Condica Salajencelor [73]
Raspunsuri - Pagina 8
Bimilit spune:
olim, uitai
,da la voi se recomanda aerosolul? ca de nu ai luat aparatul dejaba.ca nu ai ce pune in el.plus ca nu prea poti pune solutii dupa ureche.musai la recomandarea dr.
sanatate
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
otiiiiiiiiiiiiiiii,hai mama cu noua metoda de decojit cartofi.
vezi ca nu ma duc la somn pana nu apari.
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit otiiiiiiiiiiiiiiii,hai mama cu noua metoda de decojit cartofi.vezi ca nu ma duc la somn pana nu apari.Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Te-am prins ca nu cetesti tot! Cateva posturi mai sus e link-ul, da il mai pun o data. http://www.trilulilu.ro/BladeBV/547df7adafb4ff Moama, maine incerc, sa vaz daca functioneaza. Si tot acolo o sa gasesti si cum decojesti rapd un ou. |
m-ai prins dara.
nu intrai ca io staim ca trilulilu e cu muzica, si cum Pc -ul meu e cam beteag nu reda bine sunetele , am zis pas.
fug sa vad.
auzi cauta ceva si cu impaturat haine .
Bimilit spune:
oti, am vazut.
bine soro da la noi nu merge.
nu ai vazut ca-s cartofi japonezi
si gheata e tot din apa de-a lor
. asta di romanik o fi buna?
mno, incearca si ne spui daca ti-o iesit faza cu oo-le si cartofii.
olim spune:
nu ne-o recomandat medicu, da am inteles ca ajuta mult in probleme respiratorii, si ma gandeam sa cumpar unu.
o sa ii spun sa imi trimita, ca vineri imi pune pachetu.
spuneti-mi ceva siropuri de tuse naturale ce sa cumper ca medicamente de diaree a luat direct dela prof la 4 lei cutia si in farmacie e 10
.
ma duc sa fac un ceai de menta sa bag in umidificator si am duc la culcare ca maine ii zi grea, luni

o saptamana excelenta va doresc

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
Am vazut cum se impatura tricoul, da io nu cred sa reusesc.Ma da oare cata minte le trebuie unora sa le beseasca asa ceva?http://www.trilulilu.ro/LillaFlickan/89aa609b789aebdeci am murit de ras si uimire.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim nu ne-o recomandat medicu, da am inteles ca ajuta mult in probleme respiratorii, si ma gandeam sa cumpar unu. o sa ii spun sa imi trimita, ca vineri imi pune pachetu. spuneti-mi ceva siropuri de tuse naturale ce sa cumper ca medicamente de diaree a luat direct dela prof la 4 lei cutia si in farmacie e 10 .ma duc sa fac un ceai de menta sa bag in umidificator si am duc la culcare ca maine ii zi grea, luni ![]() ![]() o saptamana excelenta va doresc ![]() ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
moama fato , auzi tu la ea lua cu 4 lei cutia.ieftin, mica fuarte ieftin.fa-ne si noua lipeala,ca suntem dorituare toate.
sirop de tuse io zic asa:prospan sirop si picaturi
,Bronhicum elixir si Stodal, astea-s bune rau de tat.profilactic poti sa mai ai in casa sirop de potbal si ridiche neagra[antitusiv],asta doar la farmaciile naturistese gaseste.sa-ti trimita si Karvol.auzi pai tie nu ti rentabil aparatul de aerosoli, ca daca nu ai ce baga in el ce faci?
silvana_salajan spune:
Eu va pupez, am reusit sa adorm pruncu, da inca is cu el in brate.Merg sa il pun in patut si daca am noroc, sa ma culc si io. Va spun maine daca am reusit ca am mai avut o tentativa in seara asta, da s-o trezit cum il pusei in patut.![]()
si noapte buuuna!
Bimilit spune:
oti,mi-ai dat de lucru
.
va dau si eu acu
http://www.trilulilu.ro/bulz090467/f33981cb1ccad0
http://www.trilulilu.ro/sIrRoLanD/10eb326061cf4f