Condica Salajencelor [73]
Raspunsuri - Pagina 4
silvana_salajan spune:
Si noi ne-am gratarit azi.. in curte
Zau daca ii inteleg pe aia... sa mearga sa stea in frig... br........Is in zona.
Bimilit spune:
'naseara!!!
ioi tu fete ca de aseara pana azi am stat cu morcovu in
.azi fu ziua de nastere a prietenului lui matei.si parintii au organizat-o la un loc de joaca betooon[pe olarilor,nr 2],mie si lui matei ne-a placut foarte mult.bon.da cum am un fecior care mai nou cam le doarme la amiaz[ieri a dormit de la 15,30 la 19
],aseara facui instructie cu el.ii explicai mumos cum sta treaba , ca trebuie sa doarma mult dimineata ca sa saltam somnul de amiaz sa putem merrge la 15,30 la chef.a dat din cap a zis da si aseara la 23,30 a adormit.ei da dimieata la 5,50 cine canta la multi ani,la multi ani?matei of course
.i-am aratat ca e noapte afara si ca trebuie sa dormim si cand ne trezim papam si o uschim la chef.mai si dulcicu a adormit pana la 10,20
.no si uite asa a putut participa si flacau la dezmat
.acu deja e in lumea viselor, ca a dansat si cantat de numa.
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Si noi ne-am gratarit azi.. in curte Zau daca ii inteleg pe aia... sa mearga sa stea in frig... br........ Is in zona. |
ioi tu oti , da io-s una din aia care cam sta in frig ptr o bucata de slana fripta in bota
.is o pofticioasa si jumatate si asa ceva nu ratez nici la -20 de grade.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
elvira, viu cu o rugaminte la tine .te rog eu sa mai aduci o locomotiva cu aburi ca fu bataie pe ea
.
fetelor deci locomotiva aia e bestiala , scoate aburi da si miroase a carbune.e ceva de nedescris.fura in extaz toti copilasii.
bey, fatele cu intalneala , nu dati rau , da cand o punem
?ziceti aci rapid sa ma poci organiza.adica sa fac cerere la imparatie si sa mi-o semneze
.
am io un bai si nu ma poci deplasa, deci daca se poate solicit intalneala loco si tura viitoare s-o calcam pe oti
.
oti
, nu te supara rau pi mini.lasa ca te calcam curand.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
citat din mesajul lui silvana_salajan![]() ![]() ![]() |

Bimilit spune:
'neata!!!

ptr toata gasca.
olim, cum sunteti? alex e mai bine?
silvana_salajan spune:
Bia, multam de cafei.Da tu de ce nu dormeai azi noapte? Auzi, nu vrei sa te iau dadaca?
Sa il legeni pe Alex pana adoarme??? ![]()
Noa, ziceti cand va intalniti si unde, sa vad daca pot veni si eu.
Ca tare mi-ar placea.
Ce faceti azi?
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bia, multam de cafei. Da tu de ce nu dormeai azi noapte? Auzi, nu vrei sa te iau dadaca? Noa, ziceti cand va intalniti si unde, sa vad daca pot veni si eu. ![]() Ce faceti azi? |
io nu aveam somn, ca de fusai la chef si baeui cafele multe, multe
am crezut ca repeta figura mate si doarme si azi mai mult, da la 8 cine canta La multi ani? si urla in capu meu ca azi e zi de chef?matei of course.
mai ,da zi tu cand poti sa te prezinti la intalneala? in vichend e bine?
ada-l mama pe alex la mine ca-l "domesticesc" de doarme ca matei cand era bb-ic.moama ce somnuri baga al meu.mi-e dor si mie de zilele alea.mno, nu ma plang ca si acu e bine, ca imi fac somnu de frumusete cu el
dianaiulie2009 spune:
| citat din mesajul lui Bimilit azi fu ziua de nastere a prietenului lui matei.si parintii au organizat-o la un loc de joaca betooon[pe olarilor,nr 2],mie si lui matei ne-a placut foarte mult.bon. Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
... ahhhhaaaaaaaaaaa ... deci sa inteleg ca numai la noi nu vrei sa-l aduci pe Matei ....

" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anacezara
... ahhhhaaaaaaaaaaa ... deci sa inteleg ca numai la noi nu vrei sa-l aduci pe Matei .... ![]() " Carpe diem ! " |
fatooooooooooooooooooooooooo,nu fa scenarii ca palmg si io
.uitai ca la Paula fusai la cluj si nu avusei cum sa ieduc
hai sa te tzuc apasat
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...