Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (251)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Daria, ride si isi tuguie buzele a mirare! E asa de dulce!!! Mai nou cind vede ceva care ii place spune wowwwwwwww!!!

Iata link la zapada: http://good-times.webshots.com/album/569489907oJcWwm

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Hahaha, si olita Mariei canta Lambada ! Am luat-o mai demult, insa nu am folosit-o decat ca jucarie pana acum, chiar daca stie ca la olita se face caca ( se duce si se aseaza pe ea si zice "caca" ) dar nu face. Sau daca vede olita in poze ( avem cateva in care pusesem catelusul vorbitor pe ea ) o arata si zice "caca".

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Luy, acum vroiam sa iti scriu!

Daria a ramas la bunici. Nu o puteam tine patru ore afara cu noi. A dormit si a mincar si am iesit doar la o scurta plimbare.
Matei era in poze. Da, avem pirtie de ski, e scurta dar are o inclinatie de 27 grade asa ca e destul de interesant. eu nu schiez doar sotul. In ziua aceea am fost doar la sanius.

sa fii cit mai activa pe forum. Ce minunatii mai face sau zice Maria?

Eu ma gindesc ca la programul pe care l-am facut nu o sa reusesc sa scriu ca pina acum. In orice caz ii propun sa nu ma prinda ore tirzii pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, esti minunata ca intotdeauna! Sa stii ca am incercat sa nu pun caciuli sau sepci, dar eu sunt friguroasa si aveam dureri de cap crunte. Asa ca pana la urma am decis sa port macar sepcuta. Manusile le uitasem in masina, cand am vazut mainile albe pur si simplu mi-am luat unele de la o taraba. Pozele sunt intr-adevar facute cu noile accesorii, cum ti-ai dat seama? Eu nu m-as fi prins in veci de diferenta.

Papanash, sper sa folositi olita mai degraba decat sa fie folosita pe post de player pentru lambada. Astept filmuletul. Multumim de aprecieri. Rochia e de fapt un costum si l-am avut si la nunta finilor, dupa ce m-am schimbat. Ocazie cu care mi-am amintit ca nu am pus pana acum poze de la nunta aceea.

Erina, las ca se duce ea relaxarea de maine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Roxana, curaj, sa te intorci la munca cu optimism.

Mergi la inceput

Luy, cred ca si la noul job o sa ii permita macar o saptamana de concediu. Sau poate profita pana sa schimbe job-ul. Sigur gasiti voi o varianta.

Erina, asa e, e greu cu cei mici la drum lung. Dar depinde de copil. Alex a fost si este in continuare foarte cooperanta, rezistenta si adaptabila la drumuri, cu Bubu este chiar dificil. Dar nu e rau un concediu mai aproape cu Daria si un concediu in 2 in afara. Pe de alta parte, destinatii asa indepartate gen Asia si Canada necesita o perioada mai lunga, nu merita sa pleci pentru numai 5 zile. Nu o sa va fie dor de Daria atata timp?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Luy, imi pare rau ca nu are tati de Maria concediu anul acesta. Cu siguranta veti gasi un week-end prelungit pentru o iesire la mare sau munte!!! Bafta cu schimbarea de job, sa fie in bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Roxana, curaj, sa te intorci la munca cu optimism.

Da da, optimism am, numai sa nu imi gasesc pe birou actul aditional cu reducerea de salariu, ca mi se termina instantaneu rezervele de optimism.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Daca vreti sa va amuzati putin cu o familie de elfi :D

cu bunicii materni 1
cu bunicii materni 2
cu bunicii paterni 1
cu bunicii paterni 2

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Roxana, cind am fost plecati acum a fost groaznic. Chiar vroiam sa scriu la vremea aceea mai ales ca zisese Greyerash ca nu stie ce o sa se faca de dorul Adelinei cind o sa inceapa jobul.

M-am gindit numai la Daria, oare ce va face, ce dulce este, cum papa ea, cum ne imbratiseaza...Desi paream relaxati in poze nu era deloc asa.

In Japonia vrem neaparat sa mergem, vom vedea, sanatosi sa fim...

Mergi la inceput