LMA!!!Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 ( 309)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pt. Marco, David, Matei, Bianca - LA MULTI ANI, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ma pregatesc si eu de nani.
Aici e trenul Thomas si prietenii lui.
http://www.dropshots.com/biancas2#date/2009-01-06/18:04:35
Azi i l-am cumparat si pe cel rosu . Cu Thomas s-a dus la gradi azi si a venit fara el ca si l-a ascuns de un copil si asa bine l-a ascuns ca nu l-a mai gasit. Sa vedem maine daca il gaseste.
Azi a primit punct rosu..minune mare ca si l-a tinut la piept.
La mine la servici nebunie...schimbam programul contabil, maine o sa stau in plus ca ne vine un informatician, bagam case de marcat la vanzare..o gramada de treaba. Vineri si luni am examene si nu as vrea sa merg...sa vad daca ma lasa ca nu am inlocuitor din pacate si se va simtii lipsa mea

Stiti ce ma gandeam acum? M-am uitat la situl spiridusilor si pacat ca nu a mai pus DanaEne poze. Ar fi fost super sa continuam cu poze pana...cresteau mari. Asa de bine si frumos se vede cum au crescut . Pacat ca nu se mai continua...
V-am .

P.S. I-am cumparat lui Dani o pijama cu Winnie de la o tipa de la care mai cumpar eu haine de pe net..de abia astept sa ajunga..parea foarte frumoasa pe site.. cam scumpa dar mi-a placut . Era si in Metro pijama cu 30 lei tot cu personaje din desene si chiar cu Winnie am vazut dar cu atat am luat-o si eu..era 40 si am negociat-o la 30 lei. Cam scumpa dar noah...noi innebunim copiii cu haine cu desene si jucarii la fel . Nu? .

Soacra-mea azi incerca sa ma convinga sa nu ii cumpar inca pat lui Dani sa mai astept. Hmmm. Si daca stau sa ma gandesc bine asa bune sunt sertarele alea de sub patut ca acolo am haine in ele acum sunt hainele de vara acolo. Sa vedem.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Si cum la mine nu s-a terminat ziua inca am sosit in timp pentru a face urari sarbatoritilor .
LA MULTI ANI MARCOLINO SCUMPULE, SA FII SANATOS , FERICIT SI NUMAI BUCURII SA AI IN VIATA !
LA MULTI ANI DAVID ,SA FII SANATOS SI FERICIT TOATA VIATA!
LA MULTI ANI MATEI !

LA MULTI ANI TUTUROR IOANELOR/IONILOR !!!

Oana mami X 3 Printese
Iustiana Noemy, Jasmine Ioana Neidyn,Anna Rebecca Neisryn

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata si La multi ani! Un an Nou bun si cu sanatate si "succesuri!"
Multumim mult de urarile pentru Bia..acum mi se pare cit China fata de Issa!
In fine, eu nu prea apuc sa scriu nici macar la fetele de noi-dec de la odiseea Issei...cind pot mai citesc pe ici, pe colo, mai vad poze, filme nu ca nu am rabdare, ma bucur de realizarile copiilor, ma intristez daca sunt bolnavi, deh, cu gindul am ramas la odiseea noastra.
Le urez si eu sarbatoritilor spiridusi LMA si numai bine!
Despre noi...Bia e fetita mare si zapacita, face de toate, specifice virstei, desgur..adica nu am un geniu...Issa va primi maine cadou de 2 luni 2 vaccinuri, este o mare zimbareata si un saten roscat, ca tot am vrut eu o roscovana
De stat o sa stau acasa 2 ani, daca se pastreaza legea cu 85%, iar Bia va merge, cred ca in mai, la gradi!Cam atit...pupici!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neatza si un rachiu sa taie greatza/..........
LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neata si de la mine.
Rapid ca am treaba (acuma parca sunt Irina)..chiar pe unde umblii doamna?
Catalina felicitari pt nastere si ma bucur ca ai scris .
Bombo la toata gasca.
Anasol auzi ca bautura nu e buna pe frig...asa ca medicii au recomandat persoanelor cu probleme sa nu bea ca pe moment se incalzesc dar apoi pierd mai repede caldura din cauza bauturii. Asa ca fara rachiu ca e mai bine ..

La Multi Ani pt toate Ioanele din secta , pt sotii vostrii Ioan sau copiii care se numesc Ioan, Ioana

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

LA MULTI ANI IOANA DE ANYMONY!
SA CRESTI MARE SI SANATOASA FETITZA CRETZULINA!

LA MULTI ANI IOANA DE TIMISOARA( GIOVA)!
LA MULTI ANI IOANA DE BISTRITA!
LA MULTI ANI IOANA DE CONSTANTA(PUFUMIC)!

LA MULTI ANI IOANA ( JASMY) DE BOMBO!
LA MULTI ANI IOAN DE BIANCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani si de la noi pentru toti cei care sarbatoresc astazi numele de ION sau IOANA
Giova si La mult ani de la noi, va sarbatoriti acum nu gluma . Super bine il sarbatoresti pe Marcolino, eu numai la gradi la el o sa duc ceva cum fac toti copii si acasa cu nois si gata o sa fie super bine si asa.Ma bucur ca e cu noi doi in sfarsit ca la prima aiversare tati era in Franta si la a doua eram noi in Franta si el in Romania, acum suntem toti trei impreuna
Ioana de Bistrita de la noi si La multi ani, si multi de la noi. Ce mai faceti voi cum mai sunteti?
Pufumic, La multi ani, daca nu zicea Anasol nici nu stiam sa te felicit . Mai intra pls cand poti simai pune-ne poze cu frumusetea ta, am vazut ceva din vara si tareeee mi-au placut.
Bianca sunt super pasta de modelat cu Thomas si noi am luat mai demult cu personajele sin desenul ala animat Nady ii zice in Romania pe Minimax aici e Oui Oui a fost f incantat de ele.
Catalina sa iti traiasca minunile, Bia e mare de tot nici nu imi vine sa cred cat a crescut. Larisa e ca o papusa mica iar tie iti sta minunat intre ele, arati f bine ca intotdeauana, bravo tie . Salutari de la noi si sanatate multa printeselor tale.
Astazi sta si piticul cu mine ca i-am facut tarziu programarea la gradi si pe azi nu mai erau locuri. Am dormit amandoi pana la 10 eu am mai recuperat ceva din oboseala, acum ne jucam si uitam la desene, e tare incantat ca a ramas cu mine .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumim de urarile de pe forum, mail, mess, tel si sms!!!
Aseara am sarbatorit cu 2 perechi de adulti, marco a fost incantat de cadouri (sper sa reusesc sa pun poze). la gradi l-au felicitat si cantat, poze, suculet...el statea ca bolferul si manca din tort.
S-a culcat la 1 azi noapte, de abia s-a trezit pt. gradi. a si adormit in masina, mi-a zis clau.

Am fost si noi la eco, bb e ok, mai maricel putin, are tot ce-i trebuie (voi pune filmuletele si pozele), se misca la greu, si-a dus mana la cap, statea la plaja...ne-am distrat teribil cand l-am vazut.
DR. nu se pronunta 100%, dar se pare ca tot va fii. Imi venea sa plang de ciuda...asta e...sanatos sa fie.
Cica la varsta asta a sarcinii se pot confunda labiile cu outele....dar parca erau prea mari totusi...eu inca mai sper....poate in februarie vin cu alte vesti...daca nu....voi avea o iubire tripla de la toti baietii mei.
Analizele mele sunt ok, toxo, hep.B si C, HIV negative, doar ca am o anemie mare si m-a prescris si fier.

revin imediat.

_
Gio11+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Ioan/ioana si derivate din ele!!!
IOANA de anymony!!
IOANA de March!!!
IOANA ILINCA de Irinel!!!
DARIA IOANA de mami Deea!!!
IOANA din Bistrita!!!
IOANA (Pufumic)!!
OANA(Bombo)!
DANI de Bianca, NELU sot al Biancai si SANDRA fetita de bianca!!!

incerc acum sa incarc filmuletele de la eco, sunt filmate cate 35'', dar sunt enorm de mari. sa vedem acum daca le incarca.

_
Gio11+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput