Condica Salajencelor [73]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti,www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/4525/Gnocchi-di-patate-ai-funghi/" target="_blank">uite aici reteta de preparae a gnocchilor,poate ai nervi sa-i faci, io nu ma vad facand si de aia ii cumpar.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna dragelor! Hop si io la amiaza, ca uite tot asa ma trezesc inca...m-am obisnuit de pe drum si din Londra si nu pot sa schimb inca...dar a fi musai, ca mai am numai cateva zile de "putoreala" .

Cami, ma bucur ca ti-au placut pozele si povestile, am sa continui cand o sa am putin timp. Iar tu odihneste-te...stiu cum e sa stai si sa staaaaai si sa te gandesti ca ce buni ar fi banutii, dar gandeste-te ca e o etapa trecatoare. Sunt sigura de asta si priveste inainte cu optimism. Ceva e pus si pentru noi deoparte.... Cand incepi cursurile?

Oti, am studiat pe toate partile si mersul cu avionul. Asta pentru ca daca vara nu avem absolut nici o grija de mers cu masina, iarna e altceva. Daca mai tineti minte, am fost acum 2 ani de revelion la Munchen. Dar atunci am fost fara fete, am facut doar o zi dus si o zi intors, lejer. Si tot timpul aveam griji din cauza vremii...Acum insa aveam mai mult decat dublu km de facut(au fost peste 4000 km in total) si pe mine ma stresa vremea din nou. Am studiat mult pe net, eram pregatiti sa renuntam daca ar fi fost zapada...dar cum vremea a tinut cu noi, a ramas singurul inconvenient ziua scurta. Am mers mai mult pe noapte decat pe zi, dar am avut numai autostrazi de parcurs si a fost OK.
Cu avionul, ca asta trebuia de fapt sa-ti raspund ...nu pusca nicicum ora la care ajungeam cu ferry (acum iarna e doar unul pe zi dus si unul intors...vara sunt tot din 3 in 3 ore, chiar si noaptea) ca sa avem legatura la avion, nici la dus, nici la intors. Doar daca mergeam cu o zi inainte si sa dormim in Stockholm, la intors la fel. Asta pentru zbor direct Stockholm-Londra si invers. Sunt si zboruri indirecte, cu escale, dar aici biletele sunt mai scumpe si faci aproape o zi pe drum. Plus ca biletele de avion, chiar si la cele directe, plus 2 nopti la hotel in Stockholm, depaseau costul drumului cu masina. Nu cu mult, dar le depaseau totusi...desi dupa ce am platit atata la Canalul Manecii e posibil sa fi fost cam tot acolo pretul, acum n-am mai refacut calculele. Astea au fost motivele financiare...dar de ce sa nu spun ca avem si motive sentimentale...adica suntem legati de masina ca de a doua casa...orice drum avem de facut ne gandim la masina...am calatorit atat de mult asa incat e pur si simplu obisnuinta. Cam astea au fost toate adunate .

Io azi gatesc carne de vita la cuptor cu ciuperci si sos de smantana cu orez ca si garnitura. Mai am supica de pui si ajunge, nu? Aici azi e zi libera, e si Ovi acasa, e asa de bine...

V-am zis ca ne-am luat TV...e asa de fain sa te uiti la un ecran imens, e ca la cinema. Mai da' are atatea comenzi si chestii, cred ca trece anul pana le invatam pe toate...

Bia, Diana pe 8 vine acasa...ma apuca deja emotiile, va pleca in 7 noaptea din Zalau, ca la 9 ora Budapestei are avion. Cum e vremea pe acolo? Mai ninge? Se mai asteapta ninsori?

pe toate!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia, nici eu nu ma bag la asa ceva. E prea complicat pt mine. Uite ce am gasit insa:

Citat:
Vin sarbatorile de primavara - Floriile, Pastele si imediat 1 Mai - deci unii probabil se pregatesc cu prajituri... Iata o reteta originala de prajitura, ca la carte... 1.. Iei cartea de bucate ca sa cauti o reteta de prajitura. 2.. #948;i iei o ceasca de cafea. 3.. Gonesti pisica de pe cartea de bucate. 4.. Gasesti o reteta de prajitura sa-ti lase gura apa. 5.. Gonesti pisica, tocmai si-a bagat nasul #60320;ceasca de cafea... 6.. Iei c#11557;va oua din frigider. 7.. Iei celelalte ingrediente din dulap. 8.. Spargi ouale #60340;r-un vas mic. 9.. Torni celelalte ingrediente #60340;r-un vas mare. 10.. Raspunzi la telefon. 11.. Observi ca, #60320;timp ce erai la telefon, pisica a m#11171;at ouale. 12.. Scoti pisica din vasul cu faina si o scuturi de faina. 13.. #948;i pui niste Romplast pe m#11169;, acolo unde tocmai te-a zg#11433;at pisica. 14.. Arunci faina si iei alta. 15.. #942;calzesti cuptorul pentru prajitura. 16.. Rezisti tentatiei de a arunca pisica #60320;cuptor. Pisica dispare #60301;baie. 17.. Fixezi ceasul ca sa cronometrezi durata coacerii. 18.. Din baie se aude un zgomot de ceva spart; alergi sa vezi ce este. 19.. Observi ca pisica a #60340;ins h#11444;ia de toaleta peste tot si a rasturnat toate flacoanele si sticlutele. 20.. Zbieri la pisica. Pisica pica #60320;vasul de toaleta. 21.. Simti ca pisica e furioasa. 22.. Scoti pisica din toaleta si o usuci. 23.. Iei alte bandaje ca sa acoperi noile zg#11433;eturi de pe m#10862;i si picioare. 24.. Faci curat #60320;baie. 25.. Auzi un zgomot suspect din bucatarie (Doamne, ce-o mai fi?!). 26.. Alungi pisica de pe masa plin de faina. 27.. Aduni parul de pisica de pe dusumea. 28.. Calci pe coada pisicii si ea te musca. 29.. #948;i iei haina si cheile masinii, si pleci la magazin sa cumperi prajituri, bandaje si botnita pentru pisica...

Mergi la inceput

mihaela, vrem poze cu tiviu, vrem poze cu tiviu.
azi nu ninge la noi.ieri a fulguit nitel.da drumurile-s curatate.azi e soare , da cam rece.doamne ajuta sa va imbratiosati sanatoase .la cat ajunge acasa? cate ore calatoreste? iar face escale multe si asteapta prin aeroport?

mai, io gatesc aproape zilnic din cauza de mofturosi.tudor nu mananca de 2 ori din aceeasi mancare.ce prefera de 2-3 ori sunt aperitivele cu maioneza, la mancarea gatita zice pas.duc un adevarat razboi cu el.colegu cica nu-i pretentios da il vad cum stamba din nas si de aia ma spetesc eu sa gatesc diversificat.eu cu matei nu facem atatea fite .

Mergi la inceput

Miha, eu am crezut ca avionul e mai ieftin. La voi nu sunt companii low cost? Nasii surorii mele din Slovacia or mers de Rev la Roma, si biletele dus intors pt 2 persoane i-a costat 40 euro. Din Bratislava.Va las ca am concert.Revin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Bia, nici eu nu ma bag la asa ceva. E prea complicat pt mine.
Uite ce am gasit insa:

Citat:
Vin sarbatorile de primavara - Floriile, Pastele si imediat 1 Mai - deci
unii probabil se pregatesc cu prajituri... Iata o reteta originala de
prajitura, ca la carte...
1.. Iei cartea de bucate ca sa cauti o reteta de prajitura.
2.. #948;i iei o ceasca de cafea.
3.. Gonesti pisica de pe cartea de bucate.
4.. Gasesti o reteta de prajitura sa-ti lase gura apa.
5.. Gonesti pisica, tocmai si-a bagat nasul #60320;ceasca de cafea...
6.. Iei c#11557;va oua din frigider.
7.. Iei celelalte ingrediente din dulap.
8.. Spargi ouale #60340;r-un vas mic.
9.. Torni celelalte ingrediente #60340;r-un vas mare.
10.. Raspunzi la telefon.
11.. Observi ca, #60320;timp ce erai la telefon, pisica a m#11171;at ouale.
12.. Scoti pisica din vasul cu faina si o scuturi de faina.
13.. #948;i pui niste Romplast pe m#11169;, acolo unde tocmai te-a zg#11433;at
pisica.
14.. Arunci faina si iei alta.
15.. #942;calzesti cuptorul pentru prajitura.
16.. Rezisti tentatiei de a arunca pisica #60320;cuptor. Pisica dispare #60301;
baie.
17.. Fixezi ceasul ca sa cronometrezi durata coacerii.
18.. Din baie se aude un zgomot de ceva spart; alergi sa vezi ce este.
19.. Observi ca pisica a #60340;ins h#11444;ia de toaleta peste tot si a
rasturnat
toate flacoanele si sticlutele.
20.. Zbieri la pisica. Pisica pica #60320;vasul de toaleta.
21.. Simti ca pisica e furioasa.
22.. Scoti pisica din toaleta si o usuci.
23.. Iei alte bandaje ca sa acoperi noile zg#11433;eturi de pe m#10862;i si
picioare.
24.. Faci curat #60320;baie.
25.. Auzi un zgomot suspect din bucatarie (Doamne, ce-o mai fi?!).
26.. Alungi pisica de pe masa plin de faina.
27.. Aduni parul de pisica de pe dusumea.
28.. Calci pe coada pisicii si ea te musca.
29.. #948;i iei haina si cheile masinii, si pleci la magazin sa cumperi
prajituri, bandaje si botnita pentru pisica...

fug sa-mi iau haina pe mine si cheile de la masina si merg sa-mi cumpar o pisica.moama ce prajituri o sa-mi iasa dupa aia.

Mergi la inceput

Citat:

Miha, eu am crezut ca avionul e mai ieftin. La voi nu sunt companii low cost? Nasii surorii mele din Slovacia or mers de Rev la Roma, si biletele dus intors pt 2 persoane i-a costat 40 euro. Din Bratislava.
Va las ca am concert.Revin.

oti, si eu daca as calatori as prefera tot masina, cu avionul parca nu are farmec.vad doar neste nori si pete de pamant.poate-s dusa, da cu masina ma opresc unde vreau , plus ca nu-s incorsetata de nr de kg , deci pot shoppingari la greu.mno, fiecare cu ce-l doare.
pup apasat micul plangacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
azi suntem mai bine, am cam scapat de muci deocamdata
in rest nimic nou sa vad paote il conving pe colegu sa iesim la plaja cu alex un pic
va pup si mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
Miha, eu am crezut ca avionul e mai ieftin. La voi nu sunt companii low cost? Nasii surorii mele din Slovacia or mers de Rev la Roma, si biletele dus intors pt 2 persoane i-a costat 40 euro. Din Bratislava.Va las ca am concert.Revin.
oti, si eu daca as calatori as prefera tot masina, cu avionul parca nu are farmec.vad doar neste nori si pete de pamant.poate-s dusa, da cu masina ma opresc unde vreau , plus ca nu-s incorsetata de nr de kg , deci pot shoppingari la greu.mno, fiecare cu ce-l doare.pup apasat micul plangacios.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bia ai dreptate in multe privinte dar pe mine ma ingrozeste si un drum de mare cu masina.Si pentru ca vezi tu cati nebuni umbla liberi pe sosele.Plangaciosul o adormit, ma duc sa il pun in patut (e la mine in brate) si sa aprind focul.Deci, cine mai vine la intalneala? Si unde e?Giulia s-a invoit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim
salutare si de la noiazi suntem mai bine, am cam scapat de muci deocamdatain rest nimic nou sa vad paote il conving pe colegu sa iesim la plaja cu alex un picva pup si mai viuMami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Olimpia, sanatate multa piciului.

Mergi la inceput