Condica Salajencelor [73]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Citat:
otiiiiiiiiiii,ai uitat-o pi doamna cu valuta,ia sa vaz ghicesti cine e doamna?Peseu:si la voi merge greu forumul?Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Deci, daca nu e Miha zau ca nu stiu. Cine e?Azi din lipsa de activitate si de suparare ca mi s-o stricat cuptorul cu MW, am tot navigat in cautare de ceva palpitant. Si am dat peste o chestie care m-a uimit, socat si suparat.Care din voi frecventati culinarul stiti de Veronica si Laura S. Deci Vero la un moment dat a spus ca pe ea au chemat-o un alt forum de moderaor si pleaca, dar va mai posta si pe culi. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea. Apoi, Bia a pus o intrebare pe forum referitor la disparitia celei de a doua persoana sus mentionata, persoana care a aparut si a dat niste explicatii cum ca o fi si o pati ca nu are vreme bla bla. Si azi dau din intamplare peste un forum, unde doamna pe care o stimez si o apreciez pentru vitalitatea ei, este moderator........Nu acest lucru m-a deranjat, doamne fereste ca ar insemna invidie, ci faptul ca nu a spus motivul pentru care nu mai activeaza dincoace. Ori l-o fi spus si eu nu am vazut? Oricum asta m-a bulversat foarte mult. De ce o fi tinut ascuns? Poate vi se pare un motiv stupid. Acum daca stau sa ma gandesc mai bine e chiar stupid sa ma afecteze asa ceva. In definitiv fiecare face ce vrea. Da ar fi bine daca ar face pe fata. Mno............ no pb, asta sa fie cea mai rea parte din univers....Voi ce ati facut azi? Am facut dimi o supa de pui si un sos cu spaghete, si pe urma v-am tot asteptat la o barfa da voi nu ati venit.
oti,is socata.parol ca nu o zis nik laura.doar ai vazut si tu raspunsul la intrebarea mea.mie chiar imi place de ea.baga pe PM forumul ala ca parol ca ma inscriu acolo.bey,iar esti blonda?[/red]Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...[red]www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Nu is blonda da is Noa, aflu raspunsul? Nici daca ma tai nu stiu.Deci, sa videti: vine sotzul de la job si ma plang ca s-o stricat cuptorul. Zice: da ai incercat sa il resetezi?Ce? Ma gandesc io: asta numa calculatoare are in cap!Ii dau pace. Il scoate din priza si il baga la loc. Surpriza! Cuptorul mere!!! Deci morala: e bine sa ai un informatician pe langa casa! (da becurile tot io le schimb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

esti de coma oti

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
esti de coma otiBimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Biiiaaaa, fie-ti mila de mine si sopteste-mi...ca la intalnire numai cu gandul oi fi....
Da' io zic ca mai usor vezi pe blogul ei ce face de papa, ca acolo numai ea scrie retete nu ca pe culi, unde sunt multe...
Dia ajunge maine seara la 21.45 pe aeroport aici...destul de tarziu, desi putea veni cu un avion mai devreme din Stockholm, ca ajunge acolo la 16.40 si ar fi avut cu ce...dar n-au vrut sa riste intarzieri si sa piarda avioane.

Oti, esti de coma!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

olim, de cine te ascunzi?
Cum e Alex? Ai sarbautorit azi?

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

miha multumesc de intrebare alex e bine, la gradi a fost foarte activ azi, muci are foarte putini, dar tuseste tare saracu sper sa ii treaca repede.
de sarbatorit nu am sarbatorit, desi ca la bia, eu, tata si colegu suntem ion, ioana, ca nu prea am avut chef, adica am tras o cola si o pizza, am vrut sa merem in oras ca au inceput reducerile si is 70% da colegu a uitat sa scoata bani din banca si cardurile nu merg si a uitat sa le activeze la banca, asa ca acasa, daca maine nu pleaca dau o tura, ca nu prea am haine pt alex, deja folosesc haine de 3 ani
drum bun sa ajunga Diana cu bine acasa

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Fetili si noapte buuuna.Olimpia, io problema cu numerele la haine o am de mult, inca de la Andrei. Eu nu stiu ce tipare au astia, da zau ca nu se potrivesc.

Mergi la inceput

Miha, drum bun Dianei!

Mergi la inceput

'mneata!Slaba miscare pe la noi!Cafeloiu e servit!Ce mai ziceti azi? Mai schimbul 3 da pe unde ati umblat aseara? Noi am reusit sa adormim atomicul pe la 12, si ne-am uitat la un film pe cinema star pana la 2! Chiar am zis cu Vlad ca nu suntem normali. cand puteam dormi... Noa, daca ne-am obisnuit cu orele mici pt somn...va mai vin.

Mergi la inceput