Puiuti de Randunici 2008!! (179)
Raspunsuri - Pagina 18
clauclau spune:
Abia am culcat Sufletica, avea un chef de joaca de numai-numai!
Pana la urma a cedat, dar la san ovcors!
N-am vazut poze, dar am inteles din comentarii ca Andreiu' a inselat-o pe Rebecoasa!
Deci nu se mai simte nici ea vinovata ca se uita la Vladutu lui Mimo!
Acusica ma uit si la poze...
Am uitat sa va spun ca a scos timid nasul si dintusul nr. 3!!! Dar au fost niste nopti tare nasoale ultimele 3-4..., frichineala, maraiala, caraiala, paraiala, tot tacamul nene!
Luny s-a dus in Salsa?????

Bravo fata, eu n-as fi putut...Distractie maxima!
Sunt prin zona, pap niste finetti ca am voie orice pana luni.![]()
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
Simo27 spune:
Gudinde,la mine s-a prins pe stanga..nu mai stiu cum era:drepata -fata,stanga- baiat sau invers??
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
oana, pai poienita e reteta de pe site, n-am cum sa o pun! Si nici poza in sectiune nu am, ca s-a mancat urgent! a avut mare succes!
Gudinde, carnetul cu retete e in camera in care doarme Sebul, asa ca strigati maine, ca acum nu ma duc sa fosnesc pe intuneric!
Clodute, sa dea DD safiefetita cum vrei tu!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Ca veni vorba de sexul copiilor ... Pana la urma cum a iesit statistica cu corpul galben? |
La mine s-a confirmat, corp galben pe dreapta, iesit Rebecoasa!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
mihatp spune:
Am vazut dragostea la prima vedere! Cu adevarat ca a fost asa! Adica Iulia si Davis ovcors![]()
Oau, luny, nebunatico! BRAVO!
Bravo Andra-mergareata! Fata hotarata!
Tuchi, vezi, ce te-ai face fara noi
…trebuie sa te tii la zi cu informatiile
Sovi mii de
de la mine!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
Clau, la cat de draga mi-e Rebe, mai ca l-as lansa pe Luca la un duel cu Mimonel
, dar vad ca nu tin relatiile la distanta 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
bitza037 spune:
...stiam eu ca am uitat ceva in scrisorica trecuta:
Lyvy

Mimo,Tuchi si Bubu multumesc din suflet pentru raspunsuri.
As mai adauga ca va pup si va iubesc vorba baietelului de trei ani a nasilor nostri.Cand vorbeste cu mama mea la telefon (pe care o cunoaste foarte bine si se impaca extraorinar de bine)cand se sfarseste conversatia ii zice:Doamna Gabi te pup si te iubesc.![]()

Adriutza
sunt de acord cu tine
Naty vad ca si tu ai tras aceeasi concluzie cu privire la ginere-miu, dar nu vezi ce zisese cuscra-mea ca nu-i asa......hmmmmmmmmm.....bine,vii la intalneala la Bucuresti Zoze si atunci vedem ce si cum![]()
Dar am vazut poze relevante cu David si Iulia.....mai ce curioasa este Iulia.De fapt, vad ca fetele sunt mai curioase decat baietii
Giani am vazut poze superbe cu zapada de vis si cu Andreiutz scump.Si eu vreau ca si Bubusa ninga in Bucuresti ,daca nu si nu tragem o fuga pana la munte sa vada si Antonia zapada neaparat.
Ziceati zilele trecute de bebeii care dau cu manutza in ceva si Antonia la fel face mai nou a descoperit ca poate sa faca asta si din patut si da cu manuta in perete si se aude un plescait.
Mai dar sa o vedeti(trebuie sa descarc un filmulet)cum se tine de marginea patutului(eu sunt extrem de multumita de patutul de lemn)si cum sare ca o minge ,zici ca are niste arculete in talpi si se distreaza si rade si iar sare .....
daca ma mai lasa bitu' la laptop acum incar niste poze, daca nu le pun maine
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
nicol_conte spune:
Sovi si Clodute - va felicit din suflet pentru cele 2 liniute !! OSAFIEBINE,osafiebine,osafiefetite, OSAFIEFETITE!!

Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Nicoleta spune:
Tuchi, nu ma, in seara asta pas la spalat pe par! Stau si eu asa, ca mi-e drag de voi
. Si astept randul la dus, ca cineva trebuie sa-l pazeasca pe Matei, sa nu miorlaie... 
La Stefan, UM era in martie, aveam 23, deci nu merge. La Matei UM era in iulie, aveam 29, deci nu merge. 

Nu cumva era invers??
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
tuchita spune:
Nicol, o veste de la tine asteptam ca sa ma duc la nani!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)