Puiuti de randunici 2008!! (181)
Raspunsuri - Pagina 17
CristinaGoji spune:
Nicol - acum citeam in capitolul trecut despre Alexia, ca se poarta ca un bebelus. Si Vladut face des asa, are momente cand vrea sa-i dau eu sa manance, alte dati se preface ca pica din pat, sau umbla in 4 labe, sau vrea sa-l adorm eu, si multe faze de genul asta. Ce fac eu? le iau ca atare si nu incerc sa-l conving ca e mare si ca trebuie sa se comporte ca un copil mare. Si ii trece repede. Cu impartitul jucariilor, mancarii -nu-l cert si nu-l oblig s-o faca. Daca nu vrea, ii dau pace si-i dau Dariei altceva, si el a vazut asta si daca are Daria o jucarie care o vrea el, de multe ori ii aduce alta in schimb si-i ia jucaria, dar se intampla sa nu-i ofere nimic in schimb. Sunt eu pe faza s-o linistesc pe Daria pentru lucrul pierdut si ma gandesc ca o sa recupereze ea cand se face mai mare. Poate ca fiind el mai mic, nu am pretentii mari de la el si nu ma astept sa imparta cu Daria ceva. Oricum si p viitor mi-am propus sa nu intervin in certurile lor in sensul sa le fac dreptate. Vreau doar sa fiu acolo pentru ca cel care e suparat sa stie ca-si poate gasi alinarea la mine. sa vedem ce reusesc.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
ramo_cata spune:
am revenit...sunt cu andrei in brate ...a devastat tot dupa birou...carcase de cd-uri,coli de hartie...sunt toate pe jos...acum se joaca cu o sticla goala,da cu ea jos si zice...ih ih ...e iute foc...cat despre mersul pe jos e circ daca ar putea sa faca asta toata ziua...mai are o placere sa se catere pe pereti sa se joace cu abtipildurile si cu veioza...
zoze nu stiu de ce nu merg pozele,acum am vazut si eu
naty-felicitari pt dintisor...am vazut ca aveti probleme cu bautul laptelui...lui andrei daca i-as da lapte la fiecare masa n-ar zice BA....
o sa-i ndau si eu lui andrei mamaliga cu smantana si branza...eu smantana ii dau de la danone...i-am pus in ciorbica de vitel i-am dat si la ciorbitza de perisoare...de fapt eu cam la toate mancaruriule ii pun ori smantanas ori branzica ...fug ca nu mai sta....pupacesc
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
daciana.t spune:

bebeilor care au avut azi prima zi de cresa....sper sa pe viitor sa fie dn ce in ce mai bine

mamicilor care au inceput lucru...sunteti curajoase...
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te înaltii cu adevarat nu când urci, ci când privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
gecko spune:
claudia, zicem si noi ca olgutzica, osafiebine osafiebine si chiar o sa fie bine. Al meu cica ar fi dormit 45 de minute, mare minune...dar ca reactie ciudata postgradinita a dormit neintors de la 4 la 6 seara, ceea ce nu mai facuse de vreo cateva saptamani.
naty, in primul rand trebuie sa iti spun ca tare m-am bucurat sa vad si sa aud progresele Iuliei...iar despre cum merge fiecare...asa sunt ei piticii diferiti. Important e ca in final sa ajunga la acelasi rezultat...ei fugand mancand pamanatul prin parcuri...si noi alergand disperate sa ii prindem din urma.
fetelor, va multumesc mult pentru sustinere
PS. sunt curioasa ce mancare primeste maine...ca vad ca de azi bate vant de spaghete pe crenguta

mihatp spune:
mai intreb si eu o data, ca se pare ca s-a pierdut intrebarea printre sosuri![]()
cu ce frecventa dati galbenusul de ou?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
Miha, eu de 2-3 ori pe saptamana. Eu sunt fan oua de prepelita, care stii ca-s mici, si ii dau 3 galbenusuri la o masa.
Gecko, deci maine raportezi meniul de la gradi, ca sa facem si noi 
Cristina...eu te-as baga in buzunar, sa te intreb cum se cresc copiii, cand ma apuca nelinistea.
Mda, ma tot intreb de chestia cu mersul...stiu ca Gecko are dreptate si la final doar noi vom alerga disperate dupa TOTI...dar...oare Iulia are mai multa incredere in ea insasi decat in alti oameni pt ca nu a fost alaptata?
Sau aberez complet?!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ccris_ccris spune:
Vad ca Bursucelul merge la cresa
! Pup curajosul!
Zozelina, hai ca m-apuc de descarcat pozite.
Finutzei nu i-am facut poze, ca n-am putut. Am fost asa de impresionata de cat era de mica si mi s-a strans inima in mine, incat de poze am uitat. N-am stiut (ca nu mi-a spus) povestea intreaga, practic s-a nascut cu 3 saptamani mai devreme, ca sa nu zic prematur si era atat de mica si de slaba si de fara vlaga, ca am ramas fara cuvinte.
S-a nascut la 3 kg, cu suferinta fetala, BCF -uri slabe, in maternitate a pierdut 400 g si acum, la 2 sapt. are 2,800 kg. Niste picioruse si manute subtiri si firave, am vrut sa-i vad buricutzul si mi-a fost mila s-o dezbrac, facuse un cacalica mic, am vrut s-o schimb eu, dar, din nou, mi-a fost mila s-o sterg, nici fundic ca lumea n-avea. A avut noroc totusi, ca se putea intampla mai rau.
Fina ii da deja formula, laptic muls mai putin, baie ii face o asistenta o data pe saptamana, era infofolita, in camera era foarte cald, dar cand deschideau usa venea un friig! Nu stiu ce sa zic, m-a intors pe dos.
Apropo, mamicile care le-ati dat la bebei formula le dadeati si ceai intre mese? Si mai ales Baby Drink? Nu e suficient doar lapticul?
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
bubu05 spune:
M-am programat miercuri sa-mi iau recomandarea de analize si pt. Pap’s cica trebuie sa fii intre 10 si 14 zile de la CM…si la mine au trecut…asa ca astept sa-mi vina luna asta pe 23 si apoi sa-l fac…asa e? ca nu stiu
…si tot atunci imi iau si sange, sa le fac toate o data! Primul pas a fost facut
. E nasol ca trebuie sa ajung in Pipera la medicul care se ocupa de firma noastra sa-mi dea recomandarea si sa le fac toate moca
!
De calcat n-am terminat…mai am cateva, dar diseara le dovedesc…am iesit cu Vlad afara la 13 si am stat o ora jumate si apoi a iesit si Lica cu Stef si el a adormit instant, infofolit si a dormit afara o ora si jumate si acum are chef de joaca…cand a venit in casa i-am dat un bibe cu lapte cald, mmm, ce bun a fost!
Felicitari Clodet, nici eu nu ma gandeam altfel, decat ca o sa faci beblina sanatoasa si frumoasa!
Bravo Iuli pentru dintisor si Antonia la fel!
Zoze, si Stef e criminal! Daca ma vede vine si se agata de pantalonii mei, se ridica in picioare si asa de rau ma trage ca mi-i da jos…trebuie neaparat sa-l iau in brate sa-l dragalesc. Si daca stau la calculator e calare pe mine, trage de tastatura, de fire…nu s-ar duce la jucarii
…
Bravo Sophie fan Depeche! Si mie imi plac!![]()
Felicitari Clau pt inceperea dietei!
hai cu 50 de kg!
Am vizionat si poze cu Diana, e o scumpica, grasuna si mumoasa! Ce bradut dragut ati avut si voi!
Stela, Stefu adoarme in scaunul de masa, din ce in ce mai des, de fapt il pun eu acolo si-mi fac de lucru si pe el il ia somnul
…cand e ora de somn…daca nu, in brate putin, fara leganat si apoi pus in pat…Eu inca mai am incuietori la sertare de cand era Vlad mic
, dar trebuie sa mai iau(de la NUK, din farmacie, super-super de tot), la prize aveam niste capacele, dar nu le-am mai pus…inca…
Raluca, n-are importanta cum are dintii, ce tare esti! Stef are 2 jos si 4 sus, dar nu-i asta o regula…hi,hi! Succes cu scoala si cu serviciul!
Ioana, ma bucur ca te simti bine ca te-ai intors la gradi! Sanatate lui David!
Pucca, Stefu meu n-a vomitat niciodata.
Fetele care vreti sa dati paste, eu am luat de la Barilla unele mici, stelute, super de tot si le poate inghiti bebe fara sa fie pasate si faceti un sos cu carnita si rosii si condimente, fara sare, pe care il mixati. Eu inca nu i-am dat lui Stef, decat fidea in ciorba. Si eu tot rosii la cutie folosesec, Cirio sau Baneasa. Rosii intregi si le tai eu.
Miha, eu ii dau un galbenus la 2 sau 3 zile.
Eu n-am fost pregatita pt. bb2…doar sotul si am zis hai de dragul lui
…eu nu ma simteam pregatita…dar cand a inceput sa creasca burtica si sa-l simt cum misca am fost pregatita instant!
Lianaaa, ce-ai patit mamicoooo????
Gecko, Claudia, e greu…stiu…poate cand or fi la gradi o sa va obisnuiti cu gandul ca-i lasati acolo…
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Olgutzika spune:
Gecko, Claudia, maine va fi si mai bine
!
Naty, teoria ta nu se aplica in cazul Sofiei, de ex...Cred ca e pur si simplu, vorba de temperament, de antrenament.Mi se pare ciudat ca un copil alaptat sa aiba mai putina incredere in el ca unul nealaptat, care e rationamentul, ca nu ma prind? Suna ca aia cu "copiii alaptati sunt mai inteligenti ca aia ne" 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
pe cuvant ca ma straduiesc sa fac scrisoare de amor, dar nu-mi iese!
Am fost si am luat-o pe Ilinca de la gradi, Seb e reloaded si el, randunoiul boscorodeste ca stau prea mult la comp!
si mai de facut si ceva cu un piept de pui decongelat de ieri!
Anyway, de citit am citit, am vazut ca puii s-au descurcat onorabil la cresa, la fel si mamicile lor
am aflat ca Iulia are un dinte
si ca face progrese minunate, ca Sovi e in forma verbala de cand e gravida
, ca Liana traieste
, ca familia Ariel e iar cu bolesnite si dinti pe cap
, ca Mimo mai are un pic si iese la suprafata
, ca Clau il mai are pe randunoi langa ea si saptamana asta
( dar pe cine mai ai de iesi la alergat in parc?....brrrr)
Ma bucur ca mai vorbeste si CristinaG
si ca, desi nu a fost pregatita pentru daria e o mama minunata pentru amandoi!
Am vazut ca Zoze ar vrea dar n-ar putea inca un bb, ca clodet e finally very happy pentru bb2....
si oi mai fi citit, dar casa mea e teren de fotbal chiar acum si tre' sa ma feresc!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)