Condica Salajencelor [73]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti, cred ca sunt si companii low-cost dar nu de pe aeroportul mare. Si alea au ore si mai imposibile de zbor...In tot cazul, pe ruta Stocholm-Londra nu am gasit decat o companie araba care zbura cel mai ieftin, nu mai stiu pretul...dar de pe un aeroport situat la vreo 100 de km de Stockholm...am invartit netul peste cap si n-am gasit nimic altceva...

Bia, noi suntem mereu legati de nr. de km, pentru ca ne facem rezervari la hoteluri unde vrem sa ne oprim. Dar stim cat putem face intr-o zi, avem deja experienta si asa ne programam. Nu ne oprim decat la toaleta si la mancat, intotdeauna pe autostrada si cateodata daca trecem pe langa ceva oras interesant, intram sa il vedem. Io nu-s cu shopingul . La venire inapoi am intrat sa vedem Bruge si Malmo. Am vrut Copenhaga dar turna cu galeata...

Noa cam asta ar fi despre cum ne place noua...

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Oti, foarte ieftin au mers nasii tai. Depinde foarte mult de destinatie. Si de aici spre Paris de ex. erau bilete mai ieftine. Dar nu spre Londra...Iar spre Roma cred ca si mai ieftine. Nu prea stiu sa-ti spun amanunte, ca nu m-am interesat decat de zbor Stockholm-Londra. Si mai stiu ca si zborul Dianei a fost scump, nu este companie low-cost care sa faca ruta Stockholm Budapesta...
Ce ai bucatarit pana la urma? A facut Andrei scoala azi?

olim, la plaja? La soare adica? Sau pe malul marii? Eu acum n-am nici o placere sa vad marea...e vant la noi si zapada...brrrrr...dar macar e un grad .

Bia, www.shopmania.ro/magazin~online-televizoare~produs-sony-bravia-kdl-40l4000~p-4181235.html" target="_blank">asta-i TV-ul. Si aici e al nostru . Scuzati dezordinea din camera, dar fetele se jucau....

Nu v-am spus ca a fost totala surpriza tv-ul. Ovi l-a cumparat de pe net inainte sa plecam si nu mki-a zis nimic. Pe drum l-a sunat cineva si am inteles din conversatie ca ii spunea celui de la tf ca nu suntem acasa si abia in 4 ajungem inapoi si o sa vb atunci. N-a vrut sa zica nimic ce e, ca e surpriza...nici dupa ce am ajuns acasa, tot cauta pe net posta, a sunat la tf dar a mers sus in camera sa nu aud si numai am vazut masina postei in fata casei, coborand cu o cutie imensa...atunci am vazut ce e....

Noa va tzuk, care pe unde sunteti?

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Oau Miha, ce surpriza placuta! Asta da cadou. sa il stapaniti sanatosi si fericiti!Va , ma duc la datorie Miha se prea poate ca numai anumite companii sa aiba asa zboruri ieftine. Si slovacii ziceau ca e o companie locala, adica slovaceasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

sunt in zona cu musafiri ... revin maine seara ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara
sunt in zona cu musafiri ... revin maine seara ..." Carpe diem ! "
Adriana, ai grija de musafiri...Noi te asteptam cat trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
sa stapaniti sanatosi tv miha
la mare trebuias a mergem dar s-a innorat brusc si am renuntat, asa ca am stat acasuca toti 3.
fetelor io is intr-o depresie groaznica, de cand cu alex bolnav, parca nimic nu mai are rot, iar am pus casa in vanzare, colegu zice ca am probleme la acoperis da m-am saturat de viata asta sincer nus tiu daca merita.
nu va indispun cu problemele mele, ma retrag la somn ca maine merg la munca, azi a fost liber la noi.
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!
ma includ
tuc gasca si va doresco zi excelenta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI !!!!tuturor celor care poarta numele de ion,ioana,ionela,ionut,etc.
eu,tata si colegu suntem ioni.
dau de beutsi

Peseu : si socru e ion.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

LA MULTI ANI !!!!tuturor celor care poarta numele de ion,ioana,ionela,ionut,etc.
eu,tata si colegu suntem ioni.
dau de beutsi

Peseu : si socru e ion.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

LA MULTI ANI LA TOTI ATOMII !!

Olimpia (ne cheama la fel, si eu sint Olimpia), bag seama ca ne-o lovit deodata "slabiciunea".
Eu pina la urma cred ca au fetele dreptate, o sa vina si rindu' nostru la un moment dat.
Si daca ai amintit tu de bataia de cap cu casa, afla ca una din bataile de cap a noastra e la fel, ne gindim ce sa facem cu ea, sa o refinantam, sa o vindem ...? Ceva trebe facut, insa deocamdata nu ne putem hotari ce.
Un pupic pentru piticotul tau, sa se faca bine

Mergi la inceput

pentru toti care poarta numele de ION sau IOANA(si derivate daca sunt) !!!!

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
colegu zice ca am probleme la acoperis

si al meu zice la fel, o sa trebuiasca sa chemam pe cineva sa rezolve beleaua...

Mergi la inceput