Condica Salajencelor [73]
Raspunsuri - Pagina 14
Bimilit spune:
'neata!!!
vreau cafeaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!abia am facut ochi si tusti la PC
.
| Citat: |
citat din mesajul lui silvana_salajan![]() |
de ce plangi? ai colici? hai sa te tin pe burta si sa-ti cant.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
hai ca pana se face cafeiu meu bag un mesaj scurt
.
cami, draga nu te stresa ca ti gasi tu un job nou si bun.am inteles ca e jale la voi.joburile is big problem,iarcei care le au sunt fericiti.io zic ca din februarie o sa se redreseze lucrurile nitel si la voi.

mihaela
,frumos ai povetit.doamne fain am calatorit si eu cu voi.ioi, am emotii ca se apropie 9[sper ca am tinut minte bine data].sunt cu gandul la voi.
oti, adriana cred ca a mers la inmormantare la hunedoara.o sa o sun mai incolo sa vad ce face.norocoasa mai esti tu cu gatitu asta
.auzi si fu buna pizza
?io azi fac spanac cu snitele de pui , ciorbica de fasole boabe cu pulpa de porc afumat[asta asa de gust] si gnoci cu sos de cascaval si smantana.matei acu dimineata vrea orez in lapte si of course ca ma iexcut.traiasca oala
.
olim, cum sunteti azi?
giulia,io am tot intrebat prin zona
cum iesi friptura de vitel argentinian.hai zi repede sa vaz merita maine sa-mi iau o bucata?
Bimilit spune:
fug sa-mi injectez cafeaua-n glanda si sa pun orezul in oala.
mai viuuuuuuuuuuuuuuuu.............
Bimilit spune:
am vorbit cu adriana.e bine.da se vede ca am cetit eu pe diagonala
.matusa care a decedat statea la recea.inmormantarea e azi la 13 aici,in salaj.are musafiri de la hunedoara , a venit si bunica ei.fetele-i sunt bucuroase ca au musafiri.
silvana_salajan spune:
Moama da ce mai bucataresti tu azi. Auzi zi si mie sa nu mor proasta ce e gnoci ala?
Auzi, te pomenesti ca Adriana si Vlad o fi neamuri? Ca si el tot din Recea se trage. Ma rog, bunicul lui. Tre sa fac sapaturi.
Io is ca drogata, parca sunt pe alta planeta. Noroc ca o venit acasa dadaca,
si se mai joaca cu Alex. Pot pluti in liiste. M-am ales si cu o durere de stomac, nici nu ma mir la cate prostii am bagat azi in mine. Musai sa ma gandesc sa gatesc oarice sanatos, da nu stiu ce. Si nu am nici o idee.
sper sa mai viu. ![]()
for2nity spune:
Buna dimineata la amiaza .
Am trecut sa vad ce faceti
si sa nu ziceti ca am dat bir cu fugitii. Referitor la intalneala, eu ma bag si nu mai spun ca abia astept.Stabiliti ora exacta si locatia.
Bia, imi pare rau pentru trenulet, adica imi pare bine ca le-a placut dar imi pare rau pentru ca nu am de unde sa mai aduc unul. Il aveam de la un furnizor cu care nu m-am inteles bine si am intrerupt relatiile. De altfel, nu avea continuitate la modele, niciodata nu avea de doua ori acelasi lucru.
Va salut pe toate, insanatosire grabnica bolnaviorilor, bine v-ati intors acasa plimbaretelor, si numai bine pentru toate.
Va
si mai vin.
Bimilit spune:
oti,fa sapaturi ca poate puneti de-o verisoreala pe aici
.gnoci[de fapt gnocchi asa se scrie]sunt ceva paste, traditionale italienesti.cu cartofi.eu le cumpar proaspete ,am vazut si uscate.
elvira, merci cda mi-ai zis de locomotiva, o sa caut in alta parte.
bey,deci cand ne intalnim?
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit oti,fa sapaturi ca poate puneti de-o verisoreala pe aici !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Bimilit spune:
oti, din k le iau proaspete.tot aolo gasesc si foi de lasane proaspete si taietei.is un deliciu
.
ptr mine e bine sambat si ora nu e piedica.acu stai sa sara si fetele cu idei si propuneri.
hallllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooooo,hai sa ne inscriem pe lista.
deci:
Oti
Elvira
Eu
lista e deschisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................