Puiuti de randunici 2008! (180)
Raspunsuri - Pagina 12
adriuta spune:
Clodute, eu am luat ZENTEL taman ca si tine la inceput fara sa stiu. N-am zis NIMANUI si am trait cu "frica "in mine timp de 9 luni. Tot ce am facut a fost sa googalesc si am gasit ca POATE, DAR NU S-A DEMONSTRAT a provoca malformatii...etc. Copilul meu este PERFECT ... ma rog ceva probleme de zvapaiala care n-au de a face cu asta
.
Sa iti spuna sa avortezi copilu tau, dorit de voi, asa usor la telefon pentru ca ai facut un vaccin antigripal... ori e o doctorita F buna...ori e ...neeeeee![]()

INTRA LA ALTE MAMICI ODISEE...si intreaba si tu daca ele au patit asa sau stiu pe cineva care a facut vaccinul...etc.
Neaparat mergi la mai multi doctori si cauta pe NET.
Mai sa nu intreruoi sarcina asa usor ca ...![]()

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriuta Clodute, eu am luat ZENTEL taman ca si tine la inceput fara sa stiu. N-am zis NIMANUI si am trait cu "frica "in mine timp de 9 luni. Tot ce am facut a fost sa googalesc si am gasit ca POATE, DAR NU S-A DEMONSTRAT a provoca malformatii...etc. Copilul meu este PERFECT ... ma rog ceva probleme de zvapaiala care n-au de a face cu asta Sa iti spuna sa avortezi copilu tau, dorit de voi, asa usor la telefon pentru ca ai facut un vaccin antigripal... ori e o doctorita F buna...ori e ...neeeeee ![]() INTRA LA ALTE MAMICI ODISEE...si intreaba si tu daca ele au patit asa sau stiu pe cineva care a facut vaccinul...etc. Neaparat mergi la mai multi doctori si cauta pe NET. Mai sa nu intreruoi sarcina asa usor ca ... ![]() Asa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |
Clodute
nicol_conte spune:
Clodet subscriu la ce a spus Adriuta, fi optimista thinkpink, iar daca instinctul iti spune ca o sa fie ok- goforit!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
adriuta spune:
Este ora 6 dimineata la noi, de la 3 jumate sunt sus, acum s-a linistit bebila. Eu nu mai pot si dezertez![]()
Vreau doar sa ii spun la Nicol ca e musai sa vada un medic BUN pentru ca lipsa poftei de mancare la copilasii mici E SEMN DE RAU. Pe mine de fiecare data cand sun la dr-ita lui(ei au o linie unde o asistenta iti raspunde 24/24 la telefon daca ai urgente si daca e rau rau ori te trimite la emergency room-urgente spital, ori te programeaza la dr. ori te sfatuieste ce sa faci daca e ceva ce mama poate face)ma intreaba daca are pofta de mancare.
Va pup si va doresc sanatate si cu Alexia cred ca CEA MAI BUNA DECIZIE ESTE CAMERA NOUA CE O PLANUITI. Cu alergia si astmul ai grija CE VOPSELE SI CE MATERIALE FOLOSITI. ![]()

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
CLODUTEEEE
http://www.pregnancy-info.net/exercise_and_well_being_flu_vaccine.html
Generally speaking, the average flu won’t harm an unborn child. While some doctors may avoid administering a vaccine to a woman who is very early in her first trimester, it is generally thought to be safe to receive the vaccine at any point during pregnancy.
uite un caz exact ca si al tau:
http://www.pregnancy-info.net/QA/answers-Flu_Shot_Very_Early/
si distreaza-te cu asta:
http://www.google.com/search?hl=en&q=flu+vaccine+early+pregnancy&aq=f&oq=
Acu pot sa merg si io linistita la nani ![]()
O sarcina usoara si un bebe asa cum iti doresti draga mea

Asa creste mare puiul
nicol_conte spune:
Adriuta -imi pare rau ca te chinuie si pe tine bebe Adrian, dar si mai rau e de el micutul cu durerile astea.
O sa mergem maine la medic, cum am spus, si chiar suntem hotarati sa mai consultam si un altul dupa ce ne vede pediatrul ei.
Acum am pus sa-i fac o supica cu galusti, poate -poate o lua si ea macar vreo 2 lingurite.
Mami de
gudinde spune:
Clodute asta este pt tine:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130752
Concluzia: chiar si la varicela este posibil sa nu fie afectat copilul.
Nu sunt medic si nu ma pot pronunta asupra posibilelor efecte pe care un vaccin le poate avea asupra unei sarcini dar am sa-ti spun ce cred eu:
1. Inainte de a renunta la o sarcina ar trebui sa mai asculti si opinia altor medici;
2. Oamenii in timp se mai schimba. Si medicii sunt oameni. Un medic absolut minunat, atent, grijuliu etc. poate peste 1 sau 2 sau n ani sa nu mai fie asa.
3. Un medic poate fi exceptional pt o sarcina care nu pune probleme si depasit de o situatie un pic altfel;
asa cum exista medici care exceleaza in sarcini dificile si sunt foarte neatenti si plictisiti si total nerecomandati pt sarcinile fara complicatii.
nicol_conte spune:
Antonia doarme de 2 ore jumate. Sper sa se trezeasca cu pofta de mancare si la fix pt supa cu galusti care este aproape gata.
Mami de
ursuleata spune:
FELICITARI, SOVI SI CLODUTE!!! Sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi, frumosi si norocosi!!!
tiker
Mami de ursulet