Condica Salajencelor [73]
Raspunsuri - Pagina 7
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Olimpia, sper ca ai vrut sa scrii foarte rar. Nu? micului mucos, si sper sa ii treaca iute.Ce ati facut azi? Al meu american s-o trezit azi la 12, deci va dati seama cand ne-om culca... Amu iar o dormit vreo 4 ore, ca dupa ce am venit de afara o mai tras sanatos pe dreapta. ![]() Azi l-am tuns pe Andrei, minten trece Vlad la aparat, |
he,he ,he , frizerita lui mama
si io-s iexperta in ciopartit feciorii.bine acu e drept ca doar matei mai sta la mana mea, restul au zis pas.adevarul e ca deja am mana formata
.la inceputurile mele fu jale.sa va zic ca i-am tuns cu forfecuta de unghii? doamne saracii de fura nevoiti sa se rada in capacu am masina de aia profi cu figuri si isi face singura treaba, eu doar o manevrez.doamne si tunde cum vrei doar setez programu.e bengoasa rau.
deci io propun sa facem un concurs de freze facute de noi
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Fetelor va pup cu mult drag, acum am ajuns acasa. N-am apucat sa citesc nimic, va doresc un An Nou plin de impliniri, sanatate si bucurii. Am fost minunat in miniconcediu, am sa revin cu povesti, impresii si poze mai tarziu. ![]() www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
welcome back!
asteptam cuminti, povbesti,poze si impresi din calatorie.
pupici

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim miha bine ai revenit, sa ai parte de un an nou minunat ![]() oti deja am gatat un spray de 250 de ml de apa de mare, io sper sa ii treaca zilele astea fetelor va doresc o saptamana excelenta tuturor ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
nu ai karvol acolo? capsulele alea ce se desfac si pun pe perna?
dupa noile studii cica e contra indicat suflatul sau aspiratul des al mucozitatilor.cica de unde se smulge apare cantitate mai mare.
io zis sa mergi cu nurofen sau panadol si de 2-3 ori pe zi picaturi in anas si tot de 2 ori pe zi aspirat .in rest rabdare, ca asa-i bolile astea nu trec cu una cu doua.
Bimilit spune:
oti, unde puii mei ai disparut?
iar m-ai sedus si abandonat
?
silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui Bimilit oti, unde puii mei ai disparut?iar m-ai sedus si abandonat ?Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
olim spune:
tu bia io am rabdare, da saracu asa greu respira, plus ca se trezeste in hohot de plans si aproape se ineaca cu mucii ca el nu stie sa isi traga nasu
deja mi dor sa il aud ca repira bine
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Is aci! Tu unde esti? Ai vazut metda de decojit cartofii? |
n-am vazut nik.
baga un link si tu ca sa ma luminez.astea-s ultimele studii
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim tu bia io am rabdare, da saracu asa greu respira, plus ca se trezeste in hohot de plans si aproape se ineaca cu mucii ca el nu stie sa isi traga nasu ![]() deja mi dor sa il aud ca repira bine![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
olim, te cred, da musai sa incerci si alte metode.aspiratul e o solutie , dar nu e suficienta.deci baga Karvol pe perna, ser viziologic sau apa de mare in nari ,menta pe calorifer, scoate-l afara la aer, daca nu are febra si rabdare multa.e greu, da trece.
olim spune:
saracu apa in nari ii bag si il spal, da parca tot mai multi muci are, am pus ceai de musetele in umidificator, amu maine ma duc la farmacie sa vad de medicament poate gasesc.
as vrea sa va intreb ceva, de unde as putea lua un aparat de aerosoli, daca stiti vre-un model bun as fii recunoascatoare
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
olim, e bun si ceaiul de musetel,da cica rezultate bune da ala de menta.
daca iti trimite Delia pachet ,sa-ti trimita si otet de menta de HOFIGAL[costa 1,4 lei,adica 14 mii vechi].se gaseste la plafar sau farmaciile naturiste.eu tin otet de menta in umidificatoarele de calorifer.
aparate de aerosol se gasesc in farmaci.sunt fuarte multe modele ,firme si preturi.oricum, io iti recomand unu simplu de tot nu sofistcat.am lucrat ani de zile cu asa ceva si parol ca cel mai bun randament l-au dat aparatele simple.