Puiuti de randunici 2008! (177)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

OK, dar data viitoare macar o epidurala ceva ...

am zis ca suport..am suportat tot travaliu fara sa ma plang deloc...eram pregatita pt asa ceva...nu eram pregatita pt final...ala a fost mai rau...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Gata, se pare ca s-a linistit de la supozitor, doarme de vreo juma de ora.

Va multumesc din suflet tuturor pentru urarile de sanatate la adresa micutei mele

Claudia - i-am dat nurofen ca ii dau la 8 ore cate 4,5 ml(dr nostru imparte greutatea copilului la 2 si rezulta cati ml de nurofen ii dam,iar noi avem 9,2 kg), dar se pare ca durerile sunt mult prea mari-SUNT 3 DINTI ODATA se vad foarte clar sub gingie, sunt 100% sigura ca de la ei e-numai ca se incapataneaza sa iasa mai repede. Pur simplu nu ma lasa sa ma apropii de gura ei nici macar cu suzeta,de mana sau altceva nu mai zic.E o tortura sa-i dau si nurofenul chiar..

Am vazut pozici cu familie de Ursulet, cu finut si nepotel de Stela, dar din pacate am ratat curcanul lui Mimonix si chiar sunt curioasa...asa ca daca se indura cineva cu un link

Merg sa citesc povestea nasterii Dacianei

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

daciana.t

nicol ma bucur mult ca s-a mai linistit micuta.

Eu v-am pupat. Ma duc la

Mergi la inceput

Emotionanta povestea si parca am si trait durerea ta in timp ce citeam. Dar totul e bine cand se termina cu bine.

Eu fac parte din categoria norocoaselor, cu o nastere super rapida si un travaliu de la cap la coada de maxim 45 minute(la ambele nasteri).Mai recitesc cateodata povestea nasterii mele si atat de tare intru in starea aia de parca abia s-a intamplat..
Edit - era vorba de pov nasterii Dacianei, dar cred ca ati inteles, eu oricum sunt zombi

Mergi la inceput

Somn usor Andreea!

Mergi la inceput

Vad ca ati cam plecat toate la nani, asa ca plec si eu.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Somn usor si de la mine fetelor!Vad ca nu mai e nimeni pe crenguta...

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Nicol ma bucur ca s-a linistit micuta ta!Ce show mi-a facut si Vlad inseara asta ....ne paste si pe noi o serie de dintisori la iveala...Numai cand ma gandesc ce ma asteapta...agitat,fara chef de mancare uf greu mai e...

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

eu mai astept inca idei...sa ma panichez sau nu. intrebam de respiratia lui Luca de la culcare, respira de 2 seri ca un astmatic, dar cand rade in hohote sau dupa o joaca zdravana nu ramane fara aer. sa fie rasfat? ca se intampla numai la maraitul de somn.
ca nu stiu daca sa sun pediatra maine sau pot astepta pana luni, ca de sunat tot o sun sa il consulte.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sunt in zona, mai citesc si eu pe aici... nu prea am ce sa raspund...

Mimo, duamna draga avem si noi o sticla de sampanie cu aur in ea, primita de sot la treijde ani, acu 3 ani deci (sper sa nu expire aurul din ea pan-om bea-o) , e intr-o cutie aurie , nu am indraznit insa sa o deschidem si sa ciocnim . Nici nu stiam unde sa ma laud cu ea, norocul meu ca ati primit si voi una. Ca de gat nu mi-o atarn hi hi. Sa imi spui daca ati baut, mie una mi se pare ciudat sa bei aur...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput