Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
Pana la urma trebuie sa pui in balanta care rau ar fi mai rau pt tine: esec sau gemeni ?...

cel mai rau pentru mine ar fi gemeni+esec (sau: gemeni-->esec), inca o data :(

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Stiu Luca dar gemeni nu inseamna obligatoriu esec
Ori esec nu inseamna altceva

Anyway, tu ai trait acea experienta si normal ca pt tine e altfel, noua ne e mai usor sa ne dam cu parerea pt ca nu am trecut prin asta

Tot tu vei lua decizia

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Sa mai explic putin. Membrana aia de mi-au descoperit-o ulterior este o anomalie foarte frecventa a uterului. nici macar nu se poate estima statistic cat de fecventa, pentru simplul fapt ca cel mai adesea ramane o mica anomalie invizibila si nestiuta, femeile nasc linistite fara sa stie ca aveau o problema teoretica. am dat totusi peste un studiu unde se estimeaza ca doar in 25% dintre cazurile de paciente care STIAU ca au sept au aparut complicatii in sarcina. si nu pot sa nu ma gandesc ca o sarcina monofetala ar fi presupus o crestere intr-un ritm mai rezonabil a cavitatii uterine, ceea ce nu ar fi determinat intinderea excesiva a extremitatilor acestui sept si hemoragiile. ...As fi putut fi astazi inca una din numeroasele mamici care habar n-au ca in uterul lor exista o membrana in plus.

Dar acum e prea tarziu pentru scenarii ipotetice retrospective. Si oricum scap de membrana aia. si oricum nu o sa am niciodata certitudinea ca asta a fost cauza 100%. si oricum bineinteles ca o sa pun doi embrioni. si bineinteles ca voi avea sarcina gemelara. :) si bineinteles ca voi tremura noua luni. si bineinteles ca vor fi baieti! si bineinteles ca va trebui sa o iau de la capat ca sa fac fetita. :)

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Luca e greu sa ne dam cu parerea. Eu as pune doi. Te inteleg ca esti impotriva sarcinilor gemelare avand in vedere prin ce ai trecut tu.
Dar asa cum zicea si Pisix nu e de doua ori la fel. De fiecare data e altfel. Poti avea foarte bine acum o sarcina gemelara care sa decurga fara probleme. Pana la urma e decizia ta si a lui Dumnezeu. Sa speram ca te va ajuta sa iei cea mai buna decizie.
Dar pana atunci noi iti tinem pumnii sa fie totul bine cu operatia si sa scapi de acea membrana. Bafta multa.

Cristal nu mai zici nimic?

Kitta nu te mai necaji de ce zic unii. Mie una nu mi s-a parut ca ai atacat-o pe Kora ci pur si simplu ai avut si tu parerea ta in legatuta cu parerea ei. Cred ca sunt prea sensibile fetele.

Eu va admir fetelor pt ca sunteti niste luptatoare si inca unele foarte inteligente. Sunt sigura ca fiecare dintre voi va reusi sa aiba bebelusul ei pt ca veti gasi cele mai bune clinici si Dumnezeu o sa va aprecieze lupta si o sa va ajute.

elena +12

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Kitta, ma ungi pe suflet cu vorbele astea! da, nu intentionez sa ma dau batuta, doar gandul ca pot sa treaca ani de zile de zbucium din asta orb ma copleseste! si nu vreau sa traiesc viata asta doar pt a face tz fivuri.
te cred ca ai fost in niste hauri emotionale de nici nu vrei sa iti amintesti, ca parca tot se mai ciobeste ceva doar rememorand...
si cred intr-adevar, ca reprezentam un "challenge" pt medicii buni, oricat de caraghios suna. Strohmer imi zicea acum ca la miile de gravide si cupluri care i-au trecut prin mana, nici macar fatza nu i se mai pare vag familiara in cazurile de reusite considerate facile.
In schimb, cazuri ca al nostru (si suntem abia la inceputul drumului) ii raman intiparite in minte, inclusiv cu istoric medical. Asa ca macar de notorietate avem parte

Tin minte cazul danielei, cu innsbruck, mi-a sunat si mie bine. insa le astept si pe "belgience" cu ceva feed-back, ca pun mai mult pret pe experienta traita de ele decat pe PR de pe net.
Ceea ce e ciudat, nu-mi vine sa schimb clinica acum sau dr, nu simt ca m-au "facut" sau ca au mers la gramada cu noi si au fost sinceri. am senzatia ca daca eram la romanica, mi-ar fi zis sa incercam, ca doar deh, cotizam. aici dr mi-a zis clar ca pot sa incerc, dar sansele sunt mititele, insa e decizia noastra. eu vad lucrurile asa: macar e o sansa, nu e 0 barat!
singura treaba (pe care sper sa o lamuresc din experienta belgiencelor), e daca laboratorul e atat de minunat, ca atunci as castiga prin tehnica ceva mai de doamne ajuta...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

LucaLuca ce-mi place ca esti atat de tonica!!! n-ai mai trecut de o vreme pe aici...
Stiam ca o sa pui 2 embrionasi si cred ca o sa stai sufletul la gura tot timpul! dar ca vor fi baieti...hm, asta ramane de vazut stii ca am citit un studiu in care se sublinia faptul ca din sarcinile obtinute prin fiv au rezultat mai multi baieti decat fete?

Blanche, ce ma bucur ca ai mai reaparat. nu sunt eu asa o closca minune, am avut doar 8 ovocite, din care 4 mature. dar singurul lucru cu care ma "consolez" e ca macar toti foliculii au avut ovocite.

Beatriz, lasa, mai bine nici sa nu afli decat din filme de situatii de genul asta! iti tin pumnii cu histero, tine-te de capul lui Albu, ca se lasa el pana la urma.

Si eu sunt curioasa sa vad ce iti raspund clinicile, Magduta! si de cum o sa reusesti sa selectezi clinica acre ti se potriveste tie...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Pisix da asa e..raspunde o pers.secretarul dr.care tine evid.listei...ca sa-ti explic:albano e sotia dr.P.la fel si ea dr.gine care a a lucrat la azvub si super delicata in discutia cu pacientele,platteau e mai direct fara prea multe menajamente...eu prefer asa!!!...dupa prima vizita(pecare cum iti spusesem e obligatorie) poti incepe trat.eventual cu cm. urmator...depinde de ce situatia sotului in cazul tau....si da lista de analize ti-o trimite dupa ce confirmi prima data a primei vizite si completezi un formular trimis tot de ei...

LucaLuca

Fireyes eu am ales belgia deoarece multe italience cu fel de fel de probleme care au avut numeroase tentative in austria si spania au reusit in belgia...eu in locul tau as schimba clinica pt ca am senzatia ca si stimularea citeodata face minuni...apoi laboratorul+embriologul....

tuturor...am fugit la munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Sa va povestesc ce mi.au zis cei de la clinica, dupa punctie mi.au zis ca am 13 ovocite, a doua zi m.au sunat si aveam 7 embrioni prin ICSI desi nu era nevoie, dar asa fac ei, la Et aveam 2 perfecti si restul ''rai''. Cand m.am dus la consultatie, din 13 FOLICULI, am avut 8 mature, ceea ce mi.au subliniat de multe ori ca este PERFECT, si ca toti s.au fertilizat, deci 8 embrioni!!! Apoi ca problema a inceput dupa fertilizare, cand multi au fost ''rai''. Am intrebat ce aveau si au zis, ''de proasta calitate, multi pronuclei, multe fragmentaii,etc.'', adica mi.a dat impresia ca nu a stiut sa imi raspunda. Si cand am intrebat de de crede ca au fost embrionii de proasta calitate a zis ca din cauza ovocitelor ca endometrioza afectreaza calitatea ovocitelor. Care endometrioza?????? Eu am avut un chist ''posibil endometriozic'', dar care la operatia laparoscopica s.a dovedit a fi folicular si doctorul care m.a operat a zis ca nici o urma de endo pe nicaieri. I.am zis si a zis ca e o boala cronica, ca chiar daca nu am focar pot avea foliculi de proasta calitate!!!!! Dar de unde pana unde???? Nu pricep si nu pricep pentru ca acel unic chist care parea, dar nu erau siguri era folicular la laparoscopie. Deci e pozibil sa am endo??????????? m.a enervat raspunsul rau de tot, i.am zis ca spermo acum vreo 2 ani nu era prea buna, dar a continuat sa dea vina pe ovocitele mele bolnave de endo....
Ne.a lasat un gust amar si sotul meu a zis ca acolo el nu mai merge, si am mare incredere in instinctlui lui.
Voi ce ziceti??
Imi tot bat capul si nu stiu ce sa zic, dar voi incerca iar sigur, ca doar BEBE este menirea mea pe acest pamant.

Si va multumesc ca nu m.ati uitat, sunteti deosebite intr.adevar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Blanche, eu stiam ca endometrioza(DACA era!) afecteaza mai mult endometrul decat ovocitele, dr. astia sunt in stare sa gaseasca tot felul de explicatii numai sa li se confirme lor teoriile.

Luca si eu as pune tot 2, mai ales ca problema va fi rezolvata. Statisticile sunt doar statistici.Eu am 5 congelati si ma gandesc cati ar putea rezista la decongelare, mai ales ca in martie acum fac 2 ani(!),cand or fi trecut. Din ce am citit pe aici la fete care au avut congelati,rata de rezistenta la decongelare nu pare a fi 100%.

Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Luca – si eu stiu ca pana la urma asa vei alege, pt ca macar virtual am ajuns sa te cunosc sufficient cat sa-ti anticipez deciziile in privinta asta.
Oricum, mai e timp de documentare pana atunci si probabil cand va veni timpul vei fi impacata cu alegerea ta. Cat despre gemeni/baieti/ etc ... hm, eu pana acum nu am cunoscut decat exemple in care totul a fost asa surprinzator incat imi permit sa fiu circumspecta. De ce nu doar o fetita ?...
Elenada – stii ce concluzie nostima rezulta ?... Ca fetele destepte au greu copii
Fireyes – hmm, sa stii ca si eu sunt convinsa ca pe noi ne tin mai mult minte doctorii. De exemplu Dracea si Dascalescu sigur nu ne-au uitat, le-am simtit realmente ca s-au implicat si si-au dorit tare mult sa fim ...gravizi, la fel si Loimer imi spunea mereu <you’re so pretty so you will have a baby” (la un moment dat chiar mi se parea ca se da la mine, dar i-a spus asta si lui barbata-miu)
Ei, ce-mi doresc eu e sa nu ajungem sa devenim celebre prin toate clinicile din Europa
Liliana – adica vrei sa spui ca acum mi s-a raspuns din partea lui dr Platou ??? Eu am crezut ca e raspunsul de la clinica
Vai de mine dar m-am emotionat groaznic ... Na ca m-am ridicat in picioare de emotie... waaau, ce bineeeeeeee
Ii scriu acum. Uraaaaaaaaaaaaa !!!!
Blanche – sincer mi se pare ca povestesti de o clinica din Romania. ... Si eu zic sa-i schimbi !

Fetelor cu acest mesaj sper ca mi-a mai "crescut" o steluta sub numele meu, ca tocmai am implinit 1500 de mesaje pt DC

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput