Puiuti de randunici 2008! (177)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

N-am apucat sa citesc tot, doar am vazut ceva de intalnire maine?
Eu vin, dar cu tot cu Sanziana, ca nu am cu cine sa o las. Nu o sa pot sa stau mult, dar vin sa va vad ca mi-e dor de voi.

Haideti fetelor, mobilizarea!!

Daca e Plaza, e si mai bine ca tot vroiam sa dau o raita prin magazine.

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchi, sper ca e doar incins de la somn [pumnii stransi]
Claumai pui o data linkul cu pozele de la Craciun te rog? plspls
Bubuiata corectiile la prajitura alba-ca-zapada Ai scris 9 linguri de faina in loc de zahar pudra (la ingrediente aluat) si apoi iar faina ...la crema ai scris zeama de la 3 lamai dar n-ai precizat marimea lamailor ....eu am stors 3 lamai cat portocala de exemplu si am obtinut o tona de suc ...noroc ca nu l-am pus pe tot ca iesea salata in loc de crema
La foi am pus mai multa faina, nu stiu de ce dar cu cantitatea scrisa in reteta era moale rau aluatul, nu se putea intinde
Cantitatea de crema obtinuta , din punctul meu de vedere, nu e suficienta Eu, daca as mai face aceasta praji migaloasa, as face 1 data si jumatate cantitatea de crema EU si poate Ionel Vasile de Tuchi
Cam atat, in rest f buna
Reteta de curcan cu poze cu tot (ca am facut, cum m-ai rugat ) o voi incarca eu la un moment dat dar acum parca nu mai vreau nici sa vad nici sa povestesc despre mancare.De ce oare?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Saptamana viitoare vin si eu, fara cupil!

Vecinii mei care in a doua zi de Craciun credeam eu ca isi pun gresie, de abia azi, in a doua zi a anului, sparg mozaicul cu bormasina Nu va dati seama in ce zgomot suntem

Luny, cati ani au copiii aia ( soruta si frumuselul )? Zici ca au 18 ani....

Nico, nici eu nu ii dau fier, nu mi-a spus nimeni sa o fac...

Cata, sanufiefebra sanufiefebra sanufiefebra!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Poftiti la Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Se raceste, e marait, cred ca ii ies masele!

Eu as trage maine o fuga prin Plaza, mai ales ca randunoiul e pregatit psihic oricum!
Mimo, lui Ioan Vasile nu ii place crema de lamaie, luiii place numai VANILIA!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput