Puiuti de randunici 2008! (177)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

VLADUTZU

Luny eu ti-am zis cum face Antonia.Cand sunt eu acasa simte,chiar daca nu sunt langa ea, nu vrea bibe cu lapte orice ar fi face urat,in camera cu ea cum ai stat tu cu Muffy nici nu poate fi vorba, macar de ai fi plecat putin in sufragerie.Drept dovada ca de Rev nu ai fost langa el si s-a conformat.Mai incearca si asa cum ti-am zis sa pleci din dormitor cat timp Liviu incearca sa-l adoarma.SI faci chestia asta o singura data pe noapte,adica la una dintre treziri dupa cateva zile chiar o saptamana de doua ori.....s.a.m.d pana nu ii mai dai noaptea.Iti spun asta din experienta unei prietene cu baietelul ei care era identic Muffy tzatzano dependent.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Olgutz, cred ca-l voi vaccina si pe Bubu, dar mai tarziu, cand va intra in colectivitate. In anul in care a facut Alex varicela a fost o epidemie fff puternica, toata gradinita s-a imbolnavit si copiii care nu erau vaccinati au facut forme foarte urate. Nu-ti mai spun ca s-au molipsit si doua colege de-ale mele de la fiicele lor si ce urata este varicela la 30 ani.
In general sunt pro vaccinuri, dar sunt rezervata in privinta celui impotriva cancerului de col. Bine ca mai am ceva timp de gandire pana face Alex 12 ani

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

eu nu prea am timp de scris... Dar va pup pe toate.

ca intreba de noi... Olga, Matei nu mai are muci inca de cand ii dadeam antibiotic, eu insa mai am, o fi de la rinita vaomotorie a mea... insa amigdalele sunt ok. Tu ce ii dadeai Sophiei la 8 luni? Nu mi-a iesit iaurtul de casa... cum mai esti. trecu tusea?

Send, ca ma linseaza...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cata,ce am mai ras...ce comica poti fi!
si noi construim de dimineata un puzzel cu 1000 de bucati,Castelul peles!l-a primit David de Mos de la niste fini,si inca nu l-am terminat
Luny,off,mami cat te mai chinui si tu!
dar ma gandesc ca odata si odata si Mufarinul va tb intarcat!si ce va fi???offf-multa putere!
Cat despre kg lui Sam,e clar ca nu a mai pus asa de mult,adica luna trecuta-la 9 luni avea 12860...dar,oricum e mult!nu arata deloc obez ca e si inalt si ma intreb la fel ca Naty"pe cine o semana??"De fapt si David e inalt,i-am luat niste blugi 116 de 6 ani si a trb sa ma duc sa-i schimb cu unii mar 122,de 7-8 ani!bine,David e slab!
am un Barosanel cantaret.l-am culcat si dupa 5 minute canta de numa

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Stela palpitant Rev ati avut! sa-ti traiasca finutul, e dlagut foc!
olga uitasem sa pun poza cu boyfriendul soramii..nu e cea mai reusita poza..uite una din vara aici noaptea de Rev fara tzatzoneala a fost..ok, dar am recuperat azi noapte!..si clar nu mai fac asa noaptea, ai dreptate, intai trebuie invatat cumva cu bibele..ii dau zilnic deja de mai bine de o luna, apa, ceai, nu vrea...incercam mai nou cu o canita fara supapa..
LA MULTI ANI, Vlad,Alexandra Ileana Amira, Daria, David, Andrei! SA CRESTI MARE SI SANATOS!!
tuchi ce tare esti in noptile de Rev, am ras sa mor, bietul sot! ziceai sa-l linistesc eu...nicio sansa, am incercat, cum ajunge la mine se zbate in asa fel incast sa ajunga la san si urla si mai rau daca nu ii dau! d-aia il puneam pe Liv, ca el nu are san sa-l simta
bitza m-am gandit si la ce ai spus tu...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cami ! Asa gandeam si eu! Voi? Cum mai e Bubu?

