vitrega si daca e mama de ce e rea......Si atunci folosesc chestii gen matusa, mai scit chestiile gen omoara-o si adu-mi inina ei, inima de caprioara pe post de inima de om etc. Anda fi-miu sti ca e supus unui tratament de calire-barbatosire dar eu la psihic nu ma bag..... Si sa sti ca inca ma doare genunchiultratamentul a esuat.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

....imi placurati la maxim cu comentariile de aseara

Lavi mersi pt calatorie, fie ea si virtuala

Azi nu-s in cea mai buna forma, m-am cam trezit cu "posteriorul" in sus si toate-mi put...ma duc sa bag un frappe si o tigara, poate-mi revin....ca deja barbata-miu mi-a zis ca pleaca in jungla daca-l mai zapacesc cu tampenii.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

buna dimineata.

Nu am apucat sa citesc din urma, vad ca scriserati vreo 5 pagini, abia astept sa vad pe ce tema.

Am o problema: Vlad a tusit toata noaptea, nu stiu cat s-a putut odihni si acum are un usor suierat din piept. Ca batranii aia care abia respira si se aude un suierat. Nu f rau, dar daca stai aproape de el se aude si este la expiratie mai ales ca expira pe gura ca nasul chiar de-l sufla tot infundat este.
Unde sa merg cu el, la pneumologie sau la un internist? Ca stau in cumpana, o sa o sun si pe dr de familie sa-mi recomande pe cineva undeva.
Sau sa stiu unde puii mei sa merg cu el ca vreau si alta parere dar nici nu m-as duce asa....la plesneala, as merge la cineva "recomandat"

Cunostinta mea care se duce cu fi'sa la directorulde la marius Nasta, cica merge la fiecare vizita cu 200 lei. Nu ma tine buzunarul..

PS: propun sa se faca lunar cate un tablou, ca asa mai aflam vesti si despre [red[Dordia - apropo flacai frumosi cu ochii albastrii aveti voi - si Cristina sefa....Xandra[/red] nu cu vesti prea bune - condoleante...

fug ca s-a trezit Alex, Vlad ma trage cu sania prin casa....

Mergi la inceput

acum mi-am dat seama ca eu uitasem complet de capul iedului in geam!!! de zeci de ani n-am mai auzit sintagma asta. adica de cand mi se citeau posvesti. noi avem acasa carticlele cu povesti straine deoarece eu p-astea clasice romanesti si cele straine fte cunoscute nu i le citesc lui nichita ca n-am rabdare, ii povestesc variantele mele prescrurtate. adica ii recit ACTION-ul din minte:)) si in memoria mea era ca iezii deschid usa, pe rand, si lupul haaap, ii mannca dintr-o hapaitura, cu gura lui mare. gresesc deci, e cu capete taiate, sange si razbunare. eh, folclor romanesc, ce pretentii sa ai:))

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

joy, eu suieram intr-o dimineata, respirand juma nas juma gura. dupa ce mi-am desfundata nasul, adio suieratulca ma speriasem ca a dat cancerul pulmonar peste mine, eu suierand fara sa fiu racita. infundata sunt de la rinita cronica care mi-a revenit partial dupa operatie. e mai beine ca inainte dar tot e ceva nasol acolo.
in fine, vroiam sa zic sa te straduiesti cu cateva serii de desfundari din ora in ora. ori puf-uri de apa de mare, ori ser fiziologic in seringa, impuscat in nas sa iasa pe nara ailalta, pe gura, pe unde o fi.
daca esti sigura ca e de la plamani, du-te la medic repede. la emilia irza sunt medici bunicei, daca nu-ti e prea departe. la oricare de la emilia irza.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

M-a sunat Xandrasi mi-a recomandat pe dr ei de la Emilia Irza, am sunat si este si maine, intrucat nu am cum sa ajung astazi pana la ora 14....merg maine dimineata.

Intrebarea este: daca merg pe camera de garda acolo, sau la dr asta, ma intreaba cineva de sanatate ca ce caut in sectorul 2 daca io-s din 4? Xandra, nu ma trimite la plimbare, nu? ca nu am paucat sa te intreb la telefon. Si multam mult de tot.
Nu de alta, dar in grigore Alexandrescu am patit-o si sa numai bat degeaba drumul, m-as duce la marius Nasta.

Roxi sarumana, din mesajele de la tine am pricepit ca au policlinica acolo, nu? La nasta adica.
I-a sa pun eu mana sa sun mai bine...

Mergi la inceput