Condica Salajencelor [73]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi am fost la sanius si am mancat in oras , numai eu cu Silvia ca Ovi e la munci . Acum ma dau pe net ...mai scriu cate ceva.

Oti, pai cum era sa zica ca a plecat pe un forum concurent? Asa ceva nu se face, nu?

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Noi am fost la sanius si am mancat in oras , numai eu cu Silvia ca Ovi e la munci . Acum ma dau pe net ...mai scriu cate ceva. Oti, pai cum era sa zica ca a plecat pe un forum concurent? Asa ceva nu se face, nu? www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby
Da daca nu spui de ce ai plecat nu se considera ca minti?Desi ma uit acum si posturile de pe noul forum sunt dupa data la care a pus Bia intrebara pe Culi, deci gata, am iertat-o. Desi nu inteleg. Da, noa, asta e.Deci, cine e duamna cu valuta???????????????

Mergi la inceput

Oti, pai a zis ca nu mai are timp...deci e ocupata cu altceva...cu ce altceva nu mai conta, nu? Eu asa vad...nici eu n-as spune decat in privat ce si cum, nu e fair sa faci concurenta neloiala...

Nu io-s doamna aia?

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
Oti, pai a zis ca nu mai are timp...deci e ocupata cu altceva...cu ce altceva nu mai conta, nu? Eu asa vad...nici eu n-as spune decat in privat ce si cum, nu e fair sa faci concurenta neloiala...Nu io-s doamna aia? www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby
Spui tu ceva... Biaaaaaaaaaaaa, ti-a zis in privat cu ce se ocupa? Deci daca tu esti doamna cu valuta, inseamna va sambata esti in Zalau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

otiiiiiiiiiii,ai uitat-o pi doamna cu valuta,ia sa vaz ghicesti cine e doamna?
Peseu:si la voi merge greu forumul?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Deci, daca nu e Miha zau ca nu stiu.
Cine e?

Azi din lipsa de activitate si de suparare ca mi s-o stricat cuptorul cu MW, am tot navigat in cautare de ceva palpitant. Si am dat peste o chestie care m-a uimit, socat si suparat.
Care din voi frecventati culinarul stiti de Veronica si Laura S. Deci Vero la un moment dat a spus ca pe ea au chemat-o un alt forum de moderaor si pleaca, dar va mai posta si pe culi. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea. Apoi, Bia a pus o intrebare pe forum referitor la disparitia celei de a doua persoana sus mentionata, persoana care a aparut si a dat niste explicatii cum ca o fi si o pati ca nu are vreme bla bla. Si azi dau din intamplare peste un forum, unde doamna pe care o stimez si o apreciez pentru vitalitatea ei, este moderator........Nu acest lucru m-a deranjat, doamne fereste ca ar insemna invidie, ci faptul ca nu a spus motivul pentru care nu mai activeaza dincoace. Ori l-o fi spus si eu nu am vazut? Oricum asta m-a bulversat foarte mult. De ce o fi tinut ascuns? Poate vi se pare un motiv stupid. Acum daca stau sa ma gandesc mai bine e chiar stupid sa ma afecteze asa ceva. In definitiv fiecare face ce vrea. Da ar fi bine daca ar face pe fata.
Mno............ no pb, asta sa fie cea mai rea parte din univers....

Voi ce ati facut azi? Am facut dimi o supa de pui si un sos cu spaghete, si pe urma v-am tot asteptat la o barfa da voi nu ati venit.

oti,is socata.
parol ca nu o zis nik laura.doar ai vazut si tu raspunsul la intrebarea mea.mie chiar imi place de ea.baga pe PM forumul ala ca parol ca ma inscriu acolo.
bey,iar esti blonda?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

otiiiiiiiiiii,ai uitat-o pi doamna cu valuta,ia sa vaz ghicesti cine e doamna?

Peseu:si la voi merge greu forumul?

Io, io am valuta!

Hobby

daca te prezinti la intalneala, ma imbat.
te tuc apasat.
la noi e rece da nu ninge.deci drumul e ok.
zbor usor dianei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Spui tu ceva... Biaaaaaaaaaaaa, ti-a zis in privat cu ce se ocupa?

da,da mi=o zis ca face siex in pliex.
mie chiar imi placeau retele ei si modul de decorare.ma delectam cu postarilen ei.
acu nu te stresa ca ai vazut ca se cam impute treba pe culi,prea multe reguli si restrictii.au plecat multe fete si nu degeaba.cauta un loc unde nu sunt luate peste picior.este o tipa pe culi care cam ia in ras pe toata lumea.da acu 2-3 zile si-o lua in bot si io jubilai.

Mergi la inceput

oti si ti-ai gasit cuptor cu mw?
io am fost la cluj cu colegu si matei.am luat una alta si cata casa.

Mergi la inceput

Noa...mi-ar placea mie sa fiu in Zalau ...asa ca nu-s io aia...ca doamna oi fi . Va doresc de pe acum distractie placuta!

Bia, dar Laura are blog, sau nu e aceeasi?
Multzam de info, la noapte la ora 1 pleaca Diana spre Budapesta...sper sa aiba drum bun ca tare va fi lung saracutza!

Io cum aflu cine-i duamna?

Hobby

Mergi la inceput

Citat:

Noa...mi-ar placea mie sa fiu in Zalau ...asa ca nu-s io aia...ca doamna oi fi . Va doresc de pe acum distractie placuta!

Bia, dar Laura are blog, sau nu e aceeasi?
Multzam de info, la noapte la ora 1 pleaca Diana spre Budapesta...sper sa aiba drum bun ca tare va fi lung saracutza!

Io cum aflu cine-i duamna?

Hobby

si DA tu chiar esti o doamna.

mihaela are blog, da eu intru rar pe bloguri.dadeam clic pe culi si-i vedeam creatiile.
sa aiba drum bun Diana.maine la ora asta va imbratisati? sau ajunge tarziu in noapte?

ei ca sa afli cine-i duamna musai sa te prezinti la intalneala

Mergi la inceput