Nicoleta, nu mai stiu ce ii dadeam la 8 luni...nici nu mai stiu cand i-am dat carne prima oara O singura data am facut branza in casa, din iaurt. Se pune la prins 1L lapte de vaca nedegresat, fiert si racit, inseminat cu iaurt simplu. Se lasa la temperatura camerei de seara pana dimineatza. Cand s-a inchegat se pune pe foc mic fara sa fiarba. Cu cresterea temperaturii se va aduna cheagul si se va separa zerul. Se ia de pe foc si se strecoara (cu tifon pus in strecuratoare). Iese super bun! Dar cum lenea mea e mare in general, am preferat sa ii dau branzica 365 de la MegaImage, are acelasi gust, e la fel de cremoasa...

Cata, eu mi-s racita, nu stiu daca e cazul sa vin, sa nu va virusez...

Ma duc la bucatarie!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Stela palpitant Rev ati avut! sa-ti traiasca finutul, e dlagut foc!
olga uitasem sa pun poza cu boyfriendul soramii..nu e cea mai reusita poza..uite una din vara aici LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Wow, mai dar chiar e frumusel foc ptiu-ptiu ...are dreptate fata !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, eu votez Plaza, orice ora ziceti.
Claudia, mami de Daciana, ca ma inttrebai...eu si asa ma strepezesc toata si la schema obligatorie de vaccinare, pe aia o accept ca trebe, dar si asa exista o mare suspiciune ca problemele Iuliei au fost agravate, daca nu chiar cauzate, de componenta pertussis din DTP. Cat despre vaccinarea impotriva bolilor copilariei, eu una nici sa nu aud de asa ceva. Eu le-am facut pe toate, mama nu m-a ferit nici cand erau epidemii, am imunitate naturala si cu ea am consultat si la camera de garda de nenumarate ori si oreionuri si rubeole si varicele...eram chiar chemata de colegii neimunizati sa consult in locul lor ca sa nu ia boala. Chiar, habar n-am daca ROR e sau nu in schema obligatorie -cred ca da- pt ca vreau sa-l refuz. Am mai tot scris de asta, inclusiv pe un alt topic de pe DC. Una e sa te vaccinezi ca sa previi boli grave sau potential mortale (tbc, tetanos, hepatita B etc) si alta sa ajungem sa ne vaccinam pt orice boala, facand o varza din sistemul nostru imunitar; si apoi sa ne mai miram de ce ne tin racelile o luna, de ce se face cancer la varste incredibil de tinere, de ce exista atata rezistenta la antibiotice, etc. Despre vaccinul Gardasil, anti-cancer de col, de asemenea nici nu vreau sa aud; minim 10 ani de acum incolo.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Naty
Ai tu dreptate ca s-ar putea 5Mai sa se faca pana incep eu dieta Dar acolo nu asa scria Scria pana pe 5 (ianuarie adica) pauza sau inflexiune in vorbire sau virgula o fi? nu stiu si apoi:
"mai ai voie sa gatesti"
Cat priveste semanatul Iuliei , eu am vazut un filmulet cu Iulia in picioare in patut , filmata de tine prin usa intredeschisa...in care ea bolborosea ceva sau radea nu mai stiu si pot sa spun ca e alta Iulie cand vorbeste fata de cea care tace ...cred ca are ochii tai si gura de la tati...cred
Si cum vad ca Olga a inseminat laptele cu iaurt ca sa fac branza , ma retrag din nou si sa va gasesc sanatoase pe toti: Olga, Antonia, Bubu de Cami, Nicoleta, TOTI da?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Salutare!

Se pare ca a fost o noapte mai usoara,dintisorii inca nu si-au facut aparitia, dar cred ca Olgutz are dreptate, faza cea mai grea a fost acum 2 zile, probabil cand strapungeau osul, acum e cat de cat un pic mai linistita.

Am citit tot, dar nu poci sa scriu mai mult ca asteptam niste musafiri si tre sa ma fac ca o ajut si eu pe mama soacra. Oricum , o sa mai trag un ochi p-aici.

Voiam sa spun , pana nu termina Cata puzzle-ul ca ma incsriu si eu la intalnire maine, chiar am nevoie sa ma relaxez dupa ultimele zile, si tare mi-ar placea sa le cunosc pe Tuchi si pe Mimo.

Edit : mie mi-ar conveni mai mult Unirii ca imi e mai aproape dar daca hotarati la Plaza, e ok si asa, sper sa stiu sa ajung, mai ales daca oi veni singura.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput