Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (251)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Pai a fost super ok pretul pt unde ati fost,nu?
Pe noi o sa ne costa cam 1500 de lire toata distractia pt 5 nopti in Dubai

mami fericita de Vladut Dominic

Da, a fost super ok. Ma rog, cina festiva a fost basca, vreo 340 euro in total. Apropos, danezii aia nu stateau in hotel cu noi si le-au dat mare teapa, au dat 300 euro de persoana pe gala aia. Sincer nu merita.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

moldoveanca, ce baiat studios ai! Ptiu sa nu-i fie de deochi!
mandarinutza, multumim si
cecilia, sa ne spui cum a fost la sanius, ma intereseaza daca era aglomeratie si locatia. Ma tenteaza si pe mine dar trebuie sa am argumente solide ca sa-l urnesc pe don Mandea de acasa!
Roxana, pai din bucatarie vad toata casa. Este asa de mareca si daca vor, nu pot scapa de vigilenta ochiului meu!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Moldoveanca, am dat eu cautare, pe diverse variante zbor pretul intre 550 si 680 euro pe persoana. Vezi si tu pe bilete avion (scris unit si .ro). Editez a n-shpea oara ca nu ma lasa sa scriu, cica e reclama.

Cat despre sejur, poti sa cauti si tu pe la agentiile din Ro, am incercat si eu dar nu prea au pus inca oferte noi.

Rox , mamica

Mergi la inceput

isabeluza, Andrei in jurul varstei de 1 an, inca mai manca pasat. Ca sa-l dezvat i-am zdrobit legumele cu furculita, iar carnita i-am taiat-o foarte marunt. La masa cautam intotdeauna sa-i distrag atentia, ca cu cate o jucarie, ba cu reclame. Asa nu era atent la ce-i bag in gura si treaba mergea ca unsa. Cu timpul s-a obisnuit si nu au mai fost probleme.Succes!
papanash, ma intereseaza si pe mine jucaria aceea! Vreau si eu detalii.Andrei este disperat dupa masini,volane etc.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e f posbil ca eu nu stiu sa umblu pe situl ala
oricum, in oct 2009 eu nu mai am infabt, pt ca Gh face 2 ani.
Eu sincer ma gandeam la ceva de genu tenerife pt sfarsitul lui februarie, sotul e bineinteles f f reticent, dar ma gandesc eu, daca scotocesc si ii pun oferta sub nas poate poate....
chestia e ca n-am experienta la asa ceva, n-am cautat niciodata vacante in afara, eu mereu am fost plecata cu treaba

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, nu stiu ce sanse ai sa il convingi cu oferte gen Tenerife, e distanta destul de mare, desi tare frumos. Poate il iei cu ceva mai usor. Dar iti tin pumnii, sper sa functioneze.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ceva mai usor gen?? astept idei
si sa fie cald in locul cu pricina:))

Mergi la inceput

Moldoveanca, superba locatia, am vazut pe la televizor niste documentare despre hotelul cu pricina. Sunt sigura ca veti avea un concediu superb, chiar si cu praslea dupa voi.
Roxana, am vazut fotografiile din vacanta. Clar, si-a meritat investitia. M-au incantat mult peisajele. Eu sunt bolnava dupa munte si orice vad legat de asta imi incalzeste sufletul.Sunteti o familie frumoasa, am vazut cata iubire se citea in ochii vostri.
Sabina si papanash, sper sa reusiti sa plecati in concediile visate.
Noi nu ne facem planuri legate de concediu, cel putin nu acum.Anul trecut nu am fost plecati nicaieri. Sotul a lucrat non stop. Ca sa intregeasca bugetul familiei, in perioada concediului de odihna care la el este de apox 2 luni, s-a angajat colaborator la un prieten care are o agentie de turism si face curse regulate Grecia-Romania. Sa vedem ce va fi anul asta. Mi-as dori foarte mult sa mergem in Bucovina.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

ceva mai usor gen?? astept idei
si sa fie cald in locul cu pricina:))

Eu nu prea am idei dar ma mai gandesc. POate te mai ajuta fetele cu sugestii.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Valentina, . Sa stii ca numai sufletul era cald, in rest am facut rau frigul pe acolo.

Chiar voiam sa va precizez, inainte sa apara comentarii , ca in Salzburg nu eram suparata si nici crispata. Doar inghetata bocna, de nici nu imi mai puteam schimba expresia fetei.

Si daca tot vorbeam de clarificari, la Gala de Revelion m-am imbracat initial mai scortos, desi oricum nu faceam fatza nici pe departe elegantei participantilor. Asa ca pe la 11, dupa ce am terminat masa, si am trecut in Anul Nou in Romania , am decis sa ma simt libera si comfortabil, asa ca m-am schimbat in fusta de blugi. Pozele de petrecere sunt astfel din aceeasi noapte, dar cu tinute diferite.

Rox , mamica

Mergi la inceput