Puiuti de randunici 2008! (180)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mimo aci sunt dar am tinut-o in distractii pana acum. Ieri a fost ziua nasei si am stat la ei pana la 4 dimineata. sunt rupta de oboseala.Acum s-a dus relu sa il aduca pe bebe de la mama si de abia astept sa vina acasa. in rest to0ate bune si frumoase

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ursule ma bucur sa te revad. Sa-ti fie de bina distractia!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am terminat supa, dar galustile au iesit cam tari, asa ies daca sunt facute numai din galbenus, mai putin pufoase?Sau nu mi-au iesit mie?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ursu, bine ai revenit!Ia zi, te bagi si tu la o fetita frumoasa? (stii ca dupa unii ginecologi 6 luni ar fi de ajuns la cezariana)
Clodute! IN NICIUN CAZ sa nu avortezi! Dumnezeule, cata inconstienta! Te joci asa cum vrei cu un sambure ce-si cere dreptul la viata...si pe ce baza, cu ce argumente???? Uite nene, astia mi-s unii dintre colegii de breasla pe care cu mana mea i-as spanzura daca s-ar putea

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Adriuta si Gudinde va multumesc
EU NU VREAU SA RENUNT LA BEBE dar intrebam ce sa fac daca doctorii ma sfaturiesc sa renunt ....pentru ca eu nu vreau.... cine imi urmareste sarcina ? sau nu ma mai duc la dr asta am gindit in ultima instanta... si nasc cu cine o fi la camera de garda cind mi-o veni sorocul...

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Eu marturisesc ca in momentul in care am vazut mesaj de la ursuleata cu litere mari si rosii am cazut pe spate Nu de alta, dar m-astept si din partea ei Hai sa traiesti La multi ani! Si noi plecam indata la petrecere ca e ziua finei
Olgutz multam de cafea...pe mine nu ma durea capul, eram doar de acord cu Zoze in ce priveste raportul fetelor si inglobarea unei noi odisee intr-o mamiceala veritabila ...ce nu suntem noi in stare de 2 in 1 in premiera ? Nu de alta, dar "sa stie si mam'mare ce se intampla cu tineretu' asta" Ce bine ca nu mai are Sofica febra
Adriuta o corectie mica inginereasca Cancerul de col este singurul cancer CARE SE STIE ca este produs de un virus ....'tu-le mama lor de virusi
Am gatit , s-a mancat, am spalat (pacat dar ce sa fac) si acu' ma fac cucoana si ma duc la restaurant

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ursa sar'na!
Clodet, osafiebine! sper ca DD sa te indrume la decizia cea mai buna. Eu dupa cum spun fetele pe aici cred ca as fi decis sa merg inainte cu bb. Mai ales ca si tu simti ca e ok.
Nicol, sper sa se astearna linistea si pacea cat de curand si in caminul vostru
Simo, eu asa as fi vrut, sa nasc la Bv. Dar dintr+un ochi scurt aruncat la topicul cu pricina, cam reiese ca dr Baiulescu mai asista doar programat, cu nastere indusa. si eu nu vreau asa deloc. Mai vedem, inca n+am vorbit cu fetele de acolo, sa aud eu intai inima lui bb si apoi mai vedem.

Adriuta, cam am dubii ca mai pot influenta cu ceva genderul, dar de+oi gasi, oi citi. Faza e ca mie mi'e cam paralel ce iese, sanatos sa fie si preferabil nu mai multi de unu

Hai ca ma solicita puiul. tare grea readeaptarea acasa. acum e cu mainile in parul meu, mi si urla, mi l+a scos pe tot din coada. si vad numai cu un ochi ce scriu.

Promit deci sa ies la rapoarte, ca mi+e teama de bata zozelinei si a celorlalte randunici.
pup

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput

Nicol

Naty, eu vreau sa ma bag la o fetita. Clodute, eu cred ca uita pana la urmatoare vizita de vaccin. tu astepti morfologia de 12 saptamani si gata, dar stai linistita ca nu se intampla nimic

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Mimo, distractie placuta!!!

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

oo, lume noua! Ursu!
mimo have fun, baga si tu poze cu destrabalul sa te vedem duamna!
clodute deja ti-au spus fetele cam tot ce era de zis! curaj, mami siosafiebine!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput