Puiuti de randunici 2008! (180)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza037 spune:
Luny si Bubu merci

Nicol vroiam sa -ti zic de batista bebelusului daca ai aspirat-o mai des, dar sunt sigura ca ai facut-o.Ma mai gandeam ca Naty are dreptate sa nu fie vreo rotaviroza.
Dar mai poate fi si altceva(chestia asta am auzit-o de la o mamica din parc)
Nu stia ce are baietelul ei de nu mananca????........a crezut ca are rosu gat ca are ceva la stomac....a facut investigatii si cand colo un doctor i-a descoperit afte de gura....ma gandeam si eu ca daca tot zici ca Antonia nu te lasa sa te apropii de gura ei.
Antonia mea a avut rosu in gat si deschidea gurita sa manance dar cand trebuia sa inghita scotea mancarea afara.
Adriutza multumesc mult de caracterizarea facuta 

o sa-l rog pe bitu sa ma invete cum sa descarc de pe camera filmulet, ca de cand zic niciodata nu am avut timp.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clodute Adriuta si Gudinde va multumescEU NU VREAU SA RENUNT LA BEBE dar intrebam ce sa fac daca doctorii ma sfaturiesc sa renunt ....pentru ca eu nu vreau.... cine imi urmareste sarcina ? sau nu ma mai duc la dr asta am gindit in ultima instanta... si nasc cu cine o fi la camera de garda cind mi-o veni sorocul... Clodute |
Clodute,
Stai linistita! Garantat gasesti in Bucuresti un medic competent care sa nu se arunce tac-pac imediat la avort.
gecko spune:
| citat din mesajul lui mimonix CAND PLEACA MUSAFIRII LU' GECKO? USH,USH!!!! Stie cineva sa-mi raspunda, pls pls pls ! Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
sfarsitul lui ianuarie

de o ora alerg prin vreo 3-4 capitole sa vad la care i se arata de odisee...Doamne ajuta...Clodute, Sovi sa aveti parte de sarcini frumoase si de puiuti sanatosi
si sa nu uitati ca numele Ligia se combina minunat cu celelalte calitati si virtuti ale fetei fecioare.e trecut de 12 noaptea...maine duc bursucul pentru prima data la gradi...nu i-am pregatit geanta cu lucrurile...nu l-am intarcat
...mamo-dependent inca este (dar si eu bursuco-dependenta
)...asta e.PS. La Multi Ani!!!
luny spune:
gecko multa bafta maine bursucului!
...nu-l mai vedem si noi?![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| citat din mesajul lui luny gecko multa bafta maine bursucului! ...nu-l mai vedem si noi?LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
la cererea publicului

'multam

bubu05 spune:

Am facut nani cu baiatul meu mic, tati a facut ordine, spalat vase/spalat pe jos
si ne pregatim sa mergem sa-l luam pe Vlad de la socrella.
Gecko, succes bursucelului la gradi! si un pup mare si apasat pt. tine, mi-e dor de povestile taleee! 
Simo, bravooooooo!
nota 10! ![]()
Clodet, stai linistita, nu stresa samburelul din burtica!! nu te mai ingrijora!!! ai auzit?
Gata, plecam ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
ptiu, sa nu va deochi, Gecko, mumosi sunteti amandoi!tu chiar slabatura in adevaratul sens al cuvantului!

LUNY
gbutucica spune:
Olga , repet Maria ete verisoara lui Andrei, Rebe nu are de ce sa fie suparata, este adevarat ca in una din poze este si o amantica
, vecina cu Clau de cartier si de pat de maternitate cu Andrei
. Nu prea am inteles ce e cu intalneala, n-as vrea sa ratez, chiar daca voi lucra, poti sa-mi spui mai multe/?, multz
Luny sa-ti fie de bine salsuiala,
Ursule , te-ai distrabalat , bravo
, hai grabestete ca a inceput odiseea![]()
Geko, vb lui mimo Ush la musafiri, frumosi sunteti , bre
Sovi , erai si ai sa ramai frumoasa, dar macar in acea poza nu simulai burta ca la intalnire....
Clodute , subscriu la ce au spus fetele , urmeaza-ti instinctul , in plus eu cand am ramas insarcinata medicul mia spus ca singurul vaccin acceptat in sarcina este cel antigripal, desi mullti nu recomanda.........., iti doresc greatza putina si o fata sanataoasa.
mai pupesc o mimo
, mihutza,bitza, bubu, ela, simo, miha, naty, ioana, lyvy, nicol , maria, Tuchi( toata noaptea am visat ca mincam pitza)Adriutza, Ralucile , unde sunteti????????,roxa, ALINA( stu ca citesti), Cristina di la Cluj, dDeplh undei poza cu mos craciun calare pe dromader??????Cleme, Violeta, si multe altele, adica pe toate
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
luny spune:
Gecko, peseu: sa stii ca zau nu ma supar daca pui mai multe poze!
mai ales ca e caaald, oceaaaan, plajaaaa la voi acolo!!
LUNY
mimonix spune:
CEEEEEEEEEEEE??????????DUPA 1 LUNA ne arati o poza ????????

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze