LMA!!!Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 ( 309)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

netza gagici,
teolinda asa ma bucur ca ai scris, ce face nicholas?povesteste-ne de el mai mult....si pozemulte vrem.....
giova- are si dav tot asa pista cu 2 masini de formula 1, e poawer rangers a lui, am dat 100 lei pe el,....a fost tare incantat de el, dar tati s-a ocupat cu montatul jocului era cam dificil pt dav sa-l monteze el,.....sau poate a vostru e alt joc, mie asa mi s-a parut ca ar fi acelasi.....
silvi lasa ca nu se prinde epidemia de voi, nu gandi la ce-i mai rau...
ianis- e la bunica la iasi, l-am dus sa fac si io azi curat in toata casa, ca e jale, si maine vine preotul catolic cu sfintirea acselor si am si musafiri maine...
anymony- imi pare rau ca nu am mai ajuns cu david, nu am avut masina la dispozitie.....mi-a luat-o grasu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am vazut si eu pozele de puse de Giova, super toate Marcolino e un simpatic si un strengar
Anasol ai scapat c Dav cu tusea, chiar vroiam sa te intreb. Alain a ramas cu ceva secretii bronsice de care nu mai scapa, rar tuseste dar expectoreaza cand o face ma dispera ca imi vine sa il duc iar la analize

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

silvi- de tusit nu prea mai tuseste , decat ra, are in schimb dimineatza secretii urate, galbene si multe dar il aspir cu BB si toata ziua numai are probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor sarbatoriti ieri

Sanatate tuturor si indeplinirea cator mai multe dorinte

nu am vrut sa omit pe nimeni si m.am gandit ca mai bine va urez asa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasol am inteles, Alain mai rupe cate o tuse din cand in cand si ma dispera cand aud ce secretii mai are. II dau acum Stodal si sper sa vad ceva imbunatatire.
Vreau sa va zic ca am niste vecini chiar deasupra mea dusi rau cu capul cred au pus o muzica, chiar cand il culcam pe Alain de duduiau peretii la propriu, asa tare nu am mai auzit never . Imi era cumva sa ma duc sa le bat la usa oricum nu ar fi auzit da sincer simteam ca imi creste tensiunea.... Doamne ce oameni dusi si au si ei 2 copii unul mai mic ca si Alain si unul cred ca cu un an mai mare , saracii copilasi in ce muzica si circ stau cateodata....Noroc ca si-au stricat scula de difuzat in vreo 10 minute l-am auzi "urland" nervos si acum e liniste.
Merg sa ma pun sa fac o pizza pe cand vine al meu sot, fac aluatul deocamdata.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

am facut si io o caratenie luna, am profitat ca ianis nu e, cu dav ma descurc altfel, il mut din camera in camera, am facut ordine si la haine prin dulapuri, ca era o jale amara.....acum sa vad dak adorm pe strengarul asta de dav.........
de mancare io nu am facut nimik, io sunt in continuare la cura, pt dav am o ciorba de gaina de tzara de ieri facuta....si am niste pulpitza facute, fac un piure si gata, restul de astea de aperitive, semipreparate.grasu mananca la serviciu si seara ceva usor pe acasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna seara, stimate doamne si srengari spridusi,

LA MULTI ANI BIA ( spune-i lu' mami sa intre si sa ne zica cum a fost de ziua ta), RAISA, MARCO, DAVID SI MATEI!!!! SA AVETI PARTE DE BUCURIIIIIIII, DE SANATATE SI DE CLIPE MINUNATE ALATURI DE MAMI SI DE TATI!!!!

LA MULTI ANI PENTRU IERI PENTRU TOTI IONII SI IOANELE (parca 2 detinem in dotare, gresesc?)

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani!!!!!!!! Ioanelor si Ionilor

Cuscra, nici eu n-am reusit sa ajung aseara la Any; Sabi a dormit pina la 19.30 pentru s-a culcat tirziu, abia pe la 17, si nici Sorin nu era acasa sa ne duca cu masina.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

am citi ceva, nugluma...si poze am vazuuut gramada....deci, sa vad daca mai imi aduc aminte ce vroiam sa scriu....

bianca referitor la obiceiul"dat la grinda" este excat cum ti-a zis cosmi, insa am o mica mentiune: este un obicei oltenesc pe care il "exercita " mosii copilului de botez in prima zi a anului. copilul se da la grinda in cadrulm unei usi, se pune colacul pe cap cu ce a zis cosmi, iar sub pe covor se pune un cutit....nu ma intreba de ce...chiar nu stiu....iar mosul ii fade urarile de rigoare: ca sa fie sanatos, sa creasca inalt ca bradul, puternic ca stejarul....chestii de-astea nu cred ca e ceva stas.

zici ca sunt reduceri la metro?! ma tenteaza si pe mine, dar nu as vrea sa mai iau atatea jucarii...pana la urma va ajunge de nu se va mai bucura f tare daca ii iau o masina simpla-simpal care sa nu faca nimic....de exemplu. va prefera numai pe cele mai complicate.

eu zic sa-i iei lui dani patut si mocheta sa aiba si el camera lui...sa aiba loc cat mai mult de joaca cu jucariile multe multe care le-a primit.

spor la invatat in continuare? ai terminat cei 8 l de ciorba?

cata eu ma bucur f mult ca ai scris!!! f mult!!! ti-am vazut printesele frumoase foc! bia este intr-adevar f incantata de hainutele noi de la Z, ii sta f bine in ele. ma buucr ca am avut ocazia sa o vad pe issa. nu o vazusem deloc pana acum. ma bucur ca sunteti bine si ca ai decis sa stai 2 ani acasa. era si pacat avand in vedere ca s-a reluat aplicabilitatea procentului de 85% din salariu. eu regret f tare ca nu am stat cu edi . dar nu aveam cum. avem rate f. mari .
cand mai ai timp si vrei sa vorbesti cu noi, te asteptam cu f mare caldura, ca intotdeauna. ce mai fac alina cu ayan?

giova v-am vazut si pe voi!!! f frumos v-ati distrat de sarbatori cu ai vostri la alba!!! erati o gramada mereu prin poze. cred ca se bucura tare mult cand veniti! sunteti cam cum suntem noi prin bucuresti....cam singuri pe aici si in craiova "acasa" si "in familie". frumoase cadouri a primit marco de ziua lui! e bine ca au iesit bine analizele tale, cat de bb...inca mai poti spera.( vorbeste cat mai mult cu ea si roag-o s afie fetita) eu am sperat pana in ultima clipa ca s-au inselat toti dr si toate echografele. insa oricum eu pe edi il consider fetita mea....si sa stii ca e cuminte si scumpic ca o fetita.

silvi v-am vazut si pe voi, frumosilor! iar tu mami ce spui acoo ca esti plinutza! esti o femeie f bine! trebuie sa ne intre in capca nu mai suntem nici pustoaice de 18 ani trase prin inel. daca sotii nostri ne plac si sunt innebuniti dupa noi, asta conteaza!( asa ma consolez eu)aaaa, f frumoase costumele de mos craciun, ati trait din plin atmosfera craciunului!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

anasol sa-i treaca lui david secretiile cat mai repede eu incerc cu vibrocil mereu cand are sebi secretii galbene, ii fluidifica secretiile si scapa repede de ele .(slava domnului ca in iarna asta nu mi-ar racit niciunul). si ce cura de slabire tii? eu iau clarinol de la walmark, sa vad daca e bun.

Mergi la inceput