Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

LucaLuca 2 sa pui, e mult prea riscant sa pui doar unu, si acum docorul va curata toata casuta care va putea adaposti 2 bebelusi sau bebeluse perfecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui psj

Luca si eu as pune tot 2, mai ales ca problema va fi rezolvata. Statisticile sunt doar statistici.Eu am 5 congelati si ma gandesc cati ar putea rezista la decongelare, mai ales ca in martie acum fac 2 ani(!),cand or fi trecut. Din ce am citit pe aici la fete care au avut congelati,rata de rezistenta la decongelare nu pare a fi 100%.

nu, rata de rezistenta este de cca. 80%, in cazul in care embrionii congelati erau de categoriile 1 & 2. nu-ti face probleme cu cei doi ani, o data scufundati in azot lichid puiutii incipienti dorm cuminti pana la cinci ani, chiar +.

o sa fie interesant daca o sa ii explici candva copilului tau ca de fapt surioara/fratiorul sau mai mic este teoretic mai mare. :))

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Pisix ma bucur ca ti.a raspuns dr. Platou, chiar daca nu era el in persoana, este de la el raspunsul. Cu optimism inainteeee!!!
Deci sunt in cautare de clinica, dar parca nu prea as vrea sa ajung in Belgia...

Psj , cand te apuci de dezghetat?

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Blanche, daca la laparo ti-au scos chistul si i-au facut biopsie (sa speram ca au facut asta si nu au evaluat doar din ochi) si nu e endometriozic, atunci NU e!!! nu poti sa ai endo si sa nu ai nici macar un punctulet pe acolo. deci eu zic ca ti-a vandut gogosi.
Din pacate insa, endometrioza afecteaza nu numai endometrul, ci si calitatea ovocitelor...
E drept insa ca poate fi o calitate mai scazuta a ovocitelor si fara endometrioza, dar parca la tine suna mai mult a laborator slabut...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Hepilica felicitari!
Ma bucur tare mult pt tine!
BB sanatos si tie o sarcina minunata si fericita!
Dragelor mi-e dor de voi si de emotiile pe care le-am trait alaturi de voi.
Am cam ramas in urma cu cititul dar promit sa recuperez!
Pisix ma gandesc cu tare mare drag la tine!
Abia astept sa anunti vestea cea mare!
Pupici tuturor!
Va asteptam la odisee cat de repede!

Bq 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Wooow, Bq, esti gravida in toata regula !
Sa fiti sanatosi si va bucurati de minunea din viata voastra !

Lasa poate la anul pe vremea asta vii iar pe-aici si o iei de la capat cu acest gen de emotii

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput

Pisix nu mi.a scos chistul la laparo pentru ca nu semnasem asa ceva, dar m.a asigurat ca este folicular pentru ca la operatia mea au asistat nu mai putin de 5 ginecologi si toti au confirmat acelasi lucru. Oricum inainte sa incep FIv, dr. meu m.a trimit la alt doctor un mare profesor sa imi evalueze chistul, care a confirmat ''folicular'', la punctie l.au scos si pe el si de data asta l.au trimis la laborator si intr-adevar era folicular. Si dupa laparo mi.a zis clar doctorul ca am avut doar aderente dar nimic altceva, totul perfect curat, deci intr.adevar mi.au vandut gogosi insa aveam nevoie de confirmarea voastra
Dar embrioni de slaba calitate se datoreaza in general ovulelor de o proasta calitate? Pentru ca stiam ca din cele 13 foliculi 2-3 erau mari de 24cm, iar alti 2-3 de 14 si 15mm, deci nu ma streseaza ca din 13 doar 8 mature, si aici mai dau vina pe ei, poate nu au oprit stimularea la timp!!!!
Haideti ca v.am batut la cap, scuza.ti dar nu am mai vb cu voi de muult si aveam multe pe suflet. tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

bq, vai de mine ce trece timpul.... ma bucur ca sunteti bine tu si bb. deja sunteti "tu si BB" (cu B MARE). sanatate multa si sa auzim numai de bine. si nu am uitat ca ai fost alaturi de mine atunci cand cadea cerul pe mine.

magduta10 - ma bucur ca nu ti-ai pierdut speranta si ca esti increzatoare. sigur DD este alaturi de toate fetele de aici. sunt ferm convinsa ca visele tuturor de aici se vor implini. este numai o chestiune de timp. DD e acolo sus.

Beatriz, si eu tot la dr Albu de la Medlife merg. nu il stiu de foarte multa vreme - am facut la el (intamplator) monitorizarile pt FIV-ul pe care l-am facut in Austria si am mers la el in continuare. in decembrie i-am spus ca vreau sa fac histero in ianuarie si l-am intrebat daca este de acord sa fiu sub supravegherea lui. a fost de acord cu toate ca nu stia nimic despre mine, nu-mi stia istoricul... in fine, in ianuarie m-am dus la el gravida, asa ca am ramas la el...
e un tip tanar, e comunicativ, imi explica tot ce il intreb, mi-a dat nr lui de mobil si mi-a spus ca il pot suna oricand. si face parte din comisia FIV alaturi de sotii Predoiu. acum, ce sa spun?...nu-l stiu nici eu foarte bine, pana acum mi s-a parut ok, iar eu chiar sunt "fitoasa" la capitolul medici.

lilianaFi, te pup draga mea

Blanche25
- sa-ti fie bine in noua casuta si sa fie de bun augur. sigur va fi.

Fireyes - sunt alaturi de tine

despre mine ce sa va spun? azi am facut din nou bhcg - valoare: 12148. vineri era 2075. cred ca noua valoare este ok. am facut din nou bhcg ca sa ma asigur ca sarcina este in evolutie si ca nu este doar sacul embrionar. luni merg la eco si sper sa ii aud inimioara. sigur va fi bine pana la capat pt ca minunea mea este chiar o minune de la Dumnezeu. stiu asta sigur si ii multumesc cu toata fiinta mea.

pup toate fetele. aveti incredere in DD.

h.

Mergi la inceput