Condica Salajencelor [73]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim
fetelor va multumesc pentru gandurimaine il duc pe alex la camin ca vecina nu poate sta cu el, si separe ca nu mai are nici febra doar muci.medicul o zis ca e un virus ce trece in 2-3 saptamani si ca e normal febra asa mare, acum nu mai tuseste decat foarte rau si i-am facut inhalatii cu musetel.tusea e umeda deci aerosolii zicea medicul ca nu is buni numa daca tusea e seaca.acuma astept seara sa vad cum se comportais pe zonaMami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Olimpia, sper ca ai vrut sa scrii foarte rar. Nu? micului mucos, si sper sa ii treaca iute.Ce ati facut azi? Al meu american s-o trezit azi la 12, deci va dati seama cand ne-om culca... Amu iar o dormit vreo 4 ore, ca dupa ce am venit de afara o mai tras sanatos pe dreapta. Azi l-am tuns pe Andrei, minten trece Vlad la aparat, musai sa imi iau diploma si in frizerit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor va pup cu mult drag, acum am ajuns acasa. N-am apucat sa citesc nimic, va doresc un An Nou plin de impliniri, sanatate si bucurii. Am fost minunat in miniconcediu, am sa revin cu povesti, impresii si poze mai tarziu.

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oti, da am vrut sa zic foarte rar graba asta.
acuma s-a trezit sia re saracu niste muci galbeni
merem jos in sufragerie sa ne jucam un pic
va pup pe toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Fetelor va pup cu mult drag, acum am ajuns acasa. N-am apucat sa citesc nimic, va doresc un An Nou plin de impliniri, sanatate si bucurii. Am fost minunat in miniconcediu, am sa revin cu povesti, impresii si poze mai tarziu. www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina
Miha, si te asteptam cu impresii.Olimpia, sufla-l des, eventual pune-i apa de mare in nas, si o sa treaca.

Mergi la inceput

Ia bagati un oki aici:http://www.trilulilu.ro/BladeBV/547df7adafb4ff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

miha bine ai revenit, sa ai parte de un an nou minunat
oti deja am gatat un spray de 250 de ml de apa de mare, io sper sa ii treaca zilele astea
fetelor va doresc o saptamana excelenta tuturor

Mergi la inceput

Olimpia, o saptamana frumoasa si tie. Schimbul 3 adunarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fug sa cetesc din urma si revin cu forte proaspete.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Biaaaa, in we sambata pana pe la 1 e bine? Da nu poci fata sa viu cu Alex, ca voi fumati Si io nu vreau nici sa il tin in fum, da nici sa va privez pe voi de fumuri Da daca e sambata, atunci as putea sa viu.

fatoooooooooooo.e bine oricand.io atata poci sa zic ca viu oricand, dar doar loco.
sa sara fetili cu propunerile de data ,ora si locatie.
ioi, tu fata da io ma jur pi rosu ca nu fumez daca apari cu bb Alex la intalneala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

fetelor va multumesc pentru ganduri
maine il duc pe alex la camin ca vecina nu poate sta cu el, si separe ca nu mai are nici febra doar muci.
medicul o zis ca e un virus ce trece in 2-3 saptamani si ca e normal febra asa mare, acum nu mai tuseste decat foarte rau si i-am facut inhalatii cu musetel.
tusea e umeda deci aerosolii zicea medicul ca nu is buni numa daca tusea e seaca.
acuma astept seara sa vad cum se comporta
is pe zona

mno, api atunci rabdare si tutun.
nu-i mai da nik.asta doardaca nu are febra.daca are frebra antitermice si pa,ca-i nenorocesti faicatelul si stomacelu.
musai un vas cu ceai de menta pe calorifer si gata.

Mergi la inceput