Puiuti de randunici 2008! (177)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuchi,
Am vazut deja pozele si salivez mai ceva ca un Saint Bernard.

Nicol,
Imi pare tare rau ca Antonia nu se simte bine. Multa sanatate!

Olga,
Multa sanatate! Sper ca te simti deja mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Na seara..
In sfarsit termin cu programul de seara si trec la ciripeala ca mi-era dor.
Am fost la spital la sormea azi, e epuizata dar fericita ca a scapat.Cica a avut mari dureri,s-a chinuit destul,tinand cont ca a fost la a 2 a nastere,nu a fost deloc mai usor decat la prima,travaliu de la 3 la 10 dimi.Am vazut bble cateva secunde,e un scump si grasun,blondutz si seamana cu soramea.Iata-lNe-a tras niste strambaturi...
Si nu sunt numai proaspata matushik ci si nashik.
Noi i-am cununat,am botezat-o pe Antonia si acum il vom boteza si pe bb mic care sa doreste a fi Stefan.
Asa ca ne pregatim de botez!
M-am emotionat pana la lacrimi vazandu-l,parca Tea nu ar fi fost asa mica...in clipa cand l-am vazut mi-am dorit un al2lea bb,dar bineinteles mai e pana atunci.M-am emotionat teribil si amintindu-mi ca acum exact 9 luni,eram in acelasi loc cu mari dureri si Tea o mogaldeata bruneta.
Cata,ma intrebai de club.Am zis pas ca nu ne incanta prea tare ideea clubului cu fum,aglomeratie.Nu ca afara a fost mai bine,la -7 grade.Dar am stat in piata revolutiei pana dupa 12 impreuna cu una dintre surori cu barbatsu,apoi am mers la ei dupa care ne-a sunat soramea Sorina,sa ne spuna ca are contractii f dese dar nu-si da seama bine daca sunt semne de nascare,ca a tot avut contractii si in sarcina iar dr are tel inchis.Asa ca am fugit la ea,unde l-am gasit pe barbatsu tremurand,si bine ca ne-am dus noi sa o determinam sa sune la salvare,fiindca nu mai era de stat cu contractii la 4 minute,chiar daca ea spunea:Sunt bine.Si uite asa a decurs Revelionul nostru,dar a fost palpitant si interesant.
Lyvy,moama,-26 grade.
Cami,felicitari pt primul dintos!Felicitari si Ursuletului!
Olgutz,imi pare rau de Sophie-cucuiata.Saracuta cum a inceput anul!
luny,deci mai poate baba,ha??Bv ca te-ai simtit bine si nu ai lasat gandul naspa sa te domine.Felicitari pt Muffy care s-a adaptat situatiei,pana la urma...e un pas inainte!
Cata,frumoase poze.V-ati simtit bine.Si ce aperitiv frumos cu ciuperci vad in poze?Si da neaparat reteta de tort cu mere ca mi-e gandul numai la el.
Eu am facut o praji rapida ieri pe seara,ca parca totusi nu mergea fara dulce.Si a iesit superba.Cu crema de cioco.Dar nu mai e..
Tea aseara a fost cuminte,s-a trezit o data pe la 00.30 si a baut putin lapte,iar artificiile nu au deranjat-o.S-a mai trezit pe la 4 si a mai baut putin laptic si apoi a dat trezirea la 9.Eram zombi.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=131356
cine are timp sa citeasca povestea nasterii Dacianei...
ii cam lunga..

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

La multi ani ,inca o data pentru anul care tocmai a venit!!!!!scuze ca azi noapte am fost fugitiva cu urarile

Bine ai venit pe lume nepotel de Stela sa fii sanatos,si sa le aduci la parinti numai bucurii!!!!!!!!

Nicol imi pare extrem de rau pentru ANtonia, si eu cred cum a zis Tuchi ca nu este numai de la dinti.Si Antonia mea a fost putin racita, si a si ragusit....doctorita mi-a dat tartament dar nu i l-am dat strict numai pe ala....mai mult i-am dat homeogene si osciloccocinum.Da-i si tu Antoniei homeogene ca eu cred ca o ustura mititica rau pe gat.Pisezi o pastiluta(lafiecare doua ore) si o pui intr-o lingura cu putin ceai(eu i l-am luat pe ala de la Milupa cu macese-rosu).

Mimo esti mortala cu sticla de sampanie de gat

SI noi am petrecut frumos de REv.ANtonia a stat cu noi pana la 11.30 dupa care a adormit la tati in brate si am tinut-o cu noi in sufragerie pe canapea pana a venit anul nou sa o pupam,dupa care am dus-o la ea in patut.A dormit pana la 4 cand s-a trezit sa pape tzitzi si in loc sa adorma la loc avea ochii cat cepele.(ca doar nu era sa piarda ea petrecerea din sufragerie )Am luat-o cu noi a chiuit, s-a jucat , a bombanit dupa care iar s-a rupt filmul si a dormit pana pe la 7.30.O sa pun si eu cateva poze.

Lunyai fost cool

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Claudia mami de Daciana sa-ti traiasca bebelina.
Offfff tare ai mai tras si tu.

Fara sa vreau sa supar pe nimeni dar cand aud de asa nasteri si bebelusi mari imi vine sa urlu: CEZARIANA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Am uitat sa va spun ca dimineata, dupa ce l-am imbracat frumos si l-am parfumat , m-am pupat cu el sub vasc
Si "una tare"...a primit mimonixul de la cineva o sticla de sampanie cu foite de aur (cica 23 K) ....adica aurul pluteste in lichid, ca sa ma intelegeti ....ce e asta , se bea sau ce, ca doar v-am povestit ca pe vremea mea nici capsule pentru sifon nu se gaseau
Eu as incerca sa mi-o pun la gat, sa moara manelistii de ciuda

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Stela,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

Cata , nu cred ca are asa mari probleme de la gat, cand a vazut-o dr acum 2 zile a zis ca e doar rosu si eu cred in continuare asta ca nu are febra decat max 37 cu 8 care o tine de vreo saptamana , ca si greva foamei de altfel ,combinata cu kk moale. Plus ca se vad clar cand deschide gura 3 dinti sus unul langa altul care parca mai au doar cat o pojghita sa sparga gingia...offff...cat or mai tortura-o ,ca-mi ajunge de 2 zile de cand sufera mititica.Abia astept sa se termine.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

de ce nu-i dai niste nurofen? eu asa calmez galusca....ca de nu...ar fi vai si amar de capul meu.....pediata mi-a zis ca atunci cand devina insuportabil de maraita sa ii dau 2,5 ml de nurofen...si ii dau...nu imi place sa o vad asa...bine asta nu insemna ff des...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Fetelor,acum am citit tot si am vazut cate urari pt nepotelul nostru finutz.Multumim tare mult.Sunteti extraordinare.Va iubesc.E asa mare bucurie cand se naste un pui.
Moamaa,Luny,superbe poze...tare draguta esti..si ce sexoasa.
Naty,bravo pt atatea bunatati facute,de nu se mai opreste randunoiul din mancat.Bv Iuliei ca a dormit bine in noaptea dintre ani si tie ca nu i-ai stricat asa dulce somn,doar s-o pupi.Bv randunoiului ca a inceput anul fara tigari.S-o tina tot asa!
Bubu,ce frumoasa experienta nasterii Vladutului...deci maine e zi mareLA MULTI ANI CU SANATATE LUI..abia stept sa vad poze cu bunatati.
Ursu.,frumoase poze cu familia de Craciun...ce dragut sa vezi multi copii mici.
Clodutesi multa veselie iti doresc.
Nicol,of,mami,iar?Imi pare asa rau.Nu stiu ce sa mai zic.Sanatate.
Pup restul fetelor nenominalizate din lipsa de timp.
Ma opresc aici ca ma tot striga al meu Om.
NB

Stela,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Fara sa vreau sa supar pe nimeni dar cand aud de asa nasteri si bebelusi mari imi vine sa urlu: CEZARIANA!

gudinde..eu am cerut nastere normala...la bb 2 vreau tot normala..nu ma incanta o taietura pe uter toata viata..nu ma deranjeaza taitura afara cat inauntru...

imediat dupa nastere nu credeam ca o sa mai am curaj pt nastere normala...ca bb 2 tot imi doresc...dar dupa vreo 6 luni parca nu nascusem eu........

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

gudinde..eu am cerut nastere normala...la bb 2 vreau tot normala..nu ma incanta o taietura pe uter toata viata..nu ma deranjeaza taitura afara cat inauntru...

imediat dupa nastere nu credeam ca o sa mai am curaj pt nastere normala...ca bb 2 tot imi doresc...dar dupa vreo 6 luni parca nu nascusem eu........

OK, dar data viitoare macar o epidurala ceva ...

Mergi la inceput