Condica Salajencelor [73]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Ce se aude de intalnire?

nik.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan Ce se aude de intalnire?
nik.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
da pan' ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:
Ce se aude de intalnire?

nik.

da pan' ce?

nu stiu.
io astept un semn di la gasca.io-s dispusa si acum de-o intalneala.sa zica si fetele ceva.

Mergi la inceput

Astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata fetele si bine v-am gasit in noul an.
Raportez si eu o seara de revelion beton. In 31 ne-am inceput ziua de chefuiala cu o vizita la mama sa-i uram toate cele bune apoi ne-am strans pe langa casa. Si cum Cristina nu mai avea rabdare sa inceapa petrecerea am incropit eu o masa festiva si am inceput dezmatul de pe la 6. Ne-am ghiftuit cu tot felul de bunatati, am dansat (chiar si tata ni s-a alaturat la o hora) pana ne-au durut picioarele, pe la 10 noi deja am desfacut sampaniile ca nu mai aveam rabdare, asta nu inseamna ca n-am ciocnit si la 12 Si tot asa, mai un dans, mai o pauza mica pentru prajiturele am petrecut pana apropae de ora 2, inclusiv Cristina care nu dadea nici un semn de oboseala si nu mai stia ce sa faca sa fie petrecerea perfecta. Si cum n-a inteles ea prea bine petrecerea cui este de spunem la multi ani, a trebuit sa cantam la multi ani pentru toata lumea pe rand, si pt ea, si pt mama, si pt tata, si pentru ponei, si pentru papusa, si pt cealalta papusa si tot asa am tinut-o intr-un la multi ani. .
Vreau sa va spun ca e primul revelion petrecut acasa in 3 si nici nu speram, nici nu ma gandeam ca poate fi asa frumos.
Azi insa sunt la scarbici, fara prea mare chef, mai trag de timp pana luni sa-mi fac ordine putin in cap ca doar incepem un an nou, nu?
va pe toate si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Azi dau eu cafelutza ... ca sa nu mai zica Oti ca-s zgarcita
Multa sanatate bolnaviorilor !

Noi am tras ieri o tura de sanius pe Meses , apoi am mers la masa la un var a lui colegu si am stat pana tarziu . Azi mergem la tara la neamurile mele. Noi tot intr-un colindat o tzinem

Va tzuc pe toate si va doresc un week-end minunat cu multa zapada !

P.S. Eu propun sa tinem intalnirea sambata viitoare

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara
Azi dau eu cafelutza ... ca sa nu mai zica Oti ca-s zgarcita Multa sanatate bolnaviorilor !Noi am tras ieri o tura de sanius pe Meses , apoi am mers la masa la un var a lui colegu si am stat pana tarziu . Azi mergem la tara la neamurile mele. Noi tot intr-un colindat o tzinem Va tzuc pe toate si va doresc un week-end minunat cu multa zapada !P.S. Eu propun sa tinem intalnirea sambata viitoare " Carpe diem ! "
Adriana, multam de cafei Deci DA, primul pas a fost facut. Cine se mai inscrie? Elvira, de cand s-a nascut Andrei, toate revelioanele le-am facut acasa, si crede-ma nu a fost niciodata plictisitor. Bine, nici noi nu suntem genul de oameni petrecareti, dar chiar nu am simtit nici nevoia, nici lipsa galagiei de care aveam parte intr-un local. Amu fiecare cum s-a obisnuit. Azi facem gratare cu prietenii nostri, asa ca azi noapte am prestat un diplomat Ma duc minten sa il ornez, pana nu ajung musafirii.Va si mai vin.

Mergi la inceput

Pe unde umblati?

Mergi la inceput

Citat:
GREIERELE SI FURNICA> (Fabula moderna)> > Primavara.> > Furnica sapa, pune seminte, face straturi. Apare si> greierele.> - Ce faci, greierasule?> - Merg la un tenis cu baietii.> - Mai, mai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare, ca nu> stiu ce-ti fac!> - Da, da, bine....> > Vara.> > Furnica aduna, secera, coseste. Trece greierele, cu o> chitara sub brat.> - Ce faci, ma?> - Ma duc sa cant cu baietii in parc.> - Sa nu uiti: de la mine sa nu ceri de mancare.> > Toamna.> > Furnica culegea de zor, facea dulceturi, punea conserve.> Trece greierul, tot cu chitara sub brat.> - Ce faci, ma?> - Ma duc sa cant cu baietii in bar.> - Bine, ma, da' la munca nu vii pana la iarna?> > Vine iarna.> > Furnica statea in pridvor, infofolita intr-un sal si cu un> ceai fierbinte in mana, cand vede o limuzina. Din ea coboara> greierasul.> - Ce faci, greierasule?> - Uite, ma duc la Paris sa cant. Am avut succes cu chitara.> - Bine, greierasule, bafta. Si daca-l vezi pe unu',> Toparceanu, zi-i ca-mi bag picioarele in "Balada"> lui> > > > Sa ai o zi de greier !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Oti , super fabula

Sa fi vazut ce era azi pe Meses si incolo catre Treznea ... nebunie , nu alta, cred ca au fost vreo 80 de masini ... lume multa , faceau gratare, prajeau slanina, beau vin cald ... frumos ... ne-am oprit si noi cand am venit din Buciumi la sanius cu fetele .

Merg sa strang prin casa, mai bag o tura de haine la spalat , lefac ceva de cina fetelor ... mai viu ... daca am la cine

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput