Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

beatriz, niciunui medic nu-i convine sa-i spui ca mergi in austria pt fiv, tratamente, etc. ...ca deh...suntem in romanica, iar medicii incep sa te priveasca ca si cand ai fi mare smecher, iar pe el il folosesti pt lucruri d'astea marunte...

eu am ajuns la el programandu-ma telefonic pt monitorizare. el era la clinica in ziua cand eu tb sa fac monitorizarea. am sunat la medicina materno-fetala (e important ca la sectia asta sa te programezi pt ca aici daca le spui ca ai monitorizare pt fiv te programeaza imediat).

la mine nu a facut nazuri, dar ceva mutrisoare parca i le-am vazut... in fine, "l-am invaluit" spunandu-i ca in ro nu se face ET cu blasto...si pana la urma e o clinica privata, platesc pt asta.
in fine, te descurci tu. monitorizarile au fost exacte si dupa fiecare echo mi-a dat un raport foarte detaliat in engleza pe care il trimiteam pe fax la clinica din austria.

cu exceptia capitolului FIV (unde sunt departe rau de tot, nu au embriologi buni), cei de la Medlife sunt super profi si au si echipamente performante.

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetele mele scrieti nu gluma.
Cred ca ar trebui sa deschideti un nou capitol.
Va las voua aceasta sarcina fetele mele luptatoare.
Asa veti putea actualiza prima pagina cu toate informatiile noi pe care le aflati.

M-am gandit la nume nu pot zice ca nu. Pana acum am ajuns la un nume pt baiat si la un nume pt fetita. Desi la cel pt fetita mai duc tratative cu sotul ca nu prea ii place.
Astept sa vedem ce sex au bebeii si atunci ne vom gandi serios.

Bafta multa fetelor.

elena +12

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Hepilica - iti multumesc mult pentru informatii. Sunt pretioase, mai ales daca da raportul in engleza, e f bine. Pregatesc eu o minciunica, cum ca avem prieteni austrieci acolo si ne-au convins sa mergem la ei (noi chiar avem, dar stau in varf de munte si pe acolo nu se face FIV inca)
Elenada - sa pregatiti si nume de rezerva, stii ca au mai fost surprize, la echo a parut intr-un fel si in natura a iesit de celalalt fel

Cine deschide capitol? Eu nu ma pricep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Fireys da asa o sa fac o sa ma programez si la wunschbaby atunci.ca bine zici,dar cum se procedeaza cand te programezi la mai multe si ramai la una, anunti cecelalte clinici ca nu te ma duci la programare?clinica asta care spuneam eu nu este noua si cred ca are si un istoric pt ca anul trecut cand am intrebat aici daca-l stie cineva pe dr.Alexander Shutz mia sp cineva dar nu mai stiu cine ca da.deci pisix nu este o clinica noua probabil cea din neustadt este noua dar clinica este demult in Viena si in Burgenland si mai nou si in Neustadt.drprof.Alexander Shutz si dr Albert Knaunder.intrati si voi putin sa vadeti ca eu nu stiu sa va dau un link cu clinica. www.adebar-wunschinderklinik.at! please.si mai vb dupa aia.eu vreau sa merg la wnschbaby dar sora mea mia sp ca wnschinder este f aproape de casa ei si pt asta vroiam eu sa merg acolo ca este aproape.dar nu insist prea mult cu asta adica as putea merge si in alta parte.dar eu sunt si mai comoda.e vom vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Pisix ,
formula pe care zici ca ai avut-o la ultimul fiv continea si vitex ?
Eu stiu ca Vitexul este reglator hormonal , lucreaza asupra estrogenului si progesteronului.
Omega 3 cred ca e buna pentru calitatea ovocitelor.Am mai citit pe forum de fete care iau extract de zmeur si extract de coacaz dar asta cred ca mai mult pentru curatirea organismului , zic cred pentru ca un am luat deci nu stiu.
lilianaFi
multa , multa bafta !!!! pe cand incepi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

buna seara fetelor!
Mai fetelor eu tot calculez in tot felul si parca imi da tot cu virgula! Voi stiti ceva de Enantone (contine leuprorelin) ca ce-am gasit pe net despre el nu prea imi raspunde la intrebari. Problema mea este ca din ce-am citit prin prospectele medicamentelor care mi s-au prescris nu am nimic pentru inhibarea ovulatiei. Si mi-e teama sa nu ratam momentul sa ma trezesc ca mi se produce ovulatia la 13 zile de la CM si ca nu mai avem ce recolta cam in a 23-a z cand e planificata operatia. Le-am scris un mail si astept sa-mi dea un raspuns, dar pana atunci as fi curioasa sa aflu si parerea voastra.

Deci mi s-a dat enantone injectie unica in z 21 de la CM. Dupa menstruatie teoretic (daca valorile FSH si E2 sunt bune) ar trebui sa incep stimularea cu Menopur din z8 de la CM si sa continui timp de 7 zile dupa care urmeaza sa mi se masoare foliculii si in functie de asta continui cu stimularea sau incep cu Pregnyl. Toate bune si frumoase. Intrebarea mea este (si daca e stupida, va rog sa scuzati) se poate sa mi se produca ovulatia in mod natural in z13 de la CM cu toata stimularea si in lipsa unui tratament de inhibare? Ca daca da, ar fi cam aiurea. Si nu prea mi-as ierta scaparea asta.

Pupici tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Elenada – eu déjà am negociat cu sotul meu numele, mai exact el a ales un nume, eu un nume .Dar cine stie cum ne vom hotari atunci.
Beatriz – ai inceput sa te pregatesti déjà … Hai ca esti pe drumul cel bun
Bryny – acuma daca tot te duci pana la Viena nu cred ca e chiar asa mare complicatie sa te duci si la o clinica un pic mai departe. Gandeste-te ca nu poti allege o clinica in functie de apropierea de casa, totusi o sa te coste ceva tot FIV-ul sit b sa-ti acorzi cele mai bune sanse
Luck – nu, vitex am inceput sa iau dupa FIV. Inainte am luat omega3, vit E si B complex
Pishko – pai daca nu iei nimic pt inhibare da, theoretic, poti ovula haotic. Dar unele scheme de tratament incep inhibarea la 4 zile de la inceperea stimularii. Nu ai nimic care sa inceapa dupa 4 zile ?
Dar uite, m-am uitat pe net si se pare ca Enantone e inhibitorul la tine. Blocheaza productia de estrogen

Eu am luat ieri seara un Metformin (ma gandeam sa incep sa fac ceva pt nenorocitele astea de chisturi) si azi ma dor tare ovarele, parca le simt inflamate si pulseaza ...
Dar ma duc azi la eco la Corina Neamtu si vad ce si cum

Buna dimineata fetelor !

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput

liliana - nici acum ..nici un raspuns
Ieri m-am conversat cu asistentul d-lui Platou care m-a intrebat daca i-am trimis formularul si i-am spus ca da, dar nici un raspuns
L-am rugat sa verifice daca l-a primit si ...tot nimic.

Ma enerveaza ca toata intarzierea asta evident ca ma va intarzia si la programare. Pun pariu ca deja prind in martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

pisix Am vazut si eu aseara ca enantonul este pentru inhibare. Ce ma nedumereste e ca l-am facut intr-o singura injectie in ciclul trecut in z 21. Sa-si faca ala treaba si pe parcursul ciclului de luna asta? Sau poate ca asta e si ideea. Ca ala n-a inhibat ovulatia din ciclul trecut, ca doar l-am facut din z21 si trecuse deja. (asta in cazul in care as fi avut-o dar ma tem ca nici n-am avut ovulatie luna trecuta din ce-a reiesit din betele alea de ovulatie).
multumesc de raspuns
sper sa-ti raspunda aia mai repede si sa ajungi mai repede la consultatie. Stiu ce inseamna sa astepti si sa ti se puna piedici aiurea cand nici nu te gandesti.
Pup toate fetele

Mergi la inceput

pishko - eu am citit de o fata din Franta care povestea experienta ei FIV si relata exact acest lucru, ca a inceput FIV cu o injectie de inhibare cu Enantone in Z21
Poate e cu eliberare lenta
De altfel, in protocolul lung inhibarea incepe in Z21
Eu zic ca e ok, nu-ti face griji

Mergi la inceput