Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (251)
Raspunsuri - Pagina 18
Erina spune:
Buna seara!
Am vazu pozele Roxanei-mi-a placut ce relaxati si fericiti erati in vacanta!!! Alexandra e o frumoasa iar Andrei va fringe multe inimioare!
Ce frumos se joaca impreuna!!!
Moldoveanca, mi-a placut Vlad in camasuta roz.
Si poza la dus e tare draguta! Sa va distrati bine in concediu!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
papanash spune:
Luy, bine ai aparut si tu !
trebuie sa fac montajul alacu ajutoarele mosului, mai vreau poze de la voi, cu spiridusii. Nu stiu care-i parola de la contul comun de flickr sau unde-s pozele trimise pana acum ?
Rox, am vazut pozele din Austria, e topit dupa tine
sotul tau. Iar rochia aia neagra cu bretele e bengoasa si sexoasa rau.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Erina spune:
Yaia si celelalte fete care au scris
si un an nou bun.
multumesc deasemeni celor care au admirat-o pe Daria si zapada de la Piatra Neamt!!!
papanash spune:
Erina, pune albumul foto la semnatura, e mai greu sa caut in urma sa vad poze. Am inteles ca n-ati vrut sa trimiteti la Bucuresti zapada, o tineti acolo doar pentru voi ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Erina spune:
Moldoveanca, Ayumi, sanatate baietilor!!!
Ayumi,
imi imaginez ce greu trebuie sa fie cu doi puiuti, fiecare cu program diferit!
Sunt sigura ca se vor reveni curind si ii vei putea lasa macar la un dakko room pentru a fura citeva clipe de relaxare si pace (cum atit de frumos semnifica numele tau).
luy spune:
M-ati omorat cu discutiile voastre despre concedii si vacante, imi ploua in gura, cum se spune. Dar tare mi-e teama ca vara aceasta sotul n-o sa-si poata lua concediu
, este posibil sa-si schimbe locul de munca.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
papanash, contul de poze pt Ajutoarele Mosului este cel comun, adica intri pe picasaweb.google.com cu adresa de email septoct2007@yahoo.com si parola pe care o stii. 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Erina spune:
Papanash, sa foloseasca Ghighi cu succes olita. Noi vrem sa incercam de miine una normala, in forma de scaun. Dimineata dupa trezire imi dau seama cind vrea sa faca Daria...
Ghighi e tare ca anunta!
Am sa pun din nou link-ul de la poze. E asa frumos la noi. Iarna e superb, la fel si vara...Nu stiu ce o sa facem anul acesta...Tot stau si ma gindesc daca sa vin in februarie la Bucuresti sa mai stam cu tati...sau sa o las pe Daria linistita la PN, sa profite de prietenbi si aerul curat...
Erina spune:
Papanash, cit ati dat pe Londra? Ma bate si pe mine gindul pentru mai la vara.
Despre o destinatie exotica stau si ma gindesc daca se merita sa o supun pe Daria la un zbor atit de lung. Mai bine profitam de aerosolii de la Marea Neagra si cu banii aia, plecam (eu si tati) in Asia sau Canada. Ceva in Europa sigur va fi.
luy spune:
Erina, si mie mi-au placut foarte mult pozele cu Daria la zapada. A fost si verisorul ei Matei ? E o poza in care mergi tu prin padure cu o mogaldeata
in urma ta si mi s-a parut totusi ca nu ar fi Daria, era prea mare sa fi fost ea. Voi ati schiat ? Nu stiam ca aveti si partie de ski, din poze totul pare minunat.
A, mai voiam sa te mai rog ceva ; nu mai spune ca esti batrana pt bb2 !
Eu chiar vreau sa-i fac un fratior/surioara Mariei peste vreun an , asa ca... nici tu n-ai vreun motiv sa nu treci la fapte ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )