Condica Salajencelor [73]
Raspunsuri - Pagina 17
silvana_salajan spune:

La multi ani! tutror Ioanelor, Ionilor, Ionelelor si altor Ioni
(pozitivi si negativi
)Deci azi va serbati vad. Sa nu ne uitati, aruncati siinspre noi cu o scovarda, ceva. Va
ca avem concert.Ioi, mi-am amintit. Ca ma intreba Miha ieri.Iar am emotii pentru Andrei, inchipuiti-va ca au trecut la incalzirea pe lemne in scoala (noroc ca mu au stricat sobele) probabil e mai grav cu centrala, si ieri cica in lasa lui Andrei nu s-a putut sta de fum...
Asa ca i=a dus in cladirea unde invata cl. 5-8 in lab de biologie...
Care e foarte rece....Sper ca s-a remediat problema, ca nu am de gand sa il las sa mai mearga in frig...
Maria_K spune:
salutare! 
m-am bagat sa completez lista. venim si noi. adica cristi cu "elefantul"
. fain ar fi tot la etiquette.
Maria
32+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
silvana_salajan spune:
Mariaaaaaaaaaaa, super, super!Deci Zalauancelor, cautati locatie, fara fum
Bia, Maria, Ioana si Luk, Elvira,io si Alex
si Andrei daca a vrea. Pana amu.Mai e cineva si am uitat?Sper ca si Adriana poate.O venit fi-miu acasa, tot in laboratorul de bio o facut si azi ore.
Sper sa nu raceasca acolo, ca ii mananc pe aia de la scoala, in special pe administrator.Merg sa hranesc termita mare si mai viu.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maria_K salutare! ![]() m-am bagat sa completez lista. venim si noi. adica cristi cu "elefantul" ![]() Maria 32+ Casandra-Maria vine bb!![]() Pozele noastre |
'na ziua!!!!
e ok si locatia
ora se stie?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui Maria_K salutare! ![]() m-am bagat sa completez lista. venim si noi. adica cristi cu "elefantul" ![]() Maria 32+ Casandra-Maria vine bb!![]() Pozele noastre |
'na ziua!!!!
e ok locatia
.ora se stie?
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Mariaaaaaaaaaaa, super, super! Deci Zalauancelor, cautati locatie, fara fum Bia, Maria, Ioana si Luk, Elvira,io si Alex Mai e cineva si am uitat? Sper ca si Adriana poate. O venit fi-miu acasa, tot in laboratorul de bio o facut si azi ore. Sper sa nu raceasca acolo, ca ii mananc pe aia de la scoala, in special pe administrator.Merg sa hranesc termita mare si mai viu. |
fatoooooooooo,deci il aduci si pe bb-ic la intalneala?
musai sa sunam sa rezarvam separeul atunci.
Bimilit spune:
otiiiiiiiiiii,ai uitat-o pi doamna cu valuta
,ia sa vaz ghicesti cine e doamna?
Peseu:si la voi merge greu
forumul?
mihaela_s spune:
| citat din mesajul lui Bimilit otiiiiiiiiiii,ai uitat-o pi doamna cu valuta Peseu:si la voi merge greu forumul?Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Io, io am valuta!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui Bimilit otiiiiiiiiiii,ai uitat-o pi doamna cu valuta forumul?Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |