Puiuti de randunici 2008!! (181)
Raspunsuri - Pagina 18
CristinaGoji spune:
Olgutza - cred ca Naty se referea la altceva, vroia probabil sa spuna ca i-i frica, ca Iulia, din cauza ca n-a fost alaptata sa nu cumva sa nu aiba aceeasi incredere in oameni pe care o au bebelusii alaptati.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
tuchita spune:
Bubu se duce la dr, Olga e harnica si citita...imi mai amintesc eu cate una, dar mai incet!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Da, Cristi, e totuna! Nu vad legatura
De ce ar avea un alaptat mai multa incredere in sine decat unul ne, sau vitzavercea?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
CristinaGoji spune:
Tuchi, zi-mi si mie pneumococcul asta cum se transmite? usor?
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
Olgutza pentr ca alaptand, prin apropierea aia profunda, ii oferi bebelusului increderea si siguranta ca lumea inconjuratoare e buna si mama e mereu alaturi pentru a-l alina la pieptul ei, prin suptul non-nutritiv, care bebelusului ne-alaptat ii lipseste.
Vladic
Daria
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Naty, teoria ta nu se aplica in cazul Sofiei, de ex...Cred ca e pur si simplu, vorba de temperament, de antrenament.Mi se pare ciudat ca un copil alaptat sa aiba mai putina incredere in el ca unul nealaptat, care e rationamentul, ca nu ma prind? Suna ca aia cu "copiii alaptati sunt mai inteligenti ca aia ne" ![]() Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |
Ma rog, cred ca nu m-am exprimat bine sau ai inteles tu altfel...Ideea nu era ca Iulia (nealaptata fiind) are mai multa incredere in ea decat un copil alaptat; ci ca, nealaptata fiind, nu are incredere in alti oameni
; nu gaseste la altcineva siguranta, ci numai la ea. Acum intelegi? Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
CristinaGoji spune:
asta nu inseamna totusi ca si eu cred ca bebelusii ne-alaptati nu vor avea incredere in oameni. Mai exista multe alte lucruri pe care le putem face ca al nostru copilas ne-alaptat sa se simta la fel de in siguranta cu noi ca si cel care gaseste oricand alinare la pieptul mamei.
Vladic
Daria
tuchita spune:
Cristina, nu stiu sa-ti zic cat de usor, teoretic nu foarte, practic Ilinca sta 8-9 ore pe zi la gradi-contact cu copiii( eu sunt convinsa ca ea l-a adus de la prietena ei cu care sta toata ziua bot in bot si care a avut 3 otite!) si apoi bot in bot cu Sebi!
insa iti recomanda sa faci cultura si antibiograma din secretie( asta numai in cazul in care otita e purulenta!0 daca as fi facut asta de prima data am fi fost scutiti de multa suferinta, si am fi economisit multi bani!
Ilinca a mancat cioco si acum ii da lui Seb sa-i linga degetele!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Cristina, wow
!!!
Naty, am sarit, nu pentru ca m-a deranjat ceva, ci pentru ca nu cred in extremitatile gen "alaptatii sunt mai inteligenti" etc. Uite ca o spune Cristina muuult mai bine si mai frumos decat mine
.
Sa ma iertati, dar in afara de beneficiile nutritive ale alaptarii...restul imi cam scapa printre degete. Cred ca educatia si experienta de viata "stantate" pe fondul temperamentului ne fac ceea ce suntem.
Tuchi, Cristina e mai citita decat mineee tralalala
Veeezi? Capul! ( ca vine mingea
)
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
Cat am scris eu, Cristina a inteles. Ok, las-o balta Olgu,
numai de disputa alaptat-formula nu-mi arde acum
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!