Puiuti de randunici 2008! (177)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Din pacate ROR este in schema de vaccinare obligatorie si se face la 1 anDoar ce am intrebat doctorul si mi-a confirmat ...asta pt ca nici eu nu plac acest vaccin deloc si mi se pare un abuz obligativitatea de a-l face Insa traim in Romania unde se experimenteaza obligatoriu totul pe noi Parerea mea

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Din pacate ROR este in schema de vaccinare obligatorie si se face la 1 anDoar ce am intrebat doctorul si mi-a confirmat ...asta pt ca nici eu nu plac acest vaccin deloc si mi se pare un abuz obligativitatea de a-l face Insa traim in Romania unde se experimenteaza obligatoriu totul pe noi Parerea mea

Si a mea

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Vladut de Bubu!

Tuchi am ras cu lacrimi!

Luny, nasol! Iti doresc muuuuuuulta rabdare.

Ziceti ca bantuie varicela? Brrrrrrrrrrrr, ca eu n-am facut-o si s-o fac la 30 de ani chiar nu-i o fericire!
Am trecut o data ca prin urechile acului pe langa varicela inaintea bacului. A venit o colega (a se citi o inconstienta) cu varicela la scoala cu o luna inainte de bac. Statea chiar in fata mea. Inca nu era evident ca are boala dar ea stia bine (si ma-sa care era medic) ca nu facuse boala si fratele ei era acasa cu varicela... deci toate sansele s-o faca si sa ne o aduca si noua. Nu a venit mult la scoala dar suficient cat s-o imparta. Colega din spatele meu a luat-o. Eu am scapat. Inca nu stiu cum am reusit performanta la ce prapaditura de sistem imunitar posed. A fost singura data-n viata cand sistemul meu imunitar s-a comportat ca un gentlemen. O fi avut legatura cu Brohovaxomul facut in toamna?!

Simo 13 kg????????????????? WOW.
Nepotik are 2 ani si 3 luni si n-are atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gata, a descoperit si Iulia pasiunea pt fire si cabluri, a reusit sa le desprinda pe unele din cuie si rodea la eleIn noua casa randunoiul are misiune sa nu mai lase niciun fir pe dinafara. A, ceva interesant, ca eu nu stiam: zicea ca acum se poate pune o protectie impotriva prizelor chiar din panoul electric si nu mai ai treaba si vrea sa faca asta in casa noua. Bun, ideea e ca tot va trebui sa o invat sa nu bage mana in prize ca Doamne fereste, merge in alta parte si, invatata de acasa unde nu se intampla nimic, le-ar putea baga

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Fetelor,voi ce ii dati copiilor vostrii de au 13 kg,ca poate eu gresesc cu ceva...al meu are doar 8,400 kg...arata binisor nu pot sa zic ca e doar oase,chiar are si carnitza la manute ca le pup mereu...nu stiu ce sa ma mai fac...
La mine deviza se pare ca e "mami creste cristi scade"...
Dati-mi si mie un sfat.oricum se pare ca laptele de mama a foat cel mai bun aliment poate de aia e micutz dar s-a nascut destul de marisor...3460gr....am inceput sa ii dau vitamine..poate nu sunt cela mai bune aici in italia sunt RExorubi...SA II DAU ALTELE PENTRU POFTA DE MANCARE?
imi scrieti si voi la masa de seara ii dati iar manacare sau cereale cu lapte sau ce ca sunt terminata...,tre sa ii dau carnitza mai multa,cereale ii dau ,dar tot nu se ingrasa...
ASTEPT...

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nelia nu te mai stresa ca are ff bine greutatea..eu nu i-as da vitamine asa usor..chiar mi-a prescris pediatrul si nu i le-am dat...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nelia,eu nu ii dau non-stop mancare!la el pe primul loc e lapticul!dimineata papa fructe cu o cupa de cereale,apoi laptic si sominc,legume cu:- pui-vacuta-oua-ficatel-,si cateodata ii dau doar legume simple fara carne,apoi iar laptic si nani,seara-iaurt sau cereale si laptic inainte de nani!se mai trezeste cam de 2 ori pe noapte si papa lapte!atat!nu il indop,ca sa fie gras!dar,vad ca asa e felul lui!ce sa-i fac?sa-l pun la dieta???
eu zic sa nu te stresezi,fiecare copil are propria dezvoltare!
facand comparatie intre David si Sam:David la nastere 4100kg,Sam 4300kg,deci diferenta prea mare nu a fost!David la 1 an,avea 12 kg!Sam la 10 luni are 13 kg!David nu manca,nu bea laptic,nu dormea,era mai agitat...Sam papa bine,lapticul il bea,doarme si e linistit!DECI???aceleasi conditii,aceiasi parinti...Copii diferiti!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cat despre vitamine,clar nu i-as da!
ii dau fier si vigantol!numai ca fierul il cam constipa,si cum avem probleme cu ,nu prea ii dau mereu!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Da adevarul ca bebelul nu e un porcusor sa il pui la ingrasare sa il tai de craciun,dar mie imi plac copii grasuti un pic...sunt eu defecta dar macar vreau sa stiu ca am facut tot ce mi-a stat in puteri...sa fie bine...nu stiu cum ter sa fie un copil mai slab sau mai gras...adevarul fete e ca voi ati avut un atu....lapticul vostru...s ieu l-am avut dar nu am stiut sa profit de el...dehh
tineretea bato vina..nici nu stiti cat ma cculpabilizez(daca asta e cuvantul)ca nu i-am dat lapte....am avut fara numar...chiar am avut colostru de la 5 luni jumate....dar nu stiam ca daca nu ii dai non stop la cerere il pierzi...eu ii dadeam 1 data apoi cand ii era iar foame ii dedeam lapte praf ca sanii mei erau sange gol...apoi ma mulgem la 3 ore apoi la 3 ore lapte praf...apoi am venit in italia si m-am pierdut pe la 10 zile si i-am dat doar cu biberonul...a crescut fr bine pana am inceput diversificarea la 4 luni...poate trebuia sa o inceo si eu la 6...sunt trista...bine macar ca e sanatos si in afara de muci nu mai are.si dureri de gingii...
aveti drepatete dar cam o data pe luna ma crizez asa si apoi imi trece..

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu nu-i dau fier copilului. Ca nu mi-a zis nimeni! Mai e cineva care nu da?

Nelia, copilul tau este foarte bine! Nici eu nu i-as da vitamine. Dar depinde ce zice si medicul.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput