Colectia de toamna-iarna 2005 (225)
Raspunsuri - Pagina 14
anda77 spune:
alinus, ii asteapta numai lapte si miere...
acum la modul serios, stiu cativa care s-au intors, inclusiv din State, desi planuiau sa nu, si-au deschis mici afaceri in servicii in ro si le merge ok. eu am o convingere care, recunosc, vine din structura mea, nu am pretentia sa-mi fie si impartasita, nefiind profund obiectiva respectiva convingere, aceea ca doar in tara in care ti-ai format caracterul, temperamentul, convingerile, tara care ti-a modelat reactiile si ti-a cladit fundamentul cultural, doar in aia poti fi desavarsit dpdv unitar. pe domenii interioare separate - (nu stiu daca ma exprim coerent) - se poate sa fi mai bun in alta societate, dar per ansamblu niciodata nu vei fi la apogeul posibilitatilor tale interioare luate global, nu pe bucati.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
meems spune:
Anda, eu iti impartasesc convingerea. Si iti mai spun ca, daca ar fi fost numai dupa mine... m-as fi intors demult. Dar pentru ca-s inca aici, te invit intr-o vizita ca poate dai si peste niste cheyenni ![]()
meems spune:
Catutza, "globuletul" nerecunoscut de tine nu e Alexia de Tweety? Sau sunt eu total pe langa? ![]()
Lavi, ai trimis invitatie la poze in contul comun? Ca nu apare nimic...
lavi02 spune:
Acum am trimis invitatia.
Ma luasem cu vorba pe forum si am taraganat-o cu comentariile :)
Anda ai pus in vorbe frumoase ceea ce simt si eu. Noi am luat la un moment dat decizia constienta de a ramane, si era un moment de cumpana in care n-o duceam prea bine aici.
Insa f multi din prietenii nostri, fosti colegi au plecat. Unii, ca sa fuga de ceva, ori relatii mai dificile in familie, ori nemultumiri adunate, mai degraba fata de ei decat fata de tara. Altii, "din greseala": intai la o bursa, tralala, apoi din inertie au ramas. Altii din nemultumiri inversunate fata de Ro. Stiu si eu cazuri de "intorsi".
anda77 spune:
meems, credeam ca nu ma mai inviti odata:))
esti o scumpa, daca iau in serios invitatia iti zic ca as veni si maine, numai ca e problem real cu serviciul, cu ce voi face, cu banii... ma asteapta prietena mea la new york de anul trecut si n-am ajuns...ma gandeam ca daca ajung anul asta la prietena mea in NY sa fac cumva sa va vad si pe voi, dar pica aiurea ca sunteti pe coasta ailalta....e aproape inca pe atat ca distanta....
oricat de prost an de recesiune ar fi asta, mi-am zis ca daca nu sunt aranjata ok pana la sfarsitul anului inseamna ca o sa-mi tatuez pe mana: sunt o proasta! aceasta perspectiva:)) ma ambitioneaza sa ma descurc de ceva bine ca bani pana la final de an si tot ajung io in State:))
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Lavi scuza-ma...dar la cat sunt de chiauna...nu am vazut. Multzam mult...si da am mare noroc cu ai mei ca altfel....nici nu cred ca ma gandeam la al 2lea copil. Dar am 2 flacai minunati si sunt extrem de mandra de ei.
Am trimis si eu poze pe adresa indicata pt panou.
Acum va poop ca ma duc la nani!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
bb_alinus spune:
Ma io trebuia sa trimit niste cv-uri in seara asta dar ma foruia o pauzasc la greu!
Lavi cazul meu: TOTUL organizat, de regula luam demipensiune si excursiile propuse ( exceptie acu in Mexic, unde pt miss am luat all). Noi nu suntem asa aventurieri, suntem amandoi niste fecioare ingrozitor de prudente si nu foarte aventuriere, ba chiar monoton de neinteresante as zice ![]()
Anda, daca as avea acea vana de afacerista mi-as deschide ceva aici, as face ceva, as incerca macar....Fosta mea patroana din Buc mi-a propus ani de-a randul sa isi faca o filiala( in Fr sau NL) de care sa raspund eu, imi dadea capitalul si toate licentele sale....am zis nu din inima
. Deci nu-i de mine, asta sunt, nu toti pot fi afaceristi....In tara cat eram nici prin cap nu imi trecea sa imi trimit cv-ul la vreo companie internationala, nu stiu de ce credeam ca nu e de mine, aici am avut ocazia chiar sa si lucrez...Pe de alta parte sunt de parere ca cine nu se descurca in afara nu se descurca nici in tara si viceversa....cu exeptiile de rigoare, of course :)
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
Si iacata cum filosofam noi la miezul noptii.
Alinus foarte de acord cu tine cu descurcatul in afara sau in Ro.
Si te inteleg perfect cu excursiile organizate daca sunteti fecioare prudente; noi, leul si berbecul no way, ne-am simti in lanturi. Am mai fost in liceu. Dar zice Virgil: a, nu-mi amintesc nimic, era organizat de ei.
In legatura cu all, mie mi se pare ca se merita doar daca te duci intr-o tara mai "in curs de dezvoltare"
ca sa zic asa si cu copii. Altfel, gasesti restaurante mai interesante peste tot.
Sau sa fie un allinclusive din ala, super-extra luxos cu n restaurante.
Aici in prima zi mi-a placut mancarea, a doua a mers, apoi se repeta ingrozitor, daca nu exact aceleasi feluri, dar acelasi stil de a gati, aceeasi ambianta. N-as fi rezistat sa am si pranzul tot acolo.
Si asa am pierdut 2 cine bucurosi, ca sa zic asa, am stat pana mai tarziu la Tunis si Cartagina-Sidi bou Said.
anda77 spune:
lavi, vazut poze, cu traditia, cultura, religia lor nu am deloc afinitati. in schimb am fost dintotdeuna fan al caselor albe interior-exterior, oriunde ar fi ele, al covoarelor tunisiene, iar mozaic mi-as pune si pe birou.
iar am insomnie, iar imi pica maine ochii in gura....
nu sunt de acord cu descurcatul conditional bilateral ro-strainatate. am si exemple dar ma duc sa-mi beau un lapte poate ma ia somnul. imi vine sa fac aerobic acum. si dimineata sa ma sinucid in consecinta nesomnului... ce ma fac:((
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
mai zic si parerea la tipul de turism preferat si plec la tv...: eu, taur, ca tot ati legat preferinta de zodii, doresc comfort si lux. sunt intre voi, lavi si alinus. pot sa fac si turism neplanificat, cu sport extrem, cu praf, cu rame, cu maimute, cu noroaie, pot sa zac si pe o plaja perfecta sub o umbrela perfecta la marginea apei perfecte, in functie de circumstante imi plac ambele, dar in ambele situatii, va rooooggg insistent, duceti-ma seara in camera de hotel de 5 stele. sa am asternut fin, mocheta pana la glezne, gresie scumpa in baie, prosoape cu monograma aurie si fresh de portocale la pat dimineata. Doar atat.:))
poate este o boala, nu sunt sigura, dar nu mai gust nimic din vacanta daca nu am o cazare foarte buna. innebunesc, a doua zi imi pute tot si nu-mi place nimic, vb sincer.
mami de poet(09.12.2005)