Puiuti de randunici 2008! (177)
Raspunsuri - Pagina 20
clauclau spune:
Hai ca am inteles gresit Daciana...credeam ca vrei sa pui la semnatura, nu in listuta.
Da, trebuie sa se logheze o randunica cu userul si parola si intra si adauga in listuta.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Daciana, ca sa iti apara la semnatura, trebuie sa pui link-ul acolo din profil personal...hai ca eu nu am apucat sa citesc , daca pui tu link-ul nu-l mai caut in urma. Eu stiam ca trebuie sa urmezi aceeasi schema de vaccin cu (,) care ai inceput...nu poti schimba dupa unul sau mai multe vaccinuri...Dar poate ma insel eu... mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca. Sufletica si Gurita! |
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Simo, da, si noua tot asa ne-a spus pediatra ca o sa facem aceeasi schema de la inceput pana la sfarsit...Nu se poate altfel!

Sufletica si Gurita!
luny spune:
clau
are sens ce spui tu, si am incercat si asa, sa-l linistesc eu, sa-l mangai, sa-i vorbesc incet..nu merge, stie ca-s eu si face si mai uart ca nu-i dau san, se zvarcoleste, plange tare si o tine asa muuult, nu 2 min ca Rebe...asta e, poate nu e momentul inca..cert este ca nu vrem sa-l traumatizam cu insistentele cand clar nu merge..e groaznic sa vezi cum plange sfasietor si sa simti ca e cheia la tine si nu i-o oferi..
A mai aparut o idee: maine noapte merg iar la mama sa dormim acolo..il punem pe Mufa cu ea in camera, si eu cu sor-mea..mama a spus ca de revelion, cu ea, a plans, s-a foit, dar nu asa de groaznic ca aseara. Vreau sa repetam figura ca test, iar daca face iar urat, voi fi acolo, in cealalta camera si ma duc imediat la el!..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Puzzle-ul l-am terminat de mult, am iesit la plimbare, am inghetat, am papat, ne-am culcat....
si tot nu m-am prins cine ar veni maine la intalnire!
Naty, Nicol, Mimo....si atat??
Stela, Clau, Luny, Valentina, Ursuleata, Kya, Bitza, Ariel, CCris???
Pe Olga o iert ca e cu muci, desi io cel putin nu vin cu copiii!
pe vremea Ilincai ROr-ul nu era gratuit, l-am facut cu bani! Pe vremea aceea recunosc ca nu mi-am pus atat de multe probleme daca sa i-l fac sau nu!
Dintre suplimentare Ilincai i-am facut anti-hemofilus B si antihepatita A!
Nu vreau sa ii fac antivaricela si nici antipneumococic( fara sa am argumente foarte bazate!)
poate ca Seb ar fi putut beneficia de Prvenar avand in vedere otitele lui, dar, pe de alta parte, Pneumococul lui era unul rezistent, deci ma indoiesc ca vaccinul l-ar fi protejat!
in plus, acest Prevenar mi se pare infiorator de scump!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
tuchi
eu nu am cum sa vin ca Liv lucreaza, si noi trebuie sa mergem la mama sa dormim acolo, ptr inca un test cu Mufa...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Tuchi, nu se prea arata amatori
E lumea inca in vacanta, in sanul familiei, la munte ...ofof
Eu zic sa amanam iar sau sa stabilim de acum pentru sambata viitoare ,vreti?![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Nici nu v-am zis ce musafiri nepoftiti am avut azi
Au venit socrii , direct la usa cum le sade lor bine
Kya stie ![]()
Eram toti in pijamale si nici nu ne-am sinchisit...o Doamne, bine ca au plecat tot asa instantaneu precum au aparut
Dintre perle citez "nu toti oamenii sunt asa cumsecade ca noi care avem grija de cainele vostru"
cicalaceacichicea ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
Doamne, bine ca soacra sta la 500 de km departare, si cu greu vine si daca o rog foarte mult!
Vad ca miscarea e slabuta....reprogramam pentru sambata viitoare, sa aiba toata lumea timp sa se gandeasca, da?
Surubelul s-a trezit si e cam caldut...mai stau juma' de ora siii bag termometrul!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Da, tocmai de-asta nu ziceam nimic de intalnire, suntem inca toti acasa si in fiecare zi mergem la plimbare prin te miri ce locuri. Suntem inca in atmosfera de sarbatoare
...si eu zic ca ar fi mai bine saptamana viitoare.![]()
Luny, ai dreptate, e tare greu...sper sa iasa bine diseara la mami tau.
Mimo, bine ca a trecut!![]()
Tuchi, pup Surubelul sa ramana doar caldut si sa n-o dea in febra.

Sufletica si Gurita!