Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

hepilica - chiar ma intrebam ce mai faci ?
ti-ai revenit ? ai anuntat pe toata lumea ?
Blanche - sa stii ca rata 8 ovo din 13 foliculi nu e f proasta. Nici f buna
E posibil sa fi ovulat partial inainte ?
Da, calitatea ovocitului e data calitatea ovocitului si al spermatozoidului. Desi sincer nu cred ca e cazul ...si eu cred ca e un laborator cam slab
liliana - am vorbit cu oanademunck si m-a cam dat pe spate. ea nu are o parerea tocmai buna despre AZVUB

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Pisix ...eu am ales nu mai ma intereseaza alte pareri...depinde mult si de ce medic iti urmareste ciclul fiv(eu am ales medic extern tocmai sa pot fiu urmarita de acelasi medic,nu de cine e de servici in ziua respectiva la aceasta sectie si care nu-mi cunoaste bine anamneza si ma istiu eu ce alte chestii...))....italiencele sint mult mai pretentioase in general si toate sint multumite atit de clinica cit si de dr.P....
....deci sa inteleg ca nu ti-ai facut programare...daca nu esti convinsa mai studiaza...si sa alegi clinica care te convinge mai mult si care sa-ti aduca bb-ul mult dorit... ...eu astept barza belga!!!

...dar ce ti-a zis atit de grav????....eu am vorbit cu nicol si mi-a zis ca clinica e in top in belgia!!!

si numai bine tuturor!!!

Mergi la inceput

lilianaFi- ba da. eu i-am scris imediat sa ma programeze, am citit si eu forumurile italiencelor si stiu ca erau incantate
Si mi-am pus prea multe sperante ... adica daca acolo nu, atunci unde ?...
Intr-adevar, oana nu a avut medic extern si abia cand mi-a povestit problemele ei am inteles de ce italiencele vor medic extern
In plus, exista si ipoteza ca belgienii (care au procedurile gratuite, platite de stat) sa nu fie la fel de ...bine tratati ca si strainii.
Si cam are logica, interesul lor e sa-i faca sa incerce iar si iar
La un strain care plateste cu banii lui - e clar ca daca nu-i place nu mai vine
Mi-a povestit multe lucruri nasoale, long story short ar fi ca sunt o multime de medici care deruleaza un FIV, sunt doua dosare in care se urmareste evolutia unui pacient, unul scrie intr-un dosar, altul in celalalt, anyway, omisiuni elementare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Pisix...pai da ...asta o stiam...exista o sectiune de forum unde se vorbeste despre medici interni....si nu se vorbeste f.bine din motivele f.bine expuse de tine..
...chiar eu in italia am vazut diferenta intre un fiv la privat si unul subventionat de stat(ca mai bine nu-l faceam)....

...atunci asteptam barza belga impreuna??? ...ti-ai facut programare? pe cind?

Mergi la inceput

Deci asistentul lui mi-a zis ca tb sa vin la prima intalnire si ca din pacate nu au locuri pana in februarie
Si ca daca accept, sa completez formularul si sa-l trimit d-lui Platou, care ma va programa
Ceea ce am si facut + un mail disperat in care il rugam cum pot eu mai frumos sa ma cheme repede ca am si nenorocitele de chisturi pt care sper sa-mi dea el o solutie

Hai ca m-ai mai incurajat ... de fapt, era logic sa fie o chestie din-asta

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Pisix bravo felicitari ca ai inteles un lucru f important si chai al pui in practica,ai inteles ca trebuie sa manaci sanatos ca sa fii sanatos.da ai dreptate noi in primul rand trebuie sa ne schimabam stilu de viata.personal mananc sanatos chiar iau si suplimentii de nutritie care are nevoie organismul nostru si oricat neam chinui nu leam putea lua din alimentatie in schimb nu ne putem lasa de fumat,au fost cateva tentative dar neam apucat din nou amandoi de fumat, e adevarat cele mai slabe tigari de pe piata dar tot fumam.a si f important pt tine Pisix este si carnea pt ca (nu de porc)contine proteine ma refer la carnea slaba rosie,pipt de pui sau curcan,diferite feluri de peste cu continut scazut de grasimi si proteina ne ajuta sa mentinem musculatura sanatoasa,sa controlam senzatia de foame si sa avem si energie pe parcursul zilei.puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

fetelor sa va reamintesc de mine sa ca spun ce am mai facut.stiti ca anul trecut vroiam sa merg in austria la fiv si vam rugat sami trimiteti o lista cu ce analize treb sa facem.in urma analizelor sa descoperit ca avem chlamidia si asta dupa 5 ani de mers la dr in romanica 2 operatii de chisturi una clasic si una laparo,2 inseminari si multe stimulari.acum suntem la a4 luna de tratam cu antibiotic pt chlamidia,luna urmatoare vom repeta analiza si daca Doamne ajuta am scapat de ea ma voi programa la o clinica din austria viena care este chiar langa casa surori mele in Neustadt viena,clinica este noua se numeste wunschkinderklinik und ADEBAR-Privatklinic wiener Neustadt.eu mam gandit asa:sa merg acolo prima oara la o consultatie cu analizele facute cele normale care se cer pt inceput. pt ca am uitat sa va spun ca anul trecut in octombrie la bucuresti mi sa spus ca iar am un chist mare pe ov stang de 6 cm si nu imi poate face nic pana nu ma tratez de chlamidia.deci ma las pe mana austricilor si cu acest chist poate imi va face o punctie.ce spuneti de planul meu???am mare incredere in voi si sunt f buna ascultatoare la indrumari si sfaturi fara sa reprosez dupa aceea in cazul esecului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Buna fetele!
Fireyes - multumesc pentru incurajare!
LucaLuca - e o decizie dificila, mai ai timp sa te gandesti si sa cantaresti. Eu pentru mine - votez cu doi. Oricum trebuie sa ne fie clar la toate ca decizia finala o ia destinul.
Elenada, Moniland - voi ati facut listute peste listute cu nume pt bebei? Eu am in cap listute de cativa ani.
Happy Hepilica - multumesc pt info f utila! cand am sunat la Medlife, receptionista mi-a propus pe Dr. Albu si pe Dr. Predoi. Cum mie mi-au sunat cunoscute de pe forum ambele nume, am facut programarea la cine a avut loc mai repede, repectiv Dr. Albu. Vreau sa imi faca histero evident si acum, dupa spusele tale, ii voi zice ca merg in AT, sa ma monitorizeze si pe mine cand va veni timpul. Ca nu am avut curajul sa ii zic de AT si Dnei doctor la care am fost zilele astea, cu ea vreau sa fac IA luna viitoare si doresc sa se concentreze, sa nu fie geloasa. Bravo pt beta!
Bryny - eu nu prea pot sa imi dau cu parerea, sunt prea noua in domeniu.
Pisix - tocmai am aflat azi de la o prietena frantuzoaica, ca va merge si ea la o clinica din Bruxelles, dar nu stiu care inca. Sa stii ca ii scriu sa o intreb si pe ea de Azvub, sa trimita feed-back din FR. LilianaFi are dreptate - italiencele sunt date naibii!
LilianaFi - sa vina la voi cicogna belga si la noi din alte tari, fiecare pe unde si-a ales sau pe unde isi alege.

Haideti fetelor, ca exista o barza pt fiecare! Si anul acesta ne vor prinde din zbor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Bryny, imi dau si eu cu parerea apropo de planul tau... daca tot te duci la clinica aia la o prima consultatie, de ce nu iti faci in perioada in care esti acolo programari si la alte clinici? nu de alta, ca sa ai de unde alege, ca daca nu iti va placea de cei de acolo, nu mai ai un plan B si o sa pleci dezamagaita, fara sa mai mentionam de cheltuiala... Plus ca ziceai ca e o clinica recent deschisa, deci cu un istoric f limitat si cu mai putina experienta ca echipa de medici...

still counting...

Mergi la inceput

Bryny – da chiar, de ce vrei sa te duci la o clinica noua ?
Beatriz- ha, tare sunt curioasa, sa-mi spui cand afli ce si cum, mai mult de curiozitate ca asa cum am zis acum nu ma mai schimb ...
Fireyes –
liliana - pana acum nici un raspuns ... desi evident ca la prima ora cand am vazut ca nu mi-au scris, le-am mai trimis o data mailul, ca sa fiu sigura ca il citesc
Sper sa nu ma mai fiarba mult

Mergi la inceput