Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (251)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Roxana,superb hotelul.Si ai povestit foarte frumos despre vacanta.Ma bucur ca v-ati simtit bine si te-ai mai relaxat si tu.
Gemenii sunt mai bine;doar diareea ne mai supara,insa sunt bucuroasa ca nu mai vomita.
Cu biletul nu am rezolvat nimic ca aia nu vor sa mai mi-l dea nicicum inapoi.
Visez cu ochii deschisi sa am si eu macar cateva ore pentru mine,sa ies macar la cateva cumparaturi singura.Sa nu ma credeti o mama denaturata,dar am momente cand simt ca nu mai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Iata si poze cu copiii .

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ayumi,, eu dupa 2 saptamani de boala si stat in casa simt ca am probleme cu biblica, dar tu singura acolo departe!
E normal sa vrei si tu macar cateva ore pentru tine

Roxana, vad ca te vaneaza tati cu teleobiectivul:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Valentina, pai nu e o idee rea nici Grecia, poate gasiti o varianta sa o includeti in program.

Ayumi, ma bucur ca sunt mai bine baietii, sper sa treaca si diareea asta. Poate Yaia are mai multe sfaturi, ea patita cu dragul de Tudor. Imi pare rau de bilet, credeam ca ai nevoie doar de un duplicat pentru cel pierdut. La biletele electronice nici nu au nevoie de hartia aceea, mergi doar cu pasaportul la check in. Si noi am patit-o recent, luasem doar bilet dus pentru sot, si cand vrut sa luam si intoarcerea cica nu se putea decat daca anulau dusul si nu mai primeam banii deloc, si plateam aditional unul dus-intors. Pana la urma s-a putut adauga numai intorsul si la un pret ok, dar a fost nevoie de mare scandal la agentie.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Roxana, vad ca te vaneaza tati cu teleobiectivul:))

Dap! Am niste poze de imi poti numara porii de pe fata.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Sabina .Eu parca nici sa mai dorm nu pot azi.
Acum vreo 2 luni au fost copiii bolnavi,apoi sotul a avut niste probleme cu coloana.Vreo 2 saptamani nici nu se putea ridica din pat.
Apoi s-a imbolnavit Naoki si am stat cu el in spital.Am iesit din spital si s-a imbolnavit Ryuji si i-a dat si lui Naoki.Nu am stiut ce inseamna Sarbatori,nu mai stiu ce inseamna sa am macar cateva momente pentru mine.Si in plus de asta,cica sa nu ii mai scot pe baieti pana in primavara pe-afara pe unde este lume multa.Ca Naoki cum are probleme cu plamanii,o raceala puternica ii poate fi fatala.Asa ca pana prin martie ii voi scoate mai rar si numai pe langa casa.Uffff.

Roxana,acum o sa ma uit la pozicile voastre.De-abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

nu vrea sa doarma asta mic, a adormit numai cel mare .

Sabina, februarie si cald nu prea gasesti in apropiere. daca e sa mergeti cu avionul e super in barcelona, sigur le va place si clima e foarte blanda . dar mai bine in aprilie-mai.
acum depinde ce l-ar relaxa pe sotul tau mai mult, o vacanta activa in care sa umble non stop sau una de leneveala. banuiesc ca numai cu copii puteti pleca, nu ?

Ayumi, nu gasesti pe nimeni in comunitatea de romani de-acolo, n-ai prietene care pot sa te ajute macar doua ore pe saptamana ? e foarte greu pentru tine, ne mai plangem noi aici dar dupa o tura de cateva zile de stat in casa cu copilul bolnav e crunt, la tine toate sunt duble .

Rox, o sa filmez olita in functiune . in magazin am auzit ca scartaia o melodie, abia acasa am inteles ca-i lambada.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara, buna seara !

Gata cu sarbatorile, gata cu musafirii, de-acum sper sa fiu mai activa pe forum Bine, mai trebuie sa fie si Maria de acord

Rox, bine ai revenit ! Ti-am simtit lipsa, dar ma bucur mult ca vacanta voastra a fost atat de reusita si ai inceput anul fericita
Ai povestit foarte frumos, sa stii, iti multumim ca pt cateva clipe ne-ai luat si pe noi cu tine, am visat cu ochii deschisi...
Si sa mai stii ca-mi place f.mult cum iti sta cu sapca aceea
Pozele cu bubulinii tai sunt facute cu noile accesorii pe care le-ai primit pt aparatul foto ? Sunt super !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Valentina, nu e mare lucru jucaria, costa ceva pana intr-un milion, o sa o filmez si pe ea in functiune. dar e potrivita pentru el, ca tot asa, e toata ziua cu mana pe manete si butoane. si de cate ori doarme in masina si parcam undeva,in momentul in care trage sotul frana de mana, se trezeste imediat si sare in fata sa-l ia in brate si sa se joace la volan, radio-cd, schimbator, etc.

Moldoveanca, pe 1 aprilie zburam spre londra, ne intoarcem parca pe 8.si aproape sigur mergem doar noi 2, fara Ghighi.
apropo de Ghighi, soacra-mea ramane fara job , conform noii legi ( ori pensie ori loc de munca la stat) asa ca o sa vina sa mai stea pe la noi. De-abia astept ca e soacra buna,sunt norocoasa, si lui Ghighi ii place de ea.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ayumi este normal sa-ti doresti cateva clipe numai pt tine Esti o mamica puternica si noi ne inclinam in fata ta, ai crescut singura 2 baieti minunati si suntem convinse ca ti-a fost foarte greu, mai ales ca ei au avut si probleme de sanatate.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput