LMA!!!Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 ( 309)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata ma bucur ca ai intrat la noi. sper sa o faci de cate ori iti permite timpul si simti nevoia. ai 2 printese superbe. cum ati sarbatorit-o pe bia? nici nu m-am uitat in drop, poate ai pus poze. de la noi.
Silvia ma bucur ca anul asta sunteti toti3.Imi amintesc ca anul trecut era alain in Ro.
Bianca spor la munca si la invatat. fii barbata.

sorry dar nu merg filmele, sunt enorme. nu stiti un program de transformare/micsorare?

_
Gio11+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La multi ani si de la noi pentru toti cei care sarbatoresc astazi numele de ION sau IOANA
Giova, mie abia cand aveam 16 saptamani mi-au spus exact sexul.
Deci, mai ai timp; si poate o sa ai noroc sa fie fetita; iar daca e baiat o sa fii de doua ori soacra.
Sanatos sa fie

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

La multi ani Giova !!!
La multi aniIoana de anymony!!
La multi ani T_Ioana
La multi ani Dani , si toata familia Biancai !

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani Ioanelor si Ionilormari si mici!

Giova_eu zic ca poti sa speri in continuare....aici nici un dr nu se hazardeaza sa spuna sexul la eco de 12s.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

am vorbit cu irina: din lipsa de timp si de alte probl. personale nu poate intra pe forum, dar va pe si pe toti spiridusii.
Creolinul a fost de 2 ori bolnav, ba bronsita, ba larinjita, asa ca i-au cam gaurit fundicul. Insanatosire grabnica mario!!
Irina te asteptam cat mai repede printre noi!!
Toanca mie la marco mi-a zis un dr. la 13 sapt. ca e baiat, al meu dr. mi-a confirmat 2 sapt. mai tarziu.
Astept si eu eco din febr., de la 16 sapt. si sper sa se fii inselat doctorelul.
Ana mersi.
ana de france pai daca nu-l intrebam nu zicea. mai bine taceam si eu. Mi-a bagat indoiala in suflet.....

am incarcat aproape toate pozele de la craciun, rev si ziua piticului:
http://www.dropshots.com/giova#

aici sunt pozele de la eco:
http://www.dropshots.com/ioanaP#

la ora 19 soseste mama cu dani. Maine dim. devreme plecam in Viena. sa speram ca nu plange prea tare piticul dupa noi.
pe vineri seara/noaptea vrem sa fim acasa, caci sambata e petrecerea.

fug dupa copil la gradi.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

din lipsa de timp

LA MULTI ANI TUTUROR ,SANATATE SI MULTE BUCURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

LA MULTI ANI si de la noi pe 2009! Sanatate, bucurii, impliniri si sarcini usoare mamicilor cu bb la bord!

LA MULTI ANI! tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua de SF. ION.

Felicitari GIO pentru sarcina, sa aveti o bebelusha sanatoasa chiar daca nenea dr crede ca mai degraba va fi un baietel.

Felicitari tuturor mamicilor care au adus pe lume bebelusi in 2008. Bag de seama ca mai am putin si raman... de caruta cu un singur copilas.Sper insa ca DD sa ne dea intelepciune si curaj de a lua decizia potrivita iar daca va fi sa ne marim familia sa se indure de noi si sa ne dea o FETITA.Deh.. prea multe pretentii.

Toate cele bune si multi tuturor , din partea noastra.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Lili, ma bucur ca ai scris, chiar daca a trecut ceva timp. Mi-am salvat nr. tau, nu stiu cum de nu-l mai aveam..sper sa ne auzim curand, daca nu prin tel., macar pe mess.
Ce mai faceti voi? a trecut atat timp...cum e Nicolas? strengar, linistit?
Sa inteleg ca aveti o dilema cu bb2....pai si eu aveam, dar nu am stat mult pe ganduri. Recunosc, ca m-am jucat cu focul, sa vad daca se prinde din prima....acum ca m-am ars...cu D-zeu inainte. Clau vroia bb2, eu ma multumeam cu Marco, mai ales ca e mare, ma pot intelege cu el...acum ne reintoarcem la scutece, colici, alaptat...asta e...sanatosi sa fim!!!
Anasol nu era nimic in cadou cu power rangers...e o pista enorma cu 2 masini de F1, sau asa se numeste traseul asta?

au ajuns ai mei, a venit si tata, marco e lipit de el se uita la tv.
I-am explicat caci maine plecam, lipsim o zi, dar venim cu jucarii si haine pt. el. Nu a fost prea convins, dar gandul la jucarii l-au facut sa nu comenteze prea mult.

va, sa ne auzim cu bine pe sambata, daca apuc sa intru. daca nu, duminica cu siguranta.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

LA MULTI ANI PITICILOR!!!
Celor care si-au serbat cei 3 mari anisori!!!
Sa cresteti mari si sa fiti fericti linga ai vostri parinti!!!

LA MULTI ANI TUTUROR IOANELOR!!!
In mod special pentru Giova si Pufumic...stiu ele de ce

eu nu prea am avut timp sa intru zilele astea..cum ma vede Ioana cu laptopul cum vrea orice altceva numai sa nu lucrez...ba desene, ba videoclipuri pe youtube...old mac donald had a farm si if you're happy...e inebunita dupe ele...
eu cu farmacia, ca la inceput de an,,,acte, raportari, prostii...suntem in Iasi de marti si stam pina duminica dar eu sunt navetista miine si vineri...asta e!!! la noi a nins ff tare marti dimineata...m-am asezat de 2 ori de-a curmezisul pe sosea cu tot cu cauciucurile de iarna...noroc ca nu avem deloc viteza si nu erau masini...ca ajungeam in santz. asta e!!!

Ioana azi nu a prea avut musafiri..matusa mea...una din nasici. miine speram sa ajunga si copiii, ca e naspa asa in cursul saptaminii.

sper sa mai reusesc sa intru.
va pup

Ps. Catalina, ma bucur ca ne-ai scris, stiam ca ai nascut...sa iti traiasca Larisa...sunteti o tripleta super!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova acum intru sa vad pozele, si eu zic ca mai poti astepta cu sexul copilului, cine stie ce a vazut dr acolo . Te inteleg si ca erai un pic necajita dar serios mai asteapta pana la urmatoarea eco.
Maraki tu pe unde esti?
Ana _M salutari de la noi, pe unde sunteti, tot in Ro ? Ce face frumoasa ta blondina ? de la Alain
Aici au inceput reducerile, eu una mi-am propus sa le boicotez pe motiv de pana la urma sprea seara am iesit si noi la insistentele lui Jean am apucat sa intram numai la C&A unde binenletes tot Alain a primit cele mai multe, ma gandeam ca si sa vrea nu are ce sa ii ia ca ii luase in decembrie dar au bagat marfa in plus si inainte de reduceri si al meu sot cand vede ceva dragut sau de la Cars sau de la Disney e gata ca trebuie luat sa vad cand apuca sa le imbrace pe toate. Eu mi-am luat ceva pulovere si o pereche de blugi care binenteles ca nu imi sunt buni dar mai trec la alta marime nici sa ma taie careva...o sa iau numai bluze, genti si papuci daca e cazul pana imi revin si eu un pic cu dar nu stiu zau la cat sunt de delasatoare acum numai extraterestrii daca ma ajuta
La tv am vazut ca in Franta e epidemie de gripa, de varicela si de gastroenterocolita deci ne ateapta vremuri bune

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput