Condica Salajencelor [73]
Raspunsuri - Pagina 5
dianaiulie2009 spune:
Bine fie ... dar la Andreea nu te mai iert ![]()
Fetele mele is fascinate de sanius , de cand s-au trezit is calare pe colegu sa le duca din nou pe Meses ... a treia zi e asta... sa dea DD sa scape fara raceala ...
Eu prin bucatarie, fac o supica de pui cu taietei si cartofi frantuzesti cu ciolan afumat la cuptor. Si ma joc mahjjong ![]()
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Bine fie ... dar la Andreea nu te mai iert Fetele mele is fascinate de sanius , de cand s-au trezit is calare pe colegu sa le duca din nou pe Meses ... a treia zi e asta... sa dea DD sa scape fara raceala ... Eu prin bucatarie, fac o supica de pui cu taietei si cartofi frantuzesti cu ciolan afumat la cuptor. Si ma joc mahjjong " Carpe diem ! " |
fato, pai la andreea vin cu TUDOR
, bine si paula mi draga, da asta micu inca nu da semne de indragostealaioi, si-i un frig afara.si matei sta iar calare pe trotineta
si urla ca vrea la tavaleala in zapada.astept sa apara colegu in zona si sa-l scoata o ora la aer.spor la bucatarit.si eu ar trebui sa fac ceva, da nu stiu ce
.am facut ieri supa de galuste , a mancat doar metei.felu 2 mai am ceva friptura, da nu ma pot prezenta doar cu atat in fata lor.stau si intorc netu pe dos Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
salutare si de la noi
noi am tras 2 zile cu febra peste 40, am fost in 2 nopti la urgenta, cu supozitoare de nolotil si antibiotic a mai trecut febra, da are muci ingrozitor, ii mai aspir cand ma lasa, da tot e plin saracu.
in rest nimic nou, pregatesc colegu ca pleaca la barcelona, il culc pe alex si mai viu sa vad ce ati scris ca nu am apucat sa citesc nimic
is asa obosita ca de 3 nopti nu dormim, am stat la urgenta pana la 4 dimineata sa il tina sub observatie pt febra.
va pup pe toate
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
of,olim
.da ce diagnostic are alex?insanatosire grabnica.
si maine cum te descurci cu bb? nu mergi la job?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
dianaiulie2009 spune:
Am aflat o veste trista ... a murit o matusa a mea , sora lui mamuca(bunica mea care m-a cescut)... da era batrana si amnezica acuma in ultima vreme. Dar vorba ceea, in tot raul e si un bine, ma voi revedea cu neamurile din Hunedoara.
Dumnezeu sa o ierte !
" Carpe diem ! "
olim spune:
adriana Dumnezeu sa o odihneasca!
bia alex are viroza respiratorie, asa au zis medicii apoi io chiar nu stiu ce sa zic ca deja e de 2 luni cu muci si racit si nimic
cel putin am avut noroc ca a fost Marius acasa zilele astea si el cu febra de 39 da a fost mai usor.
Amu am ramas singurei ca o pelcat la Barcelnona.Ma duc sa pui puiu la culcare si mai viu
o duminica excelenta tuturor

Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Am aflat o veste trista ... a murit o matusa a mea , sora lui mamuca(bunica mea care m-a cescut)... da era batrana si amnezica acuma in ultima vreme. Dar vorba ceea, in tot raul e si un bine, ma voi revedea cu neamurile din Hunedoara. Dumnezeu sa o ierte ! " Carpe diem ! " |
Condoleante!
drum bun si sanatate lui mamuca

.of ce o sa se mai nacajeasca saraca.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
Olimpia, sanatate lui Alex! Chiar asa, ce faci de maine incolo cu el? banuiesc ca nu il poti duce la camin. Il lasi cu vecina?Adriana, condoleante, sa o odihneasca Dumnezeu!Biaaaa, in we sambata pana pe la 1 e bine? Da nu poci fata sa viu cu Alex, ca voi fumati
Si io nu vreau nici sa il tin in fum, da nici sa va privez pe voi de fumuri
Da daca e sambata, atunci as putea sa viu.Mai vedem cum evolueaza lucrurile. Aici e soare, am avut cam -2 grade C, nu se simtea frigul din cauza soarelui si am iesit cu Alex un pic la aer. Va
si mai vin.
dianaiulie2009 spune:
Olim, nu stiu ce sa zic despre starea lui Alex ... cam mult, intr-adevar, de 2 luni tot cu nasul infundat ... incearca sa cumpaeri un nebulizator si sa-i faci aerosol si ai sa vezi ca in maxim 2 zile nu mai are copilul nimik. Sa nu fie cumva pneumonie cu febra asa de mare.
Sa aveti grija de voi si multa sanatate !
La noi tre sa apara
cu crucea asa ca merg sa strang prin casa .
" Carpe diem ! "
olim spune:
fetelor va multumesc pentru ganduri
maine il duc pe alex la camin ca vecina nu poate sta cu el, si separe ca nu mai are nici febra doar muci.
medicul o zis ca e un virus ce trece in 2-3 saptamani si ca e normal febra asa mare, acum nu mai tuseste decat foarte rau si i-am facut inhalatii cu musetel.
tusea e umeda deci aerosolii zicea medicul ca nu is buni numa daca tusea e seaca.
acuma astept seara sa vad cum se comporta![]()
is pe zona