Puiuti de randunici 2008! (177)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Nicoleta, nici eu nu ii dau fier Rebeccai, nu mi s-a recomandat...Vigantol, atat!
Rebecca abia a facut 7,800 kg, dar chiar nu ma stresez, fata e argint viu, nu sta locului o clipa, e plina de viata ...Acum nu mai vrea nici un gram in brate, plange cand o luam, misuna intruna pe jos, se plimba prin toata casa. De dormit nu doarme bine , doar suntem mai bine ca alta data si mai bine decat Muffa, dar nicicum sa doarma toata noaptea sau macar jumatate.
Luny, imi pare rau ca nu a mers azi noapte, mai incercati,pana la urma o sa iasa. Si eu as zice ca tot tu trebuie sa-l linistesti dar fara san. Eu asa am facut, numai eu o linistesc in continuare , o mangai , ea plange cateva minute si cand vede ca nu-i rost de san se culca la loc. Apoi se mai trezeste iar peste vreo 2 ore si tot nu-i dau san.Dar sunt intotdeauna langa ea sa o alin, ii vorbesc si o mangai..., doarme cu mine in pat, altfel nu reuseam sa fac asta cu ea, adik sa nu-i mai dau noaptea sa suga. O singura data pe noapte ii dau biberon si atat. Dar de dormit legat tot nu doarme nici ea, insa am scapat de tzatzaiala de noapte, ceea ce este mare lucru. Mult, mult succes si tie, intr-un fel sau altul trebuie sa reusesti si tu. Stiu ca e usor pentru noi sa dam sfaturi, dar in realitate nu este asa...Numai tu sti ce greu este...si ti se rupe sufletul sa vezi cum plange dupa tine si dupa san. Eu zic sa planga doar dupa san, nu si dupa tine ca e prea mult pentru el. Incearca sa-l linistesti tu noaptea, sa vedeti daca merge asa. 

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Tuchi, eu votez Plaza, orice ora ziceti. Claudia, mami de Daciana, ca ma inttrebai...eu si asa ma strepezesc toata si la schema obligatorie de vaccinare, pe aia o accept ca trebe, dar si asa exista o mare suspiciune ca problemele Iuliei au fost agravate, daca nu chiar cauzate, de componenta pertussis din DTP. Cat despre vaccinarea impotriva bolilor copilariei, eu una nici sa nu aud de asa ceva. Eu le-am facut pe toate, mama nu m-a ferit nici cand erau epidemii, am imunitate naturala si cu ea am consultat si la camera de garda de nenumarate ori si oreionuri si rubeole si varicele...eram chiar chemata de colegii neimunizati sa consult in locul lor ca sa nu ia boala. Chiar, habar n-am daca ROR e sau nu in schema obligatorie -cred ca da- pt ca vreau sa-l refuz. Am mai tot scris de asta, inclusiv pe un alt topic de pe DC. Una e sa te vaccinezi ca sa previi boli grave sau potential mortale (tbc, tetanos, hepatita B etc) si alta sa ajungem sa ne vaccinam pt orice boala, facand o varza din sistemul nostru imunitar; si apoi sa ne mai miram de ce ne tin racelile o luna, de ce se face cancer la varste incredibil de tinere, de ce exista atata rezistenta la antibiotice, etc. Despre vaccinul Gardasil, anti-cancer de col, de asemenea nici nu vreau sa aud; minim 10 ani de acum incolo. Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
is pi acelasi principiu....dar am intrebat...pt boli urate ce pot fi prevenite sunt de acord cu vaccinarea..dar pe cele ale copilariei..ce sa zic....asa citisem ca dc le face imunizarea se realizeaza pe toata viata, dc facem vaccin imunizarea ii scurtata in timp...adica reo 20 maxim...plus dc nus e fac bolile pana in adolescenta, adica cam 14 ani se fac vaccinari atunci...
si la voi exista o suspiciune ca lipsa pofetei de mancare a Dacianei a fost cauzata de vaccinul de 2 luni, cel obligatoriu, mai precis polio dat pe gurita...cica ii prea agresiv cu sistemul digestiv al bb-eilor..si sunt copii mai sensibili si copii care suporta mai bine...s-a confirmat banuiala dupa vaccinul de 4 luni. era pe tratament pt pofta de mancare: peritol, dupa o sapt ajunsese la 150-180 ml de lapte la fiecare masa..dupa vaccin a scazut brusc in 3 zile la 50 ml de lapte la 4 chiar si 5 ore....asa ca la 6 luni i-am facut infarixul...nu din cauza frbrei..ci din cauza pieederii apetitului dupa vaccinare. dr mea de familie mi-a zis ca e imposibil pediatra mi-a zis insa ca e ffff posibil asa ceva...dupa infarix mi-a mancat fffff bine..si chiar de nu a pus 1 kg pe luna am fost multumita ca mananca...
iar intru sa ma plang...
ms de raspuns

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Simo27 spune:
dr mi-a zis sa-i dau fier!nu i-am dat dupa capul meu!si nu cred ca ii face rau,mai ales ca el este grasut!in fine...
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Am umblat azi o jumatate de zi sa-i caut lui Razvan un CD pentru PSP cu Ben 10. Stiam ca se gaseste in Carefour, dar singurul deschis era taman in Militari si nu-l mai aveau!!! In rest, celelalte erau inchise, Orhideea, Colentina,Vitan. Am mai trecut si prin Auchan-ul din Militari care am vazut ca nu este terminat si arata mic si deprimant...Asta este, mai incercam si maine, am aflat intre timp ca-l au in Colentina, dar aia deschid maine...
Stela, ati fost in Piata de Revelion?? Ce fain, pana acum 2 ani mergeam si noi si era atmosfera misto
Sufletica si Gurita!
neliaCris spune:
vitaminele sunt homeopate...eu sunt pro vitamine....in genere...daca astau si ma gandesc laptele praf din ce e facut?calciu toate nebunelie.toate de la A la Z .UN INTREG COCTAIL DE VITAMINE...credeti ca si cele homeopate sunt "interzise"nu cred...
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Eu nu-i dau fier copilului. Ca nu mi-a zis nimeni! Mai e cineva care nu da? Nelia, copilul tau este foarte bine! Nici eu nu i-as da vitamine. Dar depinde ce zice si medicul. Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008) |
eu ii dau dar a iesit un pci de anemie la analizele de la 5 luni jumate de atunci ii dau am mai facut ceva pauze cdar pana la 1 an, are oricum ii gata, o sa ii tot dau. pe urma doar dupa analize...
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
clauclau spune:
Si la noi a existat suspiciunea cu problemele de somn pe care le-a avut...si le mai are. Astea au inceput fix dupa vaccinul de la 4 luni ( eu atunci ziceam ca odata cu diversificarea dar de fapt nu avea legatura), pana atunci sufletica dormind bine de altfel, se trezea ca nou nascut doar de 2 ori pe noapte pentru laptic. Dupa vaccinarea de la 4 luni ( Pentaxim si Euvax ) a inceput sa se trezeasca din ora-n ora si apoi la lumatate de ora. Asta pana acum vreo 2-3 saptamani...acum doarme chiar si 2-3 ore legat. Inca nu-i bine dar tot este ceva, eu sunt multumita ca mai apuc si eu sa dorm putin cu ea...
Sufletica si Gurita!
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui clauclau Si la noi a existat suspiciunea cu problemele de somn pe care le-a avut...si le mai are. Astea au inceput fix dupa vaccinul de la 4 luni ( eu atunci ziceam ca odata cu diversificarea dar de fapt nu avea legatura), pana atunci sufletica dormind bine de altfel, se trezea ca nou nascut doar de 2 ori pe noapte pentru laptic. Dupa vaccinarea de la 4 luni ( Pentaxim si Euvax ) a inceput sa se trezeasca din ora-n ora si apoi la lumatate de ora. Asta pana acum vreo 2-3 saptamani...acum doarme chiar si 2-3 ore legat. Inca nu-i bine dar tot este ceva, eu sunt multumita ca mai apuc si eu sa dorm putin cu ea... mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca. Sufletica si Gurita! |
la 2 si 4 luni i-am facut vaccinurile din schema obligatorie...abia apoi am cumparat..
daciana.t spune:

haide-ti cu pagina 20.....sa incepem crenguta noua....
ca sa imi para povestea nasterii il listuta trebuie sa trimit mesaj cu link catre "randunici"?
clauclau spune:
Daciana, ca sa iti apara la semnatura, trebuie sa pui link-ul acolo din profil personal...hai ca eu nu am apucat sa citesc , daca pui tu link-ul nu-l mai caut in urma.
Eu stiam ca trebuie sa urmezi aceeasi schema de vaccin cu (,) care ai inceput...nu poti schimba dupa unul sau mai multe vaccinuri...Dar poate ma insel eu...
Sufletica si Gurita